Hoşuna gittiyse ben her daim gülerim, Allah ağlatmasın, hep güldürsün
Böyle iddialı ama komik yazılar gelince ben kendimi tutamıyorum kusura bakılmasın
Pasqual misal geçen sene top 8de bizimle karşılaşmamış olmasa %90 F4 yapacaktı hem de o Panathinaikos kadrosu ile. Bizim şu andaki kadroyu Pasqual'e versek mutluluktan götüne basketbol topunu sokar tüm sene öyle yaşardı.
Şu Olympiacos kesin F 4 mevzusunu ortamlarda söyleme komik olabilir
Şu yeni sisteme adapte oluncaya kadar filan F4 tehlike kısmı da komik ama bu sefer güldürmedi
Jason konusunda Yılmaz abi senden daha çok video izlemiş o versin gazı
Yılmaz abi ver coşkuyu ver
Öncelikle ben Yılmaz Abini sıkı bir NBA takipçisi, hemen her oyuncuyu iyi tanıyan birisi sanıyordum. Yok o da videolara göre ''iyidir, hoştur'' diyorsa o zaman manzara başka. Bir daha adamın sözünü referans almam olur biter.
Canım kardeşim, ben burda senin şu alaycı tarzından bahsediyorum. Demiyorsun ki ''herkesin bir fikri vardır, kimisi beğenir kimisi beğenmez.'' Aklınca taşak geçmeye kalkacağına dersin ki ''Erdal kardeş bak sen öyle diyorsun ama bence şöyle şöyle vs'' ben de derim ki eyvallah doğru diyorsun.
Guduric Bogdan kadar büyük oynar, Thompson da Ekpe gibi ortaya yürek koyarsa elbette şampiyonluğun en büyük adayıyız ama bunların garantisi var mı şu an? Yok.
*Guduric 2-3 gömlek seviye atlayıp Bogdan seviyesine yaklaşmak zorunda.
*Thompson Avrupaya uyum sağlayıp yüreğini koymak zorunda.
*Takım Melli'ye uygun hücum setlerini uzun uzun çalışmak zorunda.
*Datome-Vesely ikilisi sezon boyu üst seviyede oynamak zorunda. Geçen seneki gibi istikrarsız oynarlarsa sıkıntı.
*Birisi Bogdan rolüne soyunup karar anlarında sorumluluk almak zorunda. Guduric'e henüz güvenmiyorum, bu yüzden Wana'nın gelmesi bizi oldukça rahatlatacak.
*Ekpe'nin Llull'u, Spa'yı, Teo'yu, De Colo'yu korkutan caydırıcı savunmasını birisi yapmak zorunda. Vesely bu sorumluluğu almak, Thompson da bir an önce yardımcı olmak zorunda.
*Saha içi liderimiz Bogdandı, şimdi kim olacak belirsiz. Udoh savunmadaki liderimizdi, şimdi bu role kim soyunacak belirsiz. Hâliyle tedirginim, şampiyonluk risk altında.
Tüm bu yazdıklarımı Obra dışında hiçbir coach kısa sürede çözemez ve bu rolleri F4'e kadar dağıtamaz.
Tüm bu söylediklerimin neresiyle taşak geçiyorsun söyle bakayım sen bana?
Haa, kadroya Wana gelir saha için liderliği alır, Thompson tıpkı Ekpe gibi koca yürek çıkar, Wana gelmeyip de Guduric büyük oynar ve tüm bunlar sonucu takım makine düzeni hâlini alır, işte o zaman derim ben de tedirginliğim yersizmiş diye.
Yok sen tüm bu yazdıklarıma karşılık hâlâ taşak geçer gibi yazacaksan, onun da kralını yaparız her çeşidinden.