Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 293224 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4155 : 11 Temmuz 2018, 13:20:09 »
ben blatt in olimpiakosun kökleri ile oynadığını düşünüyorum, yıllardır tuğla tuğla ördükleri sistem yerlebir oluyor, bence bu kadar imkanı eski koçlarına verseler zaten adam başarılı idi ki daha başarılı olurdu, bence patlayacaklar inşallah yanılmam. barcelona pascuali gönderdiğinden beri belini doğrultamadı, real bile vasat bir koçla süreklilik olduğu için 2 kez şampiyon oldu, bu işte istikrar çok önemli, örnek efes, hersene yeni koç, yeni takım, trincheri varken gidip gerginle devam ettiler, gene patlayacaklar,

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #4156 : 11 Temmuz 2018, 14:03:19 »
Teo clippersta kalmış

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4157 : 11 Temmuz 2018, 14:16:57 »
Teo da gitti. Willie Solomon bırakmadıysa gelsin :'(
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2018, 14:17:23 Gönderen: Zoltan Gera »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #4158 : 11 Temmuz 2018, 14:23:20 »
ben blatt in olimpiakosun kökleri ile oynadığını düşünüyorum, yıllardır tuğla tuğla ördükleri sistem yerlebir oluyor, bence bu kadar imkanı eski koçlarına verseler zaten adam başarılı idi ki daha başarılı olurdu, bence patlayacaklar inşallah yanılmam. barcelona pascuali gönderdiğinden beri belini doğrultamadı, real bile vasat bir koçla süreklilik olduğu için 2 kez şampiyon oldu, bu işte istikrar çok önemli, örnek efes, hersene yeni koç, yeni takım, trincheri varken gidip gerginle devam ettiler, gene patlayacaklar,

Yorumunuzu haklı buluyorum fakat Olympiakos'un son iki yılda yerel ligi ezeli rakibi Panathinaikos'a kaptırdıklarını unutmamak gerek. Bizim gibi tipik Akdeniz milleti onlar da ve bu bağlamda ezeli rakibin altında kalmak kabul edilemez özellikle de taraftar gözünde. İsmini doğru olarak yazamadığım eski koçlarının başını da bu faktör yedi bence. Dediğiniz gibi patlama ihtimalleri var. Fakat bir bir buçuk sene sabrederler ve tutarsa yeni sistem tekrar domine edebilirler Avrupa'yı...

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4159 : 11 Temmuz 2018, 15:02:51 »

Oly düzeni Spanoulis ve Prentezis'in yaşlanması ile etkinliğini yitirdi zaten . Zalgirise elendikeri seri ile iflas bayrağı çekildi. Son 5 yılda sadece 2 kez F4 yapabildiler ve bu ikisinde de çeyrek finallerde Efesi zar zor geçtiler. İki süper yıldızlarının yaşlanmasıyla artık tahmin edilebilir, önlem alınabilir, durdurulabilir bir takım oldular. Savunmacı kimlikleri ve başarı alışkanlıkları ile yine çaptan düşmeyip belirli bir seviyeye tutundular ama artık bu sistemin devamlılığı yok. Spanoulis ve Printezis her geçen yıl yaşlanıp etkinliği azalıyor. Yerlerine koyabilecek süper yıldız alabilecek durumları da yok. Blatt aşısı tutar mı bilinmez, bünyeye ters de gelebilir ancak Oly'nin artık kabuk değiştirmesi şart.

Barca'nın Pasqual sonrası belini doğrultamadığı doğru ama bunun Pasqual ile bir alakası yok. Kendisi kalsa da durum farklı olmayacaktı. Onlar da 2010 döneminin kaymağını yiyip bitirdiler. Onlar da Navarro'nun yaşlanması, Pete Michael'in emekliliği, Tomicin oyun etkinliğini yitirmesiyle zaten kötü döneme girişleri kaçınılmazdı. Real'in başındaki Laso hiç de vasat bir koç değil, oyun esnasında zaman zaman etkisiz kalsa da gerek basketbol felsefesi gerek de oyun öncesi hazırlığı konusunda oldukça başarılı modern bir koç. Ayrıca takımında Ser-Rod Lull Rudy Doncic gibi yıldız guardlar oldu hep. Rudy son dönemde çaptan düşse de bu adamlar avrupa basketbolu için çok büyük oyuncular. 2 tanesinin bile bir arada olması takımı şampiyonluk adayı yapıyor. İstikrar ile pek alakası yok durumun, kaliteli oyuncu kadrosu, uygun bir koç ve doğru yapılanma gerekiyor. Heurtel ile yapı kurarsan Obradovic bile olsan gene patlarsın.
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2018, 15:03:48 Gönderen: Cemalex »

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4160 : 11 Temmuz 2018, 15:21:14 »
avrupa'da eli yüzü düzgün guard olarak bildiğim kadarıyla bi pangos kaldı -barça ile- resmiyete dökülmeyen. bir tahmini olan var mı?

