Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 290528 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
  • Yer: ISTANBUL
    • 1907HARBY
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #525 : 21 Haziran 2017, 02:33:59 »
Gözümüzün içine bakan theodore yi neden almıyoruz bende bunu anlamıyorum. Bobby versiyon 2 gibi bence. Hem koçla farklı bir hale geleceği kesin. İspanya şampiyonundan dubjlejevic alamazmıyız acaba ??? Gerçi sıra bende artık ben takımıma gereken fedakarlığı yapacağım dedi.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #526 : 21 Haziran 2017, 03:56:55 »
Kafamda sürekli Datome'siz kadrolar kuruyordum ancak onun yeteneğindeki bir oyuncuyu tek kalemde silmek istememişiz belli ki. Ben Datome'nin gerileme sürecine girmiş olabileceğinden çekiniyorum. Datome'nin zirvesi geçen sene geçirdiği o olağanüstü sezonmuş gibi geliyor. Takımdan ayrılma ihtimali olan oyuncu sayısı bu kadar fazlayken mümkün olduğunca kadroyu korumaya çalışmak mantıklı. Umarım Datome de geçen seneki performansına ulaşır.

Kostas'ın kadroda tutulmak istenmesi de mantıklı ama tek bir şartla: Bogdan'ın kalması... Eğer Bogdanovic gider ve yerine oyun aklı katacak birini bulamazsak (bu kişi Wanamaker değil) Kostas o yükü taşıyamaz. Eğer Bogdan giderse Sloukas'ı gönderip Sergio Rodriguez'e topla tüfekle saldırmalıyız bence.

Nunnally'nin kontratından her halükarda çıkmalıyız diye düşünüyorum. Yerine topla daha iyi yaratabilen, çembere giderek savunmanın dengesini bozabilen ayrıca savunmada da topa baskı yapabilen biri lazım. Köşe şutörlüğünü zaten Datome yapıyor ve üstelik yetenek olarak vaadettikleri daha fazla.

Umarım Udoh - Bogdanovic - Vesely üçlüsü de kalır ve sadece birkaç değişiklik yaparak kadroyu büyük oranda koruruz.

X (Wanamaker) - Sloukas - Sinan(?)
Bogdan - Dixon - Melih
Kalinic - Datome - Egehan
X (Melli) - Vesely - Barış
Udoh - Ahmet

9. yabancıya gerek bile yok.
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2017, 03:59:30 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #527 : 21 Haziran 2017, 09:07:41 »
Ekpe Udoh-Vesely hatta Bogi bile gitmeyecektir.Kadroda büyük değişiklikler beklemiyorum.Nunnally gider,bir de büyük ihtimal Berk kiralanır.Sinan Güler'i istemiyorum,hele bu seneki hâlini gördükten sonra hiç istemiyorum.Muhtemelen Melli gelecektir,başka bir isim süpriz olur benim için,Antic'te 9.yabancı olarak kalacaktır,özellikle euroleague'de Top8 ve sonrası için çol faydalı olur.Oynamasa bile Pana serisinde olduğu gibi seyirciyle uğraşıp seyircinin maça girmesini engeller.Lauverange'in gelmesi için Vesely'nin gitmesi gerekir ya da Melli gelmemeli,Lauverange hem 4 hem 5 oynadığı için kuvvetli ihtimal ama ücreti Melli'den fazla olacağı için Lauverange-Vesely-Udoh üçlüsü zor bir ihtimal görünüyor.En en kötü ihtimal Udoh-Vesely'de giderse Melli-Lauvrange-Tavares yaparız ama bu en en kötü ihtimal ve gerçekleşeceğini sanmıyorum.Nunnaly yerine Kyle Kuric olabilir.
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2017, 09:32:39 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
« Yanıtla #528 : 21 Haziran 2017, 09:13:39 »
datome pero dan çıkarım takımda başkada oynama yapmam
nunnally özelikle lig performansı çok yeterli uygun rakama da oynuyor bence 9. olarak tutulmalı

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #529 : 21 Haziran 2017, 09:33:04 »
Nunnaly şu istatistikleri başka takımda yapsa forumun % 90 ı almak için ağlardı;)

