Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 293996 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • anil10com
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3990 : 02 Temmuz 2018, 11:21:04 »
abi ne diyecek ne diyebilir :)
birşey derse ben ona cevap veririm

yeter ki Teo gelsin bea
Fenerbahçe!

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3991 : 02 Temmuz 2018, 11:45:49 »
2 Temmuz 2018 son durum:

X-Sloukas-Dixon
X-Guduric-Melih
Datome-Kalinic-Egehan
Melli-Barış
Vesely-Lauvergne-Ahmet

2 kısa alıp transferi kapatacağız, ancak piyasada Teo-Delaney dışında adam da yok. Bence ikisi de olmayacak, başka isimlere yöneleceğiz. (Goss?)

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3992 : 02 Temmuz 2018, 11:49:46 »
Teonun gelmesini bende isterim ancak kostas bu işe ne diyecek. Adam takımın bir numaralı opsiyonu olmadı diye yunanistandan bize geldi. Teo gelirse gene ikinci adam olmayacakmi

Yahu profesyonel oyuncu ne diyecek yapacağımız transfere. Avrupanın en iyi takımında birinci adam olacak çapta değil. Olsaydı zaten arayışta olmazdık. Bize gelme sebebi fazla gölgede kalmasıydı ama bizde birinci adam olmasa da öyle geri planda değil.  Yine 20-25 dakiak süre bulur, bazen esas adam bazen tamamlayıcı olarak görevini yapar. Euroligin ağa babalarından olmuş klüp Slouaks bu işe ne der mi diycek.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #3993 : 02 Temmuz 2018, 12:15:30 »
Teonun gelmesini bende isterim ancak kostas bu işe ne diyecek. Adam takımın bir numaralı opsiyonu olmadı diye yunanistandan bize geldi. Teo gelirse gene ikinci adam olmayacakmi

Wannamaker geldiğinde nasılsa Teo da da aynısı olur, ya da başka birinde de aynısı olur.
PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3994 : 02 Temmuz 2018, 12:16:54 »
Doğru yalan bilmiyorum ama deleney'in olma ihtimalinin bizim tarafımızdan olmadığı
bayağı sorunlu oyuncu vs diyorlar. koçun onunla çalışmak isteyeceğini düşünmüyor en azından yabancı basındaki 3 4 dost diyeyim.

Çevrimdışı cembut

• Üye
« Yanıtla #3995 : 02 Temmuz 2018, 12:34:21 »
Birinci adam olacaksa bunu haketmesi lazım..Sezon içinde rekabete girer ve kaçıncı adam oldugu ortaya cıkar.. Sloukasa hatır için ldierlik verecek değiliz..

Ayrıca ben takımdaki rolünden memnun oldugunu düşünüyorum sloukasın..

DElaney'e ben oldum olası kılım zaten, ama gelirse severiz tabi :D

Çevrimdışı cembut

• Üye
« Yanıtla #3996 : 02 Temmuz 2018, 12:38:21 »
Yanlışım varsa düzeltin, sloukas oli'den gelirken 3üncü adam olma durumu yüzüden gelmişti. Mantzaris ile kapısıyordu.. Spa liderliginden sonra 2nci adam olsaydı belki orada kalırdı..

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3997 : 02 Temmuz 2018, 12:42:52 »
Doğru yalan bilmiyorum ama deleney'in olma ihtimalinin bizim tarafımızdan olmadığı
bayağı sorunlu oyuncu vs diyorlar. koçun onunla çalışmak isteyeceğini düşünmüyor en azından yabancı basındaki 3 4 dost diyeyim.

Bence de koç Delaney riskini almaktansa Wilbekin riskini alırdı. Bu oyuncuların ikisi de karakter olarak bize uygun değiller...

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #3998 : 02 Temmuz 2018, 12:50:36 »
hoca teodsiçi bekliyor, nunally yerine de goss düşünülüyor. nunallynin anlaştığı haberi düşünce bizimde gossla anlaştığımız haberi düşebilir, diye tahmin ediyorum. teoyu beklemeye devam edeceğiz, olmazsa,

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3999 : 02 Temmuz 2018, 12:58:12 »
agalar Teo, Delayney vs ... biri kesin gelecek ...

Ama lig statudeki degisiklikleri dusunerek, Furkan ve Tolga icin de ugrasmak gerek derim... Milli macta gozuken Furkan toparlamis, Gidip D-League de havlu sallayacagina gelsin oynasin ister gonul.

