Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295791 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2355 : 02 Ağustos 2017, 18:37:52 »
Fakat Abdul-Rauf'lu kadronun NBA finali yapacağı düşüncesi de, taraftar fantezisinin nerelere uzanacağına misal olarak ders kitaplarına girse yerdir. Çok hoş. :)

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #2356 : 02 Ağustos 2017, 18:56:08 »
Wanamaker Boğdan'ın yerini doldurur falan sözlerini mantıklı bulmuyorum.. Örneğin: sahada WANA Bogdan'a tirkeşirken benim aklıma FB-TS maçındaki Salih Dursun-Lazar Markovic gelmişti ;D yani biri Salih (Wana) biri Markovic(Bogdan) be ;D Ama yanlış anlaşılmasın ben de Wanamaker isteyenlerdenim, bu Adam Boğdan'ın yanında ancak Salih olur diyorum.. Valbuena candır mesela ama Alex ile kıyaslarsak onun yanında Alper falan gibi kalır..
Neyse benim Wana yada o tarz bi kısa istmemin nedeni tamamen Sloukas, Bogdan'ın gidişi değil. Ki zaten Bogdan yerine oyuncu bakmaya kalksak transfer yapamadan kapatırdık emsalini bulamayarak.. Melli+Thompson = Udoh hem nicelik hem nitelik olarak daha iyiyiz artık. Guduric+Sinan= Bogdan nicelik olarak okay ama nitelik olarak öyle değil.
Yani bu iki oyuncunun gidişini olabilecek en iyi şekilde tolere ettik bence,
Neyse konuya geleyim Wana yada benzeri bir oyuncunun gelişini istememin nedeni söylediğim gibi tamamen Sloukas.. Kendisini seviyorum ama top elindeyken hiç rahat değilim genelde yüreğim ağzımda bekliyorum..
Melli+Thomson = Udoh ve Guduric+Sinan = Bogdan denklemlerine bir yorumum olacak, mantık doğru ama şöyle bir şey var, eşitliğin sol tarafındakiler aynı anda saha olduklarında 2 kişilik yer kaplıyorlar, Bogdan+Udoh sahada olduğunda denklemlerine göre diğer 3 kişiden sadece birine yer kalıyor :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2357 : 02 Ağustos 2017, 19:16:32 »
Fakat Abdul-Rauf'lu kadronun NBA finali yapacağı düşüncesi de, taraftar fantezisinin nerelere uzanacağına misal olarak ders kitaplarına girse yerdir. Çok hoş. :)

:)) evet ... Biraz abarttık kabul :D
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #2358 : 02 Ağustos 2017, 19:25:00 »
Ben Soulukas, Datome, Nunnaly, Egehan'dan geçen seneye göre net daha iyi performans bekliyorum.
Sinan >> Berk, Vesely, Kaliniç geçen seneyi tekrarlasın yeter.
Antiç'de gerektiğinde OAKA'da moutza'sını yapar, keyifle F4' gideriz.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #2359 : 02 Ağustos 2017, 19:26:12 »
Melli+Thomson = Udoh ve Guduric+Sinan = Bogdan denklemlerine bir yorumum olacak, mantık doğru ama şöyle bir şey var, eşitliğin sol tarafındakiler aynı anda saha olduklarında 2 kişilik yer kaplıyorlar, Bogdan+Udoh sahada olduğunda denklemlerine göre diğer 3 kişiden sadece birine yer kalıyor :)

Abi sen anladın demek istediğimi  ;D aslında olay Sinan Berk'in Melli Bennett'in yerine gelmiş gibi oldu ama zaten süre almadıkları için katmadım onları ;D

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #2360 : 02 Ağustos 2017, 23:06:05 »
Biz kendi kayıplarımıza yoğunlaştık ama bildiğimiz gibi EL'de genel bir kan kaybı var.
Mike James, Larkin, D. Miller, Teo, Birch, Bourusis, Cedi, A. Jackson, Theis, Zizic gidenlerden aklıma gelenler.

Bu arada Gerald Henderson daha önce rüya kısa adayı olarak yazılmıştı bir kaç kez.
Muhtemelen kalça ameliyatı olup önümüzdeki sezonu komple kaçıracakmış :(
« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2017, 23:08:49 Gönderen: fener_1907 »

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2361 : 02 Ağustos 2017, 23:29:08 »
normalde birşey yapılıyorsa bir bildiği vardır lafına sonuna kadar karşıyım ama konu Obradovic olunca bu kadar başarılı ve tecrübeli dünyada eşi benzeri yok o yüzden sonuna kadar güveniyorum.

