Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295729 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2280 : 31 Temmuz 2017, 15:48:43 »
Yılmaz abi önemli olan F4 yapmak ,
F4 tamamen günlük performansa bağlı sonuçlanan birşey. 30 maçlık bir lig olsa 1. bitiren şampiyon olsa eyvallah derim ama F4 e gitmek lazım ondan sonrası da işte nasip kısmet

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2281 : 31 Temmuz 2017, 16:16:06 »
Yılmaz abi önemli olan F4 yapmak ,
F4 tamamen günlük performansa bağlı sonuçlanan birşey. 30 maçlık bir lig olsa 1. bitiren şampiyon olsa eyvallah derim ama F4 e gitmek lazım ondan sonrası da işte nasip kısmet

ben zaten bu kadronun buyuk sakatlıklar ve mucizeler olmazsa f4 yapacagına inanıyorum..
yani hem sakatlıklar olacak hem saha avantajımız olmayacak..onun harıcınde cok ama cok zor bu takımın f4 yapamaması...

zaten f4 e kaldıgımız anda soyluyorum bu rakamları..koc farkıyla %51 dememin sebebi o...

ama onemli olan dedigin gibi kalıcı olmak...her sene f4 yapalım onemli olan o...

bir sene daha sampiyon olup 3 sene f4 yapmamak yerine..4 sene boyunca f4 yapmayı tercih ederim...birinde elbet gelir o kupa nıhayetinde gene...ama hep zirvede oluruz...

cska seviyesine gelmemiz lazım..hala bir tık alttayız o seviyeden bence..16 da 15 degil mi bu arkadaslar...

obra burdayken hep f4 yapmalıyız ki bu gelenegi olurda koc giderse gene de devam ettirelim hep...alıskanlık olsun...
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2017, 16:17:18 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2282 : 31 Temmuz 2017, 18:47:14 »
Koç elbet bir gün gidecek ama mirası ilelebet yaşayacaktır....
Bu yolun dönüşü yok artık...

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #2283 : 31 Temmuz 2017, 20:00:02 »
Şuan için görünen ikili oyunların ilk silahımız olacak gözüküyor olması. Sinan özellikle ikili oyunu çok iyi oynayabiliyor, Sloukas da iyi. Vesely ikili oyunlarda içeri devrilen birisi. Melliyle p&p oynayabilirsin, gelen Jason da ikili oyunları orta mesafe şutuyla bitiriyormuş

Melliyle birlikte alan açma sorunumuz çözüldü. Bu da Datome için daha fazla alan demek. Melli, kalinic ve datome sırtı dönük oyunlarıyla pozisyon yaratacaklardır.

Yani en önemli iki silahımız ikili oyun+sırtı dönük olacak

Şu kadroda şuan için düzen dışı skor bulacak birisi gerekiyor gibi. Wanayı bu yüzden çok istiyorum. Tabi Gudurici tanıyan birisi değilim. Ondan ilk yılında böyle bir sorumluluk, liderlik bekleyebilir miyiz, beklersek ne kadarını verebilir. Gelişimi ne kadar hızlı olacak göreceğiz. Ama şuan için kadroda ver sayı bulsun diyebileceğimiz bence bi adam yok. Böyle bir adam büyük hedefler yolunda bence gerekli

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2284 : 31 Temmuz 2017, 21:52:13 »
ya benim ne arızalığım var amk :)
biz kadrolu sıvacıyız tek arızalığımız bu
:))
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2285 : 31 Temmuz 2017, 22:03:35 »
Sadece bilgi amaçlı söyleyeyim: Guduric'i biraz küçümsüyoruz sanırım. Tabii kıyas noktası Bogdan olunca kim olsa yetersiz gibi geliyor. Fakat unutmamamız gereken nokta Bogdan'ın bizde Bogdan olduğu. Birçok kişi son senesini değerlendirip sanki 'top-class' bir oyuncu olarak geldi-gitti sanıyor. İlk geldiği seneyi hatırlayalım, istikrarsız bir şutu, muazzam tercih hataları olan, içeri penetre etmekte zorlanan bir oyuncuydu. Ama tabii ki potansiyeli vardı ve hak ederek o potansiyele ulaştı.