Tolga zaten bildigimiz Tolga.... Bence hocanin tedrisatindan gecse cok iyi bir oyuncu olacaktir.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #4000 : 02 Temmuz 2018, 13:04:08 »
Koç lig bittiğinde kaliteyi arttırıcaz dedi. Şuan ki piyasada kalite arttırabilceğin kısa rotasyonunda delaney ve teodosic dışında adam yok. Üstüne wanayı kaybettik kesinlikle bu 2 si dışında kısa rotasyonunda geçen seneye göre kalitemizi arttıracak biri yok. Cem abi delaney’le ilgili dediklerini bakarsak delaney çok yakın durmuyor. Wilbekin’le hiç ilgilenmedik calathes’i almadık çünkü isteseydik alıcağımızı düşünüyorum wanamakeri tutamadık. James nunnaly hali hazırda durumu belli değil. Gidip goss alıp kısa transferini kapamak en başta koçun sezon sonu dediklerine aykırı. Bu kadar rahat davranılmasını ben teodosic’le anlaşıldığına yormak istiyorum . Slo-dixon-goss bu rotasyonla sezona başlamak fenerbahçe için kabul edilir değil. Geçen sene f4 te kısaların veremediği katkı ortadayken kalite katmamız lazım iken 36 lık boby güvenilmez sloukas ve goss’un  şampiyonluk rotasyonu olduğunu düşünmüyorum. Goss için bir iki şey söylemek istiyorum. Kısa rotasyonu seviye olarak düşeceğini goss üzerinden değil dixon ve sloukas üzerinden yorumluyorum. Goss kesinlikle gelmeli çok acayip özellikleri var avrupa için 1-2 seneye koçun elinde avrupanın en elit guarlarından biri olabilir. Ama biz bu ihtimale güvenip lige başlamamalıyız yolda neler olacağını kimse bilemez. Dediğim gibi ben teodosic’le bir söz kesildiğini ve kısa transferinde bu yüzden bu kadar sakin kalındığını düşünüyorum. Şunu da söyliyim günün sonunda nasıl bir kadro olursa olsun bu takım vitoria da olacaktır. Hiç şüphem yok.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #4001 : 02 Temmuz 2018, 13:36:07 »
"46 maça çıkan Nigel Williams-Goss, 17.39 sayı, 3.48 ribaund, 7.04 asist, 1.28 top çalma ortalamaları tutturdu. Nigel Williams-Goss'un NBA hakları Utah Jazz'in elinde."

İstatistikleri çok sağlam.%50 civarı bir üçlük yüzdesine sahip ayrıca.

Bu istatistikler çerçevesinde belirtilen sayı ortalaması benim için fazla bir önem arz etmiyor. Hatta bu tip oyuncular ne kadar fazla sayı atıyor ise o kadar uzak dursun bizden. Solomon, Wilbekin vesaire tipler yüzünden Amerikalı pointguardlardan oldum olası pek haz etmem. Fakat 7 asist ortalaması dikkate değer. Hatta bu 7 asist ortalamasına eşlik eden 17 küsür sayı ortalaması çok çok önemli benim gözümde. Ücretini de bizim hoca karşılamış diye yazıldı.  Obradovic bir şeyler gördü ki böyle bir işe girişti. Çok güzel olur gibime geliyor. Eksik taraflarını da bizde öğrenir, en büyük öğretmen burada nasıl olsa. Ben sıcak bakıyorum, karar Obra'nın...

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4002 : 02 Temmuz 2018, 14:38:08 »
hocanın bir gözü bizim üzerimizdeyse bir gözü de her daim partizanın üzerinde. bu sebeple goss'un neler yapabileceğini en iyi o biliyor ve "kaliteyi arttıracağız" sözüyle işaret ettiği oyuncu pekala o olabilir. bizim dışımızda ilgisi olan oly, cska, baskonia dışında zalgiris'in de topa girmesi de benim için bir manyel taşıyor. çünkü "A" lisanslı takımlar içinde (bizimle birlikte) "tedrisat" la eş anlamlı olan iki takımdan biri. devlerle başedemeyecek bütçeye rağmen topa giriyorlarsa ben bunun, kısa yoldan para ve şöhret yerine gelişime açıklık üzerine bir karakter tüyosu olduğunu düşünüyorum. geçen sene buralar hep pangos'tu. önümüzdeki sene de goss olabilir.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #4003 : 02 Temmuz 2018, 16:44:59 »
Partizan gerçekten önemli bir tedrisat merkezi keza Zalgiris de öyle ve yatırım yapılan oyuncular amerikalı bile olsa bu tedrisat sayesinde müthiş noktalara gelebiliyor.

Obra Partizanın perde arkasındaki başkanı olmuş sanki. Şayet Goss'tan Euroleague'te bir şeyler olacağına inanıyorsa kulağından tuttuğu gibi getirir takıma. Yok bir şey olacağına inanmazsa da başka takıma gitmesine göz yumar. Obra bu konuda ne karara varırsa doğrudur.

Ama sanki Teo+Goss yapacak gibi, Nunnaly'nin de gideceğini düşünürsek.

O değil de bu Nunnaly sırf şut atıyor diye nasıl NBA yapabiliyor aklım almıyor gerçekten. Başka hiçbir özelliği yok çünkü.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4004 : 02 Temmuz 2018, 17:09:22 »

O değil de bu Nunnaly sırf şut atıyor diye nasıl NBA yapabiliyor aklım almıyor gerçekten. Başka hiçbir özelliği yok çünkü.

NBA yapıyor çünkü Nunnally sadece şut atmıyor. Bazı şeyleri çok iyi olmasa da yapabiliyor olması bunları yapamadığı anlamına gelmiyor.