obradovic serrod'u defansiv zaaflarından dolayı istemedi diyen şahs acaba hayatında bir kez bile izledi mi serrod'u.
goudelock'u, dixon'u, datome'yi isteyen , aldıran adam serrod'u istemeyecek , güzel kafa.
sloukas varken serrod yerine wanna daha mantıklı ama serrod'u istemeyecek koç yok avrupada.
Ben S.Rodriguezi izledim ve evet mevcut kadromuzda defansif ve fiziki zaaflarından dolayı bize uymadığını düşünüyorum, teknik heyette böyle düşünmüş olacak ki yüzüne dahi bakılmadı.
Cska için en doğru oyuncu o su götürmez, ama bizim için değil.
Goudelocku isteyen koç bir sonraki sene istemedi ve sistem değişikliğine giderek defansif zaafları olan oyuncular yerine savaşçı karekteri olan oyuncuları istedi.
Dixon belki fiziki dezavantajı olabilir ama defansif bir zaaf oluşturmuyor, topa baskı konusunda çok iyi ve çok az takımın pg leri sırtı dönük hücum oynayabiliyor.
Datome geldiği sezon yine kısıtlı pazarda bir fırsat transferiydi, fakat bu yıl sözleşme yenilenmesini işleyişe ve takıma uyumlu ve hakim olduğu için yapıldığını düşünüyorum, yoksa koca takımda bana göre defansif zaafiyet oluşturan tek oyuncu. Demek ki koçta bu hakkını Datomeden yana kullanmış yukarıdaki sebeplerden ve 2. bir zaafiyet oluşturacak oyuncu olan Rodriguezi istememiş.
Ve daha önce bahsettiğim gibi salt yetenek olarak Rodriguez belki bi ihtimal Wanamakerden iyi olabilir fakat bizim ihtiyacımız olan oyuncu değil.
Bu da galiba Rodriguezi zaaflarından dolayı istemedi diyen adamı rasyonel, onu eleştiren kafayı güzel veya basketbol cahili yapıyor