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4161 : 11 Temmuz 2018, 15:49:17 »
Avrupada hala imzalamadiysa Pangos ve Mike James var. Nbaden de Larkin ve Delaney ihtimalleri. Acikcasi Teo gelir diye cok heveslenmistim. Seviyeniz en tepe olunca oyuncu havuzu cok daraliyor. Wilbekine bile uzulecek duruma gelmeyelim de.

Çevrimdışı burcayyilmaz

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #4162 : 11 Temmuz 2018, 16:19:36 »
Bu habere göre Teodosic'in bize gelme olayı bu sene değil kısacası bu sene de o sene olmayabilir.

https://www.eurohoops.net/tr/nba-news-tr/710419/milos-teodosic-los-angeles-clippersta-kaliyor/

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #4163 : 11 Temmuz 2018, 16:30:53 »
olabilecek ihtimaller icinde en iyisini alacagımızdan eminim...o yuzden problem yok...
pangos-james-larkin-delaney-teo...

farketmez...kimi isterse obra o gelir...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #4164 : 11 Temmuz 2018, 16:35:16 »
Kim gelirse gelsin arkadas....

Biz Erdal Kosan gormus nesiliz bize koymaz...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #4165 : 11 Temmuz 2018, 16:38:06 »
neyse kim gelirse gelsin....

Sloukas-Dixon vs hala takimda... Obra hala bir Obra kadavra yapabilir ...

PS:Henry simdi kulaga daha sicak geliyor... Evet dis sut konusunda katiliyorum ama ... sonucta ilk tercih olamaz zaten.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #4166 : 11 Temmuz 2018, 16:46:10 »
Bu sene gelmezse istemiyorum sakallıyı. Pangos gelsin...
Kara deryalarda bir FENERsin!

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4167 : 11 Temmuz 2018, 17:03:07 »
Nunnally ne oldu acaba ?

Sanki Teo haricinde kalan ihtimaller arasında bize en uygunu Larkin olur gibi...
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2018, 17:06:21 Gönderen: CanCan »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #4168 : 11 Temmuz 2018, 17:52:52 »
Kim gelirse gelsin arkadas....

Biz Erdal Kosan gormus nesiliz bize koymaz...

Çok güldüm bir yandan da telef olan gençliğim aklıma geldi; düşman götüne düşman götüne... Ekşi sözlükten:

"rivayete göre bir seferinde fenerbahçe'de oynarken önemli bir koraç kupası maçında oyuna gireceği sırada yan taraftan maçı yorumlayan ismet badem'in ''eyvah erdal giriyor'' dediğini duyar. maç sonrası açıklama yapıyordu; 'böyle bişeyi siz duysanız nasıl performans gösterebilirsiniz' diye."

"basketbolun futbol kadar popüler ve sosyal medyanın şuan ki kadar etkili olduğu bir devirde basketbol oynamış olsa idi; selçuk şahin ve sabri sarıoğlu işlerini yapmaya çalışan, pek kimsenin sallamadığı sıradan görev oyuncuları olarak görülürlerdi ve kafaları da çoook daha rahat olurdu.
gevşek, umursamaz, disiplinsiz bir oyuncu değildi kesinlikle erdal ve -en azından sırf bu sebepten- ne kadar kahretseler de, feneri o dönem takip edenler çok içten, hakiki küfürler etmezler(di) erdal koşan'a. ancak fenere geldiğinde basireti bağlanmıştır bir kere ve henry turner, dallas comegys, ibrahim kutluay 'dan oluşan efsane üçlüyü; terazinin diğer kefesinde zaza enden ve hicri güneri ile birlikte dengeleme görevini yıllarca başarıyla yerine getirmiştir."

"selcuk sahin'in gelisini mujdelemek icin fenerbahce taraftarina gonderilmis olan mesih"

"evdeki potasına smaç basmak isterken kolunu kırmayı başarmış, loser oyun kurucu"
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2018, 18:00:11 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #4169 : 11 Temmuz 2018, 17:54:32 »
Bu sene gelmezse istemiyorum sakallıyı. Pangos gelsin...
gideli çok olmadıysa en mantıklısı pangos ama barça aldı deniyordu acaba bekletiyormuyuz nette kesin bir bilgi bulamadım