beni açıkçası Udoh soğuttu ya

ileriye dönük bütün hayallerimi yıktı. Hep burada oynamaktan keyif alacak bir ekip kurarız düşüncesi vardı.
gençleri anladımda bu tip 30 üzeri nba de boyunun ölçüsünü almış oyuncuları bile tutamayacaksak bize her sezon ızdırap olur.
iyi oynarsa yaşı ırkı maaşı fark etmeksizin gitmek isticek. kötü oynasa zate biz şutlarız. orta seviye oyunculardanda iğreniyorum bu bolluk içinde.
bide bi tek bana mı öle geliyor bilmiyorum ama bu seneki kadroyu bi daha oluşturma şansımız yokmuş gibi geliyor.
transfer sezonlarını eskiden normal sezondan bile çok severdim. şimdi ise korku ızdırap gerilip tipi film gibi olmaya başladı.
Orta mesafe şutu olup zekasıyla oynayan 5 numara bulma hayali bile güzel artık. Ben gelecek 5 numaradan çok ümitli değilim. melli nin oyuna katacağı yaratıcılık ve vesely nin son 4 5 maç ki performansını sezona yaymasını umalım bence. Ama koç bu takımıda f4 oynatırmı oynatır. finale çıkartırmı evet çıkartır. kupayı alabilirmiyiz ? daha zor ama alırız. o yüzden transferde ne kadar umutsuzsam koçtanda o kadar umutluyum.
melli güzel transferdi ama şimdiden gelecek sene gideceğini kafanıza koyun

cedi bu formuyla kontrat kopardıysa obranın elindeki melli ye ne teklif ederler bilmiyorum.