Inanilacak gibi degil. Sitenin en elit iki uyesi Nunnally gibi bir basketbol faciasina ovguler yagdiriyor. Hatta Hoca'nin Nunnally'e sure vermemesine bile aldirmadan... Bence site olarak, basketbolsuzlugun semptomlarindan ilkine tanik oluyoruz su anda: trolleme.
bende senin gibi düşünüyorum

çene reisi eleştirirken destekleyen insanlardanım ama nunnally bence kalırsada yedek mantıgıyla tutarlar. çünkü koç önce oyun zekasına bakıyor. mental olarak sorunu yoksa ben defansta öğretirim hucumda diyor bence. Nunnally de bence oyun zekası problemi var. sinanı o yüzden istiyorum oyunu okuyabiliyor. oyun götürcek zekası var.
ben giderse vesely ve bogdan gider diyorum kalanları anca obra yollar. bogdan gidecekse bence yerini sadece Teodosic,serrod ve wannamaker doldurabilir gibime geliyor. vesely gitmesin tabiki ama obra bi vesely daha çıkarır ama bi bogdan üretmek ciddi emek istiyor.
sulu ve kalinic e kontrat kesinlikle şart çünkü ikiside eurolig in efsanesi olmak için çok çabalıyolar. diğerleri gibi her menapoza girdiklerinde nba demiyolar.
birde Vesely i inan anlamıyorumş.Burada tartışmasız en iyi 2 uzundan biriyken gene aynı kaderi yaşamaya gidiyor.Geldiği halinden ne kadar yukarı gittiğini düşünüyorda bu kadar hevesleniyor anlamıyorum. bizim takımda 2 şey kazandı. büyük hedefleri olan takımda oldugu için eski yaşam enerjisi geldi ve çok konsantre oldugunda baya iyi oynuyor.Ama vesely e maç başı 10 15 dk verdiklerinde bu 2 side gidecek. şimdi nba de 3lük atması bekleniyor vesely de orta mesafe bile o kadar sıkıntılıki kim ciddi rol verecek anlamıyorum. dwight howard şutları yüzünden takım takım geziyor ya. orta sınıf veya drafta oynayan takıma gittiğinde sonuc ne olacak merak ediyorum.
Vesely o enerjisini ve konsantrasyonunu kaybettiğinde ne hale geldiğini 4 5 ay gördük. Çoğu takım o halde onu takımda tutmaz. O yüzden bunları kaybetmeyeceği tercihler yapmalı.