kimse sakat değilken uzun rotasyonumuz gayet yeterli yorumuna katılmıyorum bende. Thomson 2 dk bile efektif süre alamaz haldeyken ve 2. pivotumuz Ahmet iken nasıl oluyorda veselye bağlı olamıyoruz anlamıyorum. ribound ve çember koruma istatistiklerimiz ortada. geçen sene veselynin sakatlığında Udoh harikalar yaratıyordu, bu sene aynı durum yaşanırsa halimizi düşünemiyorum. Yanılıyor olabilirim tabi ve herkesin fikrine saygı duyuyorum ancak vesely sahadayken ve değilken oyunumuz arasında ciddi fark görüyorum ben ve onun yokluğunda süre alacak adamımız da yok.
Bende yanılıyor olabilirim defalarca obra reis beni yanılttıgı için böyle yorum yapıyorum zaten.. Geçen sene nunnally'nin bu performansı verecegini kestiremedigimiz gibi ahmetin de hep toy olarak kalmayacagını düşünmemiz lazım..Başka örnek Kalinic bir anda final fourun mvpsi olacaktı nerdeyse.. Oyuncuların son hallerine bakıp hep böyle kalacagını düşünmek geçmiş seneleri boşa izlemişiz gibi hissettiriyor bana..
Geçen sene normal sezonda Vesely çok kötüydü diye hatırlıyorum gereksiz agresiflik yapıyordu cok fazla faul alıyordu o zamanda ekpe cok iyiydi, eger bir oyuncumuz mvp performansı veriyorsa aynı pozisyondaki rotasyon oyuncuları sönük kalabiliyor.. Yapacagımız transfer vidmar gibi biri olursa ahmetten veya Thompsondan fazlasını veremeyecek.. Thompson şu anda 14 dk ortalama ile oynuyor son 2 maç baz alınırsa yorumlar doğru ama ben inişli cıkıslı bir grafik olarak görüyorum bunu..
Konuyu toparlamak gerekirse Thompsondan tamamen umudunu kaybettiyse reis rotasyona bir kişi eklemek gerekir zaten ama vesely sakatlanırsa yaşayacagımız sorunun çözümü olmaz, kendi içimizde farklı sekillerdede bunu çözebiliriz zaten.. Real Tavaresi aldı mesela bize gelseydi vesely sakatlandıgında çözüm olur muydu? VEsely nin sakatlıgını aynı kalitede birini alarak veya rotasyon sayısını artırark çözmek yerine takım içinde farklı varyasyonlarla da çözebilirsin.. Sezon ortası transfer risklerini de hesaba katarak yorum yapıyorum.. Bahsedilen Vesely'nin sezonu kapatmasıysa umarım öyle birşey olmaz

Çember koruma konusuna ekleme yapmak istiyorum su anda olimpiakos ile sezonun en az sayı takımıyız.. Çok yakın rakamlar, son maç geçtiler bizi sanırım