Sırf kıyaslama açısından söyleyeyim, U-20 turnuvaları bağlamında Guduric'in istatistikleri Bogdan'dan daha iyi. Üstelik U-20 turnuvasının MVP'si olmuş 2015'te. Birçok 'buzzer' şutunu internette bulabilir herkes. 20 yaşında oyuncular için her şeyi göstermez tabii ki istatistikler fakat fikir vermesi açısından önemli. Bence Bogdan'la aynı yaşta gelmesine rağmen daha hazır geliyor oynadığı takım ve geçmişi gereği.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #2286 : 31 Temmuz 2017, 22:07:03 »
Wanamaker hadi gel be kara oğlan harika olan rotasyonumuz mükemmel ve kusursuz olsun 8)
Rakip takım koçları aha bu sene de sıçtık yaaaa desin  ;D
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2017, 22:07:22 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #2287 : 31 Temmuz 2017, 22:08:48 »
Futbol takımıyla bağlantılı düşünürsek eğer en güzel karşılığı şu : Thompson ile birlikte Ofansif orta saha ve forvet transferimizi yaptık, Wanamaker ise Kolarov'u transfer etmek gibi( hem sol stoper hem de sol bek)

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2288 : 31 Temmuz 2017, 22:09:48 »

Şu kadroda şuan için düzen dışı skor bulacak birisi gerekiyor gibi. Wanayı bu yüzden çok istiyorum. Tabi Gudurici tanıyan birisi değilim. Ondan ilk yılında böyle bir sorumluluk, liderlik bekleyebilir miyiz, beklersek ne kadarını verebilir. Gelişimi ne kadar hızlı olacak göreceğiz. Ama şuan için kadroda ver sayı bulsun diyebileceğimiz bence bi adam yok. Böyle bir adam büyük hedefler yolunda bence gerekli
Dixon var

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2289 : 31 Temmuz 2017, 22:16:14 »
Sulu
Kalinic
Melli
Vesely
Jason

Sulu yerine Sinan da olabilir . Savunma anlamında şu beşi çok merak ediyorum.
Bu 5 i resmi bir maçta göremeyeceğimiz için sanırım merak etmeye devam edeceksiniz. Hazırlık maçında da pek mümkün gözükmüyor
Oyuncuların pozisyonlara göre rakip oyunculardan hacimli olması iyi savunacağı anlamına gelmez burada mesela Mellinin ayakları yavaş kalacaktır veya driblingsiz tek şutluk pozisyon süresi için düşündüğümzde şutörü kovalayamayacaktır.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2290 : 01 Ağustos 2017, 07:47:04 »
Bogdan ve Udoh yerine büyük transfer yapmadık ve yine Obra'nın birilerini geliştirmesini bekleyeceğiz.

Doğuş sponsor olunca Serrod ayarında bir kısa ve Udoh ayarında bir uzun gelir sanmıştım ama gele gele Guduric geldi, Avrupada hiç oynamamış Thompson geldi.

Şu kadroyu başka coach'a ver F4 yapamaz. Sadece Obraya güveniyorum.

Wana'yı inşallah alırız, çok önemli. Eğer Wana Euroleaguedeki rakiplerden birine giderse çok yazık olur, hâlâ NBA den kontrat alamadığına göre kalacak gibi Avrupada.
« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2017, 07:48:27 Gönderen: Erdal Soner »

• Üye
« Yanıtla #2291 : 01 Ağustos 2017, 10:21:04 »
eldeki kadroya bakalım

sloukas (20) - dixon (20) - sinan (10)
guduric (15) - nunnally (15) - melih (0)
datome (20) - kalinic (20) / egehan
melli (25) - antic (5) / barıs
vesely (25) - thompson (25) - ahmet (0)

el'yi yukarıdaki 11 adam + melih veya ahmet ile  oynyacagız gibi ve onlara sure yazmadım zaten...egehan ve barıs disarıda dedim...

