pratikte ispatlama şansım yok lakin diyelim ki thompson kaldı. wanna ve nunnaly de hiçbir yere gitmiyor. transfer filan yok, takım aynı takım. bu takım şampiyon beyler! nedenlerine gelecek olursak öncelikle ana 2 parçası değiştirilmiş takım bu sene daha fazla oturur. vesely 1 senede %55'ten %70' e çıkardığı ft yüzdesine bi 3-5 daha ilave eder. ahmet de %46'sını en azından %55'e çeker ki reyiz kulaklarından tavana asmasın. guduriç yine bir bogdan olmaz ama katkısı ve güveninin artacağına eminim. aklıma gelebilen tek menfi nokta bobby'nin yaşı, ama ondan da katkıyı alırız bir şekil. hiç bişey olmasa, o aq topu her potadan sektiğinde %90 reallilerin kucağına gitmez; yine şampiyon oluruz. doncic'i gitmiş real, f4'te sümüğe bağlayan cska, 3 yunan'ın hükümdarlığındaki takımda nba basketbolu denemeleriyle kafası bulanacak oly bize rakip olamaz.
velev ki kısmını geçtim, pota altına mümkünatta olup olabilecek en iyi opsiyonu ilave etmişiz. kaliniç'in, zaman zaman da melli'nin 3 numara oynayacağı, fiziğimizle rakipleri döve döve sindireceğimiz bir takım oluşuyor, tadını çıkaralım. guard konusuna gelirsek, ben goss konusunda son derece inançlı ve ümitliyim. inşallah gelir. hadi "bizim adımızı vererek fiyat arttırıyor" diyenler haklı, ilgimiz yok diyelim. oly alenen adamın peşinde. nunnaly dersen güzel adam ama onun da boşluğu dolar
hal böyleyken kişisel fikrim, el'de bütün dengeleri değiştirmeye aday tek bir ihtimal var, o da teo'nun real'e gitmesi. fakat, onun en azından bu sezon için avrupaya döneceğine ihtimal vermiyorum. dönerse ve alırsak da dadından yinmez, maçlar oynanmadan versinler kupamızı.