Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295746 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3120 : 29 Aralık 2017, 11:57:54 »
Kevin pangos da düşünülür umarım gelecek yıl için fizik olaralarak biraz dezavantajı olsa dahi acayip oynuyor bu yıl bütün kritik anlarda katkı veriyor obra nın elinde lider rolünde oynayabilir sloukas ın beceremediği

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #3121 : 29 Aralık 2017, 22:41:55 »
Shengelia cska karşısında müthiş başladı atlet sert şutu olan uzun baskoniadan koparmak ne kadar zor acaba

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3122 : 29 Aralık 2017, 23:56:01 »
Melli ve kalinic varken zor shengila. Ben de çok beğeniyorum ama

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3123 : 30 Aralık 2017, 00:09:23 »
Kuzminskas için 5 euroleague takımı teklif yapmış bizim takımda oynamaz mı acaba kalinic bu sene dikiş tutturamayacak gibi

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3124 : 30 Aralık 2017, 09:44:54 »
Shengelia cska karşısında müthiş başladı atlet sert şutu olan uzun baskoniadan koparmak ne kadar zor acaba

Konu baskonia ise; her oyuncu satılıktır.... Ama söyle 3-5 milyon ekstra isterler :)) Başkan'ı tam çakaldır hiç affetmez... Bkz huertel, hanga, sekulic ... Vs vs
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #3125 : 30 Aralık 2017, 22:39:36 »
Sekulic değil de Bjelica oradan gelmişti sanırım..

Sent from my iPad using Tapatalk

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #3126 : 31 Aralık 2017, 00:50:16 »
109-100 kaybettikleri Cleveland Cavaliers maçında Ekpe Udoh  ilk 5'te başlayıp 33 dakika süre almış. Maçı da 9 sayı, 7 ribaund, 3 asist, 3 top çalma 6 blokla oynamış. Getir getirebilirsen hesabı.

Eee hani herkes dalga geçiyordu?  Gitti kendini yaktı edebiyatı yapıyorlardı?

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3127 : 31 Aralık 2017, 12:26:25 »
Adam çoğu maç 2s 2r 1 blok oynuyor.Kac tane maçı var 10 sayılık...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3128 : 01 Ocak 2018, 18:40:19 »
babalar ekpe gelmez artık unutun...zaten sözleşme uzatması da 3-5 parçalı denklem gibiydi...biz Jason 'Sakar' Thompson'ımızla mutlu olalım veya idare edelim

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3129 : 02 Ocak 2018, 21:15:09 »
Bence bu transfer sezonunda gereksiz fantezilere giriştik Thompson Guduric falan, Serrod gibi önümüzdeki Adam varken Doğuş etkisiyle alınmalıydı

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3130 : 03 Ocak 2018, 11:06:01 »
Serroda verilen 3.5 milyon euroya senin 3 tane kısa oyuncun(Dixon, wanameker kostas)  oynuyor. Bu da ayrı bir gerçek

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3131 : 03 Ocak 2018, 11:25:47 »
artık el'de de 5 maclık seri yakalamak lazım aradaki valencia macında kaza yapmadan...
ilk 4 icindeki yerini saglama almak sart...

baskonia-valencia dep-pana-efes dep-barca...

bu 5 macı alıp oly deplasmanına o ozguvenle gitmeliyiz...

Bu sene bizim takım içeride dışarıda her takımı yenebilir ama herhangi bir takıma da (buna efes da dahil) hiç beklenmedik bir şekilde kaybedebilir. O nedenle seri yapabileceğimizi zannetmiyorum. Özellikle Kaunas maçını gördükten sonra. Mesela deplasmanda sürklase  ettiğimiz Baskonia'ya içeride yenilirsek şaşırmam ben.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #3132 : 03 Ocak 2018, 14:18:36 »
Bu sene bizim takım içeride dışarıda her takımı yenebilir ama herhangi bir takıma da (buna efes da dahil) hiç beklenmedik bir şekilde kaybedebilir. O nedenle seri yapabileceğimizi zannetmiyorum. Özellikle Kaunas maçını gördükten sonra. Mesela deplasmanda sürklase  ettiğimiz Baskonia'ya içeride yenilirsek şaşırmam ben.
Ben şahsen şaşırırım. Her mağlubiyetine şaşırıyorum bu takımın. çünkü hepsinde maçı alacak imkanlar elimize geldi. Eksik parçaların düzelmesiyle gerçekten bizim takım her takımı yener avrupada, yenilmesi de benim için şaşırtıcı olur. Realin eksikleri tamamlanır form tutarsa rakip odur benim nazarımda
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3133 : 03 Ocak 2018, 14:46:11 »
Ben şahsen şaşırırım. Her mağlubiyetine şaşırıyorum bu takımın. çünkü hepsinde maçı alacak imkanlar elimize geldi. Eksik parçaların düzelmesiyle gerçekten bizim takım her takımı yener avrupada, yenilmesi de benim için şaşırtıcı olur. Realin eksikleri tamamlanır form tutarsa rakip odur benim nazarımda

katılıyorum...her macı kazancak potansiyel var ama bazen gerek yeni takım olmaktan, gerekse daha tam takım olamamaktan bazı aksaklıklar yuzunden maclar kaybedildi...hakem etkisi de bence var...ama sakatları ıyılesınce su an en buyuk rakip kesinlikle real gibi...
ne oly-ne pana ne de cska...

ayon-randolp ve llull gelince ciddi iyi takım olacaklar...kuzmic'i saymıyorum artık...tum sezon gitti..

doncic-campazzo
fenandez-causer-caroll
taylor-maciulis
randolph-thompkins-reyes
ayon-tavares

su 12 kisiye usutne lulll donunce ciddi takım olacaklar...tek temennim doncic'in etkisini yitirmesi llull donunce..islerin karısması...

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #3134 : 03 Ocak 2018, 17:57:35 »
İleride ne yapar bilemem ama şu an ki görüntü itibariyle, Guduric epeyce gereksiz bir transfer olmuş bence.

Kızıl Yıldız'da yaptıklarını biliyoruz ve zaten cv'si öyle aman aman parlak değildi, koç ile birlikte bir sürpriz yapar diye bekliyoruz sanırım.