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #530 : 21 Haziran 2017, 09:38:41 »
Inanilacak gibi degil.  Sitenin en elit iki uyesi Nunnally gibi bir basketbol faciasina ovguler yagdiriyor.  Hatta Hoca'nin Nunnally'e sure vermemesine bile aldirmadan...  Bence site olarak, basketbolsuzlugun semptomlarindan ilkine tanik oluyoruz su anda: trolleme.

bende senin gibi düşünüyorum :) çene reisi eleştirirken destekleyen insanlardanım ama nunnally bence kalırsada yedek mantıgıyla tutarlar. çünkü koç önce oyun zekasına bakıyor. mental olarak sorunu yoksa ben defansta öğretirim hucumda diyor bence. Nunnally de bence oyun zekası problemi var. sinanı o yüzden istiyorum oyunu okuyabiliyor. oyun götürcek zekası var.

ben giderse vesely ve bogdan gider diyorum kalanları anca obra yollar. bogdan gidecekse bence yerini sadece Teodosic,serrod ve wannamaker doldurabilir gibime geliyor. vesely gitmesin tabiki ama obra bi vesely daha çıkarır ama bi bogdan üretmek ciddi emek istiyor.

sulu ve kalinic e kontrat kesinlikle şart çünkü ikiside eurolig in efsanesi olmak için çok çabalıyolar. diğerleri gibi her menapoza girdiklerinde nba demiyolar.

birde Vesely i inan anlamıyorumş.Burada tartışmasız en iyi 2 uzundan biriyken gene aynı kaderi yaşamaya gidiyor.Geldiği halinden ne kadar yukarı gittiğini düşünüyorda bu kadar hevesleniyor anlamıyorum. bizim takımda 2 şey kazandı. büyük hedefleri olan takımda oldugu için eski yaşam enerjisi geldi ve çok konsantre oldugunda baya iyi oynuyor.Ama vesely e maç başı 10 15 dk verdiklerinde bu 2 side gidecek. şimdi nba de 3lük atması bekleniyor vesely de orta mesafe bile o kadar sıkıntılıki kim ciddi rol verecek anlamıyorum. dwight howard şutları yüzünden takım takım geziyor ya. orta sınıf veya drafta oynayan takıma gittiğinde sonuc ne olacak merak ediyorum.
Vesely o enerjisini ve konsantrasyonunu kaybettiğinde ne hale geldiğini 4 5 ay gördük. Çoğu takım o halde onu takımda tutmaz. O yüzden bunları kaybetmeyeceği tercihler yapmalı.
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2017, 09:43:50 Gönderen: oddrech »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #531 : 21 Haziran 2017, 10:48:40 »
Melli için soru işareti varsa kafanızda kimseyi almayalım takıma
Avrupa'da 4 numara olarak alınabilecek kaç tane oyuncu kaldı ki Melli için soru işaretleri oluyor
Printezis imzaladı
Voron imzaladı
Melli..
Şöyle diyim (Milano'daki Melli'nin sevmeyen birisi olarak söylüyorum) Melli şu anda Bjelica'nın bize ilk geldiği halinden daha hazır geliyor. 2 sene bamberg'de ciddi olarak fiziksel ve oyun olarak üzerine koydu. Neredeyse hazır bir oyuncu kıvamında. Euroleague en iyi 2. beşine seçilmiş. Daha ne kıvamında olabilir

Şu "delici kısa eksikliği" bıkmadınız mı şunu yazmaktan. Şehir efsanesine dönüştü bu mevzu.
Hele euroleague ve Tbl'nin anasını bellemişiz hala böyle eksiklik var. Basketbolda eksiklik bitmez
Bo gelsin geri madem öyle ondan daha delici kısa ben tanımıyorum

