Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 293214 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4140 : 09 Temmuz 2018, 22:17:10 »
Egehan, Tolga Geçim'den daha iyi oyuncu.İlla birini alacaksak Rıdvan Öncel'i tercih ederim.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #4141 : 09 Temmuz 2018, 22:25:28 »
Ben de rıdvsn olayına katılırım, tolga geçim beklenen seviyeye bir türlü çıkamadı

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #4142 : 09 Temmuz 2018, 23:14:36 »
Uzun zamandır yazamıyordum inşallah ayağım uğurlu gelir de Teodosic olayı bizim lehimize sonunda sonuçlanır.Eğer onu alabilirsek en çok Cem Abi sevinecek herhalde 4 yıldır az kulağını çınlatmadık keratanın😉
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #4143 : 10 Temmuz 2018, 00:09:56 »
Yuh 1.5milyon buyout nedir kafayı mı yedi Banvit.Ulan Doncic bile 700 k ile nba'e giderken sen kimsin çıldırmamak elde değil.Alacağımız herhangi bir Türk oyuncunun Euroleague'de kolay kolay oynayacağını sanmıyorum.O yüzden bu oyunculara değil 1.5 milyon 500 bin den fazla verilmesine karşıyım.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #4144 : 10 Temmuz 2018, 00:12:48 »
geçimden en fazla hersek olur, banvit tavuğa hormon bassın.
nanili gitsin, killian hayes'i alalım. elimizdeki Türkler yeterli. Ahmet Duran'ı oynatırız :D

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #4145 : 10 Temmuz 2018, 08:00:02 »
Yuh 1.5milyon buyout nedir kafayı mı yedi Banvit.Ulan Doncic bile 700 k ile nba'e giderken sen kimsin çıldırmamak elde değil.Alacağımız herhangi bir Türk oyuncunun Euroleague'de kolay kolay oynayacağını sanmıyorum.O yüzden bu oyunculara değil 1.5 milyon 500 bin den fazla verilmesine karşıyım.

bosa demiyorum ... 3 senedir ne inat ettiler ... ben onlarin inadini s.... m.
Gorsen tursunu kuracaklar sanirsin.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #4146 : 10 Temmuz 2018, 13:45:41 »
ben rıdvan önceli çok beğeniyorum. bi kere spedy gonzales gibi çocuk. felaket hızlı, baskı yapıyor, üçlük atıyor, ikili oyunu geliştirmesi gerek, ve fiziği zayıf. tabii oyun görüşünü de . tolga dan eskiden çok ümitliydim, ama bizim maçlarda  acayip hayal kırıklığına uğradım, ne zaman sahaya girse bocaladı, üçlük atamıyor, en büyük özelliği saha görüşü ama  ikili sıkıştırmalara cevap veremedi. rıdvan maçta herşeyini veriyor ve kesinlikle geri adım atmıyor, bizim seyirci böyle adamlara bayılır. gerçi kadroya bir tane daha ekledik, jofry geldi, ama bi tane de yerli koysak iyi olur, ayrıca egehan için banvit çok uygun bir organizasyon, bir sene orada oynayıp fiziğini de geliştirse seneye yeni bir transferimiz daha olur.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4147 : 10 Temmuz 2018, 14:10:20 »
Tolga kapasite olarak Banvitteki herkesten yukarıda ama garip bir hali var. Çok düşük enerjiyle oynuyor. Günümüz basketbolunda mtor denilen kavram çok öne çıkmaya başladı. Oyun içi enerjisi, dinamizmi çok önemli. Tolga sanki haddinden fazla sakin ve biraz da gamsız görüntüye sahip. Belki sakin karakterlidir bilemiyorum ama enerjisi çok düşük.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4148 : 10 Temmuz 2018, 15:31:55 »
Tolganın son birkaç yıldır gelişimi sıfır noktasındadır. Şu anda beğenmediğimiz Metecanın bile gerisine düştü. Ondan en fazla bir Emir olur, en fazla...

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #4149 : 10 Temmuz 2018, 15:58:09 »
Tolgaya falan hiç gerek yok 100 bin euro bile fazla buy-out için ne yapmış banvitte senelerdir gram gelişememiş üstüne titrenen ortamda burada bişey vadetmiyor bana. Biberovic türk yapıp gerekli katkıyı alırız

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #4150 : 10 Temmuz 2018, 16:09:50 »
rıdvan oncel cok daha iyi bence tolga'dan...

Çevrimdışı unspoken_castle

• Üye
  • Yer: Ankara
    • unspoken_castle
« Yanıtla #4151 : 10 Temmuz 2018, 18:55:36 »
Bugün Yunan takımları hareketli, Tofaş’daki Henry Olympiakos’a, Barcelona’lı Koponen ve Olympiakos’lu Papapetrou Panathinaikos’a gitmiş.. Pappas’ı da Ergin’e ittirseler keşke..😁

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #4152 : 10 Temmuz 2018, 19:16:15 »
olympiakos goss'u da almamış mıydı, blatt enteresan bir takım kuruyor.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #4153 : 10 Temmuz 2018, 21:53:05 »
olympiakos goss'u da almamış mıydı, blatt enteresan bir takım kuruyor.

Olympiakos ciddi anlamda bir karakter değişikliği yaşıyor. Beş altı yıl önceki Maccabi tarzında oynayabilen fakat gerektiğinde Spanoulis önderliğinde set oyununa dönebilen A, B ve C planları olan bir takım olacaklar gibime geliyor. Taşlar yerine oturursa çok daha tehlikeli olurlar ama taşların yerine oturması 1,5-2 seneyi bulur diye düşünüyorum. Patlama riskleri de var, umarım patlarlar...

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4154 : 10 Temmuz 2018, 21:57:36 »
bu vesile ile de kaç haftadır yaprak kımıldamayan transfer sezonununda hiç nazlanmadan, hatta resmi açıklamadan da önce selam ve imzayı çakan lauvergne'in daşşaklarını yiyim!