"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Wanamaker Boğdan'ın yerini doldurur falan sözlerini mantıklı bulmuyorum.. Örneğin: sahada WANA Bogdan'a tirkeşirken benim aklıma FB-TS maçındaki Salih Dursun-Lazar Markovic gelmişti yani biri Salih (Wana) biri Markovic(Bogdan) be Ama yanlış anlaşılmasın ben de Wanamaker isteyenlerdenim, bu Adam Boğdan'ın yanında ancak Salih olur diyorum.. Valbuena candır mesela ama Alex ile kıyaslarsak onun yanında Alper falan gibi kalır..Neyse benim Wana yada o tarz bi kısa istmemin nedeni tamamen Sloukas, Bogdan'ın gidişi değil. Ki zaten Bogdan yerine oyuncu bakmaya kalksak transfer yapamadan kapatırdık emsalini bulamayarak.. Melli+Thompson = Udoh hem nicelik hem nitelik olarak daha iyiyiz artık. Guduric+Sinan= Bogdan nicelik olarak okay ama nitelik olarak öyle değil.Yani bu iki oyuncunun gidişini olabilecek en iyi şekilde tolere ettik bence,Neyse konuya geleyim Wana yada benzeri bir oyuncunun gelişini istememin nedeni söylediğim gibi tamamen Sloukas.. Kendisini seviyorum ama top elindeyken hiç rahat değilim genelde yüreğim ağzımda bekliyorum..
Fakat Abdul-Rauf'lu kadronun NBA finali yapacağı düşüncesi de, taraftar fantezisinin nerelere uzanacağına misal olarak ders kitaplarına girse yerdir. Çok hoş.
Melli+Thomson = Udoh ve Guduric+Sinan = Bogdan denklemlerine bir yorumum olacak, mantık doğru ama şöyle bir şey var, eşitliğin sol tarafındakiler aynı anda saha olduklarında 2 kişilik yer kaplıyorlar, Bogdan+Udoh sahada olduğunda denklemlerine göre diğer 3 kişiden sadece birine yer kalıyor Sent from my iPad using Tapatalk
Imza... bir isim de ben ekleyeyim.... Mahmut Abdul Rauf, o teori ile o kadronun nba finali yapmasi lazimdi .... yogurda cacik cikmadi o kadrodan... Bu durum Efes'e Huertel gelirken ki yorumlari hatirlatiyor ... alan euroleague sampiyonu olur demisti cogu kisi ... Murat Murathanoglu dahil ... takimlar menajerler birbirine girdi almak icin .... Sonuc Efes kac sezondur euroleague şampuanı oldu anca ...
Biz kendi kayıplarımıza yoğunlaştık ama bildiğimiz gibi EL'de genel bir kan kaybı var.Mike James, Larkin, D. Miller, Teo, Birch, Bourusis, Cedi, A. Jackson, Theis, Zizic gidenlerden aklıma gelenler.Bu arada Gerald Henderson daha önce rüya kısa adayı olarak yazılmıştı bir kaç kez.Muhtemelen kalça ameliyatı olup önümüzdeki sezonu komple kaçıracakmış
Neden kendi kayıplarımıza odaklanmayalım onu anlamadım. Rakibin Real güç mü kaybetti ? Cska Teoyu gönderip Rodriguezi alıp Clyburn hunter eklemelerini yaptı. Oli birch ve lojeksiyi yollayıp yeni eklemeler yaptı. Bunlar f4daki rakiplerindi haliyle de bunlar bizi ilgilendiriyor daha çok.
Hunter gitti, Kuzmic geldi gücü mü arttı Real'in? Causeur iyi adam, ama biz alsak burada tefe konur.Hele Westermann falan alsak mazallah hemen komisyon muhabbetleri başlar.Valla Laso olduğu sürece ben Real'den korkmuyorum, Valencia-Baskonia daha tehlikeli.