Şöyle basketbolun klişesi olmuş yorumlardan uzak kalsak ne mutlu oluruz

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #532 : 21 Haziran 2017, 10:58:57 »
Oly maçının 2. Çeyreğinde Bogdanovic'in 3 faul alıp Nunnaly'le döndüğümüz dakikalar hiçbir şey üretememiştik.Hücumda tıkanmıştık üzerine bide ilk yarının bitiminde de çok saçma bi hareket yapmış sayı yemiştik.Bu F4'de iyi bir şekilde idare ettik ama önümüzdeki finallerde bi kaza yaşamamak için oraya daha iyi bir oyuncu katmamız gerektiğini düşünüyorum.Hadi geçtiğimiz sezon bütçe kısıtlıydı Nunnaly ile idare etmek zorunda kaldık ama hala Nunnally'i oynatacaksak Doğuş'la niye sponsorouk anlaşması yapıyoruz Bi şeyler katsınlar takıma :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #533 : 21 Haziran 2017, 11:13:53 »
Ama hakkini yemeyelim.  Nunnally, bu istatistiklerle Trabzonspor'un Bogdanovic'i olabilir.
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2017, 11:14:11 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #534 : 21 Haziran 2017, 11:18:02 »
Darius Miller sanırım, Bambergden
Darius Miller, Bamberg'ten kısa forvet. Ancak Barcelona ve ya CSKA diyorlar şimdi de onun için. Datome kalacaksa zaten alınmaz, onun alternatifidir diye düşünüyorum.

Ne zaman yazildi bizimle.  Ilk defa buradan duydum...  Ilginc.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #535 : 21 Haziran 2017, 11:22:08 »
Twitterdaki basketbol siteleri özellikle de alman medyasında çok sayıda haber çıktı
miller--->fenerbahçe şeklinde bikaç hafta önce. Daha doğrusu ikisi de bambergin oyuncusu oldugu için melli&miller fenere şeklindeydi haberler

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2017, 11:22:23 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #536 : 21 Haziran 2017, 12:02:32 »
Lauverange adlı arkadaşı cska ya gitmesin diye ve her sene ekpe-udoh ilişkisinden biri bozulursa diye şimdiden almak lazım bence
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #537 : 21 Haziran 2017, 12:21:50 »
Melli için soru işareti varsa kafanızda kimseyi almayalım takıma
Avrupa'da 4 numara olarak alınabilecek kaç tane oyuncu kaldı ki Melli için soru işaretleri oluyor
Printezis imzaladı
Voron imzaladı
Melli..
Şöyle diyim (Milano'daki Melli'nin sevmeyen birisi olarak söylüyorum) Melli şu anda Bjelica'nın bize ilk geldiği halinden daha hazır geliyor. 2 sene bamberg'de ciddi olarak fiziksel ve oyun olarak üzerine koydu. Neredeyse hazır bir oyuncu kıvamında. Euroleague en iyi 2. beşine seçilmiş. Daha ne kıvamında olabilir

Şu "delici kısa eksikliği" bıkmadınız mı şunu yazmaktan. Şehir efsanesine dönüştü bu mevzu.
Hele euroleague ve Tbl'nin anasını bellemişiz hala böyle eksiklik var. Basketbolda eksiklik bitmez
Bo gelsin geri madem öyle ondan daha delici kısa ben tanımıyorum

Şöyle basketbolun klişesi olmuş yorumlardan uzak kalsak ne mutlu oluruz

bir ara da pass first guard vardı, o ne oldu, gerekmiyor mu artık, yoksa almışmıydık önceki senelerde ?
Ha bu arada, Heurtel de örnek gösteriliyordu pass first guard lara :)

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #538 : 21 Haziran 2017, 12:22:31 »
Lauverange adlı arkadaşı cska ya gitmesin diye ve her sene ekpe-udoh ilişkisinden biri bozulursa diye şimdiden almak lazım bence
ekpe udoh ikilisinin bozulması mümkün değil :)

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #539 : 21 Haziran 2017, 12:37:50 »
Inanilacak gibi degil.  Sitenin en elit iki uyesi Nunnally gibi bir basketbol faciasina ovguler yagdiriyor.  Hatta Hoca'nin Nunnally'e sure vermemesine bile aldirmadan...  Bence site olarak, basketbolsuzlugun semptomlarindan ilkine tanik oluyoruz su anda: trolleme. 
Cem'le olduğu gibi seninle de görüşürüz. 8)
Kara deryalarda bir FENERsin!