ben merak ediyorum...baska kısa alsak ne kadar sure verecegiz...bu sureler zaten neredeyse verilebilecek minimum sureler bir oyuncuya bizim takımda...

bir soyle denemek lazım bakalım ne olacak...sahsi fikrim nazlı wanamaker bile fazla...yani o olacaksa olsun diyorum ama olmayacaksa hic gerek yok baska bilinmedik adama...

wanamaker olmaz ise riske girme zamanı bence ocak ayı...bunun sakatlıgı var yada nuyum saglayamama derdi var, yada hocanın dediklerini yapamama derdi var ..o zaman dusunulur..zaman tanımak lazım...

biz iyi takımız..hemde yeteri kadar iyi...

su takımı baska takım  taraftarlarının eline versen simdiden sampiyonluk kutlamalarına baslarlardı bile...hele koc obra iken..

o yuzden sakin...transfer cozum degil bence bu saatten sonra...

bence eksiklerimiz tamamlandı..rotasyonumuz genisledi...

udoh ve bogdan'ın yeri dolmadı demeyi dogru bulmuyorum...

zaten udoh ve bogdan'ın yerini alabilecek oyuncu yok su asamada...vardı da almadık diye bir sey yok...

uzun rotasyonundan udoh gitti melli+thompson geldi gecen seneye gore..
kısa rotasyonundan bogdan gitti guduric+sinan geldi gecen seneye gore...

yani hem rotasyon genisledi ve hem de kaliteli adamlar aldın..

wanamaker sımarıgı gelmese bile bence sorun yok...haa gelirse hayır demeyiz...orası ayrı...

« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2017, 10:28:16 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #2292 : 01 Ağustos 2017, 10:27:48 »
Bence olur da wanamaker gelirse 1yabancıdan feragat ederiz. 10 yabancı ile sezona başlıycagımızı çok düşünmüyorum. Ya nunnally olur gidecek isim ya da antic olur(kalina yı daha çok 4rotasyonunda kullanırız antic giderse). Ama heralde antici gözden çıkarırız gibi geliyo bana. Gerçi wanamakerı çok isteyen biri olarak artık kendi adıma umudum kalmadı,avrupada 4hafta sonra takımlar toplanmaya başlıycak adam hala kontrat kovalıyo, muhtemelen 1e 2ye bakmadan karın tokluğuna bi yere gider

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2017, 10:28:16 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

• Üye
« Yanıtla #2293 : 01 Ağustos 2017, 10:29:36 »
Bence olur da wanamaker gelirse 1yabancıdan feragat ederiz. 10 yabancı ile sezona başlıycagımızı çok düşünmüyorum. Ya nunnally olur gidecek isim ya da antic olur(kalina yı daha çok 4rotasyonunda kullanırız antic giderse). Ama heralde antici gözden çıkarırız gibi geliyo bana. Gerçi wanamakerı çok isteyen biri olarak artık kendi adıma umudum kalmadı,avrupada 4hafta sonra takımlar toplanmaya başlıycak adam hala kontrat kovalıyo, muhtemelen 1e 2ye bakmadan karın tokluğuna bi yere gider

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

antic'i gozden cıkarmaktan ziyade 10 yabnacı belki olur ama antic hem oyuncu hem staff kadrosuna mı gecer bilmiyorum artık...takım icinde bir turlu tutulabilir sakallı...sahsen cok isterim staff icinde pero gibi bir adamı...
« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2017, 10:30:04 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #2294 : 01 Ağustos 2017, 10:33:48 »
nba rumour sitelerine bakıyorum...1 aya yakındır wanamaker ile ilgili haber dusmuyor..
son imzalar cakılıyor artık nba'de...3-4 gun icinde imza atarsa atar, atamazsa babayı atar...

su ırving olayı da belli olsun artık da gorelim...