Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 294151 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3945 : 01 Temmuz 2018, 01:10:50 »
Goss'un maaaşını bu sene Koç ödedi
Taşşak değil gerçek bilgi
Oyuncu zaten wessermana bağlı
Hocam da partizana jest yapmış

Bu bilginin sahibi cem abi olduğundan bilgiye saygıdan paylaşmak istemedim ama cem abi paylaşınca  hakkında yorum yada tahminler fikirler yürütülebilir artık 😁 koçun ve bi çok oyuncumuz menejeri, koçun yakın arkadası rasko nun oyuncusu goss. Partizanla koçun maddi manevi bağı hala devam ediyo. Koçun ve gherardininin sene başından beri takip ettiği bi isimmiş. Avrupanın en iyi çaylak oyuncusu deniyo goss için, henüz 24 yaşında ve çok potansiyelli bi skorer oldugu söyleniyo. Saf bi pg den ziyade skorer bi guard denebilir. Ama ben yine de oly ile pazarlıklarda elini kuvvetlendirmek için şişirme bi haber olduğunu düşünüyorum, ve blatt in goss u çok istediği bi süredir söyleniyo.
Ama bizimkiler transferde ters köşe süpriz hamleleri seviyo. Partizan çıkışlı olması, koçun bağlantıları belki işleri değişir. Belki de goss + pg şeklinde bi hamle yaparız. Çünkü bi oyun kurucu bi de skorer kısa baktığımız söyleniyo. Partizan bağlantılarından ötürü makul bi bonserrvis ve yıllık ücretle belki goss u alıp, asıl parayı baba bi guarda gömeriz. Tabi hepsi sadece şahsi senaryolarım 😁
« Son Düzenleme: 01 Temmuz 2018, 01:24:44 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3946 : 01 Temmuz 2018, 01:12:28 »
"46 maça çıkan Nigel Williams-Goss, 17.39 sayı, 3.48 ribaund, 7.04 asist, 1.28 top çalma ortalamaları tutturdu. Nigel Williams-Goss'un NBA hakları Utah Jazz'in elinde."

İstatistikleri çok sağlam.%50 civarı bir üçlük yüzdesine sahip ayrıca.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #3947 : 01 Temmuz 2018, 01:29:31 »
2-3 videosunu izledim Goss’un, tertemiz şut stili var, o şut stili ile istese de kötü üçlük atamaz.

curtis jerrells’e benzettim oyun tarzını, sonu benzemesin.

abi ne gerek var goss’a moss’a , alalım bir tane taşşaklı oyun kurucu.

mesela Ginobilli , oynuyor mu hala SAS’de ? bıkmadı mı nba’den ne zaman dönüyor avrupaya ?

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #3948 : 01 Temmuz 2018, 01:31:52 »
Son iki yilin sampiyonlarinda yok ama ondan onceki iki sezonun sampiyonlarinda var. Istatustigi isine geldigi sekilde egip mi bukecegiz. 2011 yilindan beri sampiyonlarin onemli bir kisminda vardi undersize uzunlar. Tyus Hines Dunston en cok one cikanlari.

Ayrica senelerce avrupa basketbolunda Batiste dominasyonu vardi. Maccabide Fizer vardi sakatlanana kadar otturuyordu avrupayi. Ucluk cizgisiyle falan alakasi yok, oyun hizlandi ve ikili oyunlar gecis hucumlari agirlik kazandi. Kalipli ama hantal adamlar silindi.

Bir de undersize kavramini yorumlamak lazim. Boya mi bakacagiz kaliba mi? Boy olacaksa siniri ne. 2.08 lik Udoh undersize diil ama 2.06 lik Singleton undersize mi? 2 cm daha kisa olsa Udoh gene otturmez miydi pota altina giren adamlari

Kimse 2.05 lik adamin yapabildigi seyleri yapabilen 2.11 lik adami undersize diye reddetmez. Vesely 5 cm daha kisa olsaydi gene takimimizin temel adamlarindan biri olacakti. Burada temel olan sey cabukluk atletizm ve dinamizm. Bu ozellikleri saglayan adam daha uzun olursa arti bir avantaj olur tabiki.

undersized uzun diye bahsettiğimiz adamların boyları şunlar aziz hemşehrim...

hines : 1.98
tyus: 2.02
dunston: 2.03
mclean: 2.04
hunter: 2.03
lasme: 2.02

beraber oynadıkları 4 numaralar da şöyle...

printezis: 2.05
vorontsevich: 2.05
khryapa: 2.04
brown: 2.01
randle: 2.03

ayon 2cm uzun değil bunlardan. 5-6 cm daha uzun, daha geniş, çabukluk olarak da eşdeğere yakın.

ortada tartışılacak ne var anlamıyorum ki... 2.03 ortalamalı 4-5 numaraların karşısına atletizm olarak aynı düzeyde 2 tane 2.10’luk uzunla yola çıkarsan boyalı alan üstünlüğünü otomatikman ele alırsın. obradovic bunu keşfetti, laso da peşinden gitti işte...