Datome ve Vesely çok formda olduğu dönemler de vardı iyi olmadığı dönemlerde vardı, aynı şeylerin Bogdan ve Udoh için de olmayacağının garantisi yok. kaldı ki adamların hedefi orası gitmeselerdi nasıl motive olacaklardı. sakatlıklar, formsuzluklar, uyumsuzluklar, şanssızlıklar her takımın başına gelebilir hiçbir takım için hiçbir şeyin garantisi yok

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2362 : 03 Ağustos 2017, 01:40:19 »

Even, ama bir seyi daha unutuyoruz.  Bu sene bence Datome geri donecek ve Vesely daha iyi performans gosterecek.  Bunlar olursa, Udoh ve Bogdan'in eksikligi daha minimize olur.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #2363 : 03 Ağustos 2017, 02:05:26 »
Aynen Datome gerçekten çok kritik onun hiç çaktırmadan her maç +14 sayı yapmasına çok ihtiyacımız olacak

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2364 : 03 Ağustos 2017, 05:27:49 »
Imza...

bir isim de ben ekleyeyim.... Mahmut Abdul Rauf, o teori ile o kadronun nba finali yapmasi lazimdi .... yogurda cacik cikmadi o kadrodan...

Bu durum Efes'e Huertel gelirken ki yorumlari hatirlatiyor ... alan euroleague sampiyonu olur demisti cogu kisi ... Murat Murathanoglu dahil ...

takimlar menajerler birbirine girdi almak icin .... Sonuc Efes kac sezondur euroleague şampuanı oldu anca ...
Mahmut Albdul Rauf lu kadronun karsısında da David Rivers,Rashard Griffith,Slaven Rimac,Mehmet Okur lu Tofas kadrosu vardı.Kocumuz da Halil Uner idi.
Ortel gelsin isteyenler olmustur.Ama diger isimler de onemli ayrıca Efes'in ruhu yok.Salonu yok,taraftarı yok,aidiyet yok.Bunları da degerlendirmek lazım...

Wanamaker benim gozumde 2-3 tane Sloukas yapar.Ama ısrarla,inatla gelmek istememesi ve klubunu adeta hice sayması da hos degil...

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #2365 : 03 Ağustos 2017, 13:03:59 »
Biz kendi kayıplarımıza yoğunlaştık ama bildiğimiz gibi EL'de genel bir kan kaybı var.
Mike James, Larkin, D. Miller, Teo, Birch, Bourusis, Cedi, A. Jackson, Theis, Zizic gidenlerden aklıma gelenler.

Bu arada Gerald Henderson daha önce rüya kısa adayı olarak yazılmıştı bir kaç kez.
Muhtemelen kalça ameliyatı olup önümüzdeki sezonu komple kaçıracakmış :(
Neden kendi kayıplarımıza odaklanmayalım onu anlamadım. Rakibin Real güç mü kaybetti ? Cska Teoyu gönderip Rodriguezi alıp Clyburn hunter eklemelerini yaptı. Oli birch ve lojeksiyi yollayıp yeni eklemeler yaptı. Bunlar f4daki rakiplerindi haliyle de bunlar bizi ilgilendiriyor daha çok.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2366 : 03 Ağustos 2017, 13:11:17 »
Neden kendi kayıplarımıza odaklanmayalım onu anlamadım. Rakibin Real güç mü kaybetti ? Cska Teoyu gönderip Rodriguezi alıp Clyburn hunter eklemelerini yaptı. Oli birch ve lojeksiyi yollayıp yeni eklemeler yaptı. Bunlar f4daki rakiplerindi haliyle de bunlar bizi ilgilendiriyor daha çok.

Hines ve Hunter'dan oluşan bir potaaltına değil Rodriguez Kyrie Irving gelse ne fayda...

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #2367 : 03 Ağustos 2017, 14:15:36 »
Hunter gitti, Kuzmic geldi gücü mü arttı Real'in? Causeur iyi adam, ama biz alsak burada tefe konur.
Hele Westermann falan alsak mazallah hemen komisyon muhabbetleri başlar.
Valla Laso olduğu sürece ben Real'den korkmuyorum, Valencia-Baskonia daha  tehlikeli.

Çevrimdışı kursad2fun

• Üye
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #2368 : 03 Ağustos 2017, 14:30:13 »
herkesin koça ve MG'ye güveni var, bunu bir tarafa yazalım..

ama özellikle doğuş'la yapılan anlaşma sonrası transferle ilgili beklentimiz yükseldi..
üstüne bogdan ve udoh'un gidişi sonrası çok çok sağlam transferler bekledik, beklenti daha da yükseldi..
alınan oyunculara bakınca, Melli transferi hariç, beni çok da heyecanlandırmıyor..
bu takımın başarısız olacağı ya da bu sefer F4 yapamayız, vs. anlamına gelmiyor..
sadece yapılan transferler taraftarın beklediği ölçüde sansasyonel olmadı..

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #2369 : 03 Ağustos 2017, 14:57:03 »
Hunter gitti, Kuzmic geldi gücü mü arttı Real'in? Causeur iyi adam, ama biz alsak burada tefe konur.
Hele Westermann falan alsak mazallah hemen komisyon muhabbetleri başlar.
Valla Laso olduğu sürece ben Real'den korkmuyorum, Valencia-Baskonia daha  tehlikeli.
Geçen seneki takıma campazzo, causer, kuzmic hamleleri geldi.

Ben Realden korkuyorum vs demedim. Rakiplerimiz de güç kaybına uğradı dedin bende rakiplerimizin kadrolarnda bir şey değişmediğini dile getirdim