singleton muhabbeti uzadıkça uzuyor. singleton yerine ayon gelsin demedim ki ben. 2.10 civarı biri gelsin dedim, hatta isim de verip lauvergne gelsin dedim hep... hadi ayakkabıyla ölçülünce 2.06 gelsin singleton. lauvergne de 2.14 falan gelir herhalde ayakkabıyla. :) 8 cm fark eder. :) boyunu geçtim, 5 numara oynamaz da demiyorum, oynar. lakin bu adamın asıl pozisyonu 4 numara, oyun karakteri safkan 4 numara. 5 numara oynatmak için 4 numara almanın anlamı ne?

bir de bizim ihtiyacımız olan oyuncu profili singleton muydu? vesely’nin zaafları belli. fiziksel temasta hiç yok. boyalı alanda kavga etmez, boxout yaptığında rakibi püskürtmez, rakip uzunun karşısında sağlam durmaz. bunları yapacak, rakiplere fiziksel üstünlük sağlayacak, şutu da olan bi pivot bulmamız gerekiyordu, bulduk işte...

hürmetler...

not: batiste avrupa için shaq muadili bi adamdı. shaq 2.16 boyunda, 160 kilo ağırlığında bi hayvandı ama belki de tarihteki gelmiş geçmiş en atletik uzunlardan biriydi. batiste de öyleydi avrupa için. 2.04 fazla uzun değil belki ama 2 kişi genişliğinde ve atletikti. güç ile atletizm birleşince ortaya shaq çıkıyor, batiste çıkıyor da shaq ve batiste ebatlarında, onlar kadar atletik kaç tane uzun gelmiş dünyaya? marcus fizer etki yapmadı buralarda, yanlışın var.
« Son Düzenleme: 01 Temmuz 2018, 01:38:11 Gönderen: pikenrol »

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3949 : 01 Temmuz 2018, 02:47:40 »
teo'ya burun kıvıran taş olur, orası kesin ve hemfikiriz de bu goss denilen adam hiç boş adam değil yalnız. istatistiği, oyun stili neyin bana direkt pangos'u hatırlattı. gelirse ilk günden başlarım yalamaya (ve belki de başladım bile), baştan söyliiim.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3950 : 01 Temmuz 2018, 02:59:28 »

Oha bu kadarını da beklemiyordum. Hani tamam sağlam ilişkileri ve oyuncuyu tanıdığını tahmin ettik de bu yazdığın bambaşka bir şey. Goss resmen Obra'nın kucağında o zaman:)

Teo+Wilbekin ya da Teo+Goss yapıp bitiricez bu işi o zaman.  Teo şart ne olursa olsun. 40 kere yazıyorum ki olsun şu Teo işi:)

Çevrimdışı Intermed

• Üye
« Yanıtla #3951 : 01 Temmuz 2018, 07:10:12 »
İlk okuduğumda maaşını Ali koç ödedi sandım :D

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #3952 : 01 Temmuz 2018, 09:11:20 »
Wilbekin'e attığı tweet'den dolayı gıcığım. Ama bence Goss'a göre (çok) daha iyi oyuncu.

Çevrimdışı dwdark

• Üye
« Yanıtla #3953 : 01 Temmuz 2018, 10:32:29 »
Adrian Wojnarowski'nin haberine göre serbest oyuncu Marco Belinelli, San Antonio Spurs ile 12 Milyon $ değerinde 2 yıllık anlaşma sağladı. Sezonu Philadelphia 76ers'ta tamamlayan İtalyan oyuncu, Teksas ekibinin kadrosuna dahil oluyor.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3954 : 01 Temmuz 2018, 11:29:22 »
Tam onu yazacaktım bellineli bekleyen vardı bir arkadaş daha çok bekler :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3955 : 01 Temmuz 2018, 11:30:09 »
Teo wilbekin işi şöyle zor bence
Hem yüksek maaş hem wilbekine buyout hem de Dixon var elde
Bence zor yani o iş

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3956 : 01 Temmuz 2018, 13:35:59 »
Teo-Coss-Kostas
Guduric-Melih-Bobby
Datome-Kalinic-Egehan-Nunnaly
Melli-Barış
Vesely-Lauvergne-Ahmet

10 yabancı ihtimali varsa. Yoksa Coss out...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3957 : 01 Temmuz 2018, 14:00:46 »
Teo, delaney, wilbekin derken goss moss çıktı ortaya.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
« Yanıtla #3958 : 01 Temmuz 2018, 14:02:24 »
Teo-Coss-Kostas
Guduric-Melih-Bobby
Datome-Kalinic-Egehan-Nunnaly
Melli-Barış
Vesely-Lauvergne-Ahmet

10 yabancı ihtimali varsa. Yoksa Coss out...

Nunnally gitti diyor murat murathanoglu?

Sn Cem agrak siz ne diyorsunuz gitti mi nunnally?
Fenerbahçe!

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #3959 : 01 Temmuz 2018, 14:12:47 »
Nunnaly yok artık