Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 290585 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #555 : 21 Haziran 2017, 22:03:17 »
En büyük transfer şu olur: Sadece Berk-Sinan değişikliği ile bütün kadroyu korumak.
Bunun üstüne yapılacak hiçbir hamle takımı daha üst seviyeye çıkarmaz. Tabii Datome - Kevin Durant takası yapmayacak isek...
Oyuncu kaybedersek bizi TAKIM OLARAK geçen sezonun üstüne çıkaracak bir hamle göremiyorum. Mesela Nunnaly... En güzel tarafı, kimseden rol çalmayışı idi. Bu bakımdan kusursuz bir altıncı adamdır. Ne 5 dakika rol almayı sorun eder, ne de o müthiş skor potansiyeline rağmen attığı şut sayısını... Onun varlığı kendi pozisyonundaki hiç kimseyi huzursuz etmez. Her koç böyle bir altıncı adam ister; ama her koç...
Bizim takımın büyüklüğü burada, herkesin kendi rolü içinde yıldız olmaya bakmasındaydı. Çünkü bu rol çalma işi bir kişi de bile başlasa, zamanla bütün takıma yayılır.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #556 : 21 Haziran 2017, 22:05:04 »
En büyük transfer şu olur: Sadece Berk-Sinan değişikliği ile bütün kadroyu korumak.
Bunun üstüne yapılacak hiçbir hamle takımı daha üst seviyeye çıkarmaz. Tabii Datome - Kevin Durant takası yapmayacak isek...
Oyuncu kaybedersek bizi TAKIM OLARAK geçen sezonun üstüne çıkaracak bir hamle göremiyorum. Mesela Nunnaly... En güzel tarafı, kimseden rol çalmayışı idi. Bu bakımdan kusursuz bir altıncı adamdır. Ne 5 dakika rol almayı sorun eder, ne de o müthiş skor potansiyeline rağmen attığı şut sayısını... Onun varlığı kendi pozisyonundaki hiç kimseyi huzursuz etmez. Her koç böyle bir altıncı adam ister; ama her koç...
Bizim takımın büyüklüğü burada, herkesin kendi rolü içinde yıldız olmaya bakmasındaydı. Çünkü bu rol çalma işi bir kişi de bile başlasa, zamanla bütün takıma yayılır.
Abi ben Sinan'ı beğenmiyorum.Savunması öyle abartıldığı gibi iyi değil,sizin basketbol bilginize çok değer veriyorum ve grüşleriniz benim için hep önemli olmuştur forumda,Sinan'ı isteme sebebiniz nedir ve bize ne katar?

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #557 : 21 Haziran 2017, 22:05:37 »
Yordan Minchev takıma dönebilir.

Çevrimdışı trayzer_fb

• Üye
« Yanıtla #558 : 21 Haziran 2017, 22:31:25 »
Fenerbahçe’ye geldiğimde bir gün Avrupa şampiyonu olurum, bir gün NBA’e gidebilirim umutlarıyla gelmiştim. NBA konusunda henüz kararımı vermedim. Belki bir yıl içinde, belki beş yıl içinde giderim. Çok fazla faktöre bağlı bir durum bu. Bazen zirvedeyken bırakmak en iyisidir. Partizan’dan da böyle ayrılmıştım. Belki şimdi de…” (Eurohoops) bence artık kadroları bogdansız yazın :(

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #559 : 21 Haziran 2017, 22:37:39 »
uzun zaman sonra tekrar merhaba arkadaşlar, benim şahsi kanaatim hem teklifin yüksekliği hemde görevini tamamlamış olmanın rahatlığıyla bogdanın çoktan gittiğidir.

Ve açıkçası bence yeni bir yapılanmayla onun eksikliğini kapatmaya çalışmak takım taraftarı olan bizlerin motivasyonunu daha üstte tutacaktır, zoc'un bu konuda ne gibi çözümlemeler ve taktikler geliştireceğini görmek de işin keyifli başka bir yönü olacaktır.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
« Yanıtla #560 : 21 Haziran 2017, 22:37:43 »
Minchev'in kadroda tutulacağını pek sanmıyorum.. Yine kiralık olarak başka bir takıma verilecektir. Keşke şu oyuncuları Partizan'a kiralayabilsek. Mali açıdan Sırp kulüpleri zor durumda. İkili bir protokol ve Obra faktörü ile Partizan'a genç oyuncuları kiralayalım ücretlerini biz ödeyelim. Hem bir kültüre sahip takımda forma giyerler hem de gelişimleri için gidebilecekleri en iyi yerde olmuş olurlar.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #561 : 21 Haziran 2017, 23:09:18 »
Rise - sloukas - bobby
Causeur - melih
Datome - Kalinic- egehan
Melli - antiç -barış
Udoh - ahmet - joffrey

Bogdan ve veysel giderse
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #562 : 21 Haziran 2017, 23:36:24 »

Hala aktif olsaydi, Michael Jordan'dan bahsettigini zannedebilirdim :P

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #563 : 21 Haziran 2017, 23:37:22 »
Abi ben Sinan'ı beğenmiyorum.Savunması öyle abartıldığı gibi iyi değil,sizin basketbol bilginize çok değer veriyorum ve grüşleriniz benim için hep önemli olmuştur forumda,Sinan'ı isteme sebebiniz nedir ve bize ne katar?

Dikkat edersen, Berk - Sinan degisikliginden bahsediyor.  Berk gibi bir oyuncunun yerine Sinan gelirse, ciddi anlamda takima seviye atlatir. 

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #564 : 21 Haziran 2017, 23:48:15 »
Ben hala Sinan haberleri nereden çıktı anlayamadım ama gelirse inanılmaz sevinirim. Hem iş ahlakı, hem karakteri, hem de basketbol bilgisi ve çalışma azmi ile Sinan tam Obradovic'in isteyeceği tarzda bir oyuncu. Yaşı belki biraz ileri olabilir ama özellikle ligde takıma çok değerli katkıda bulunabilir. En son Galatasaray'da yeni sözleşme için 1 milyon dolar istediğini okumuştum twitterda. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Bu fiyattan biraz aşağı inerse kariyerinin sonlarına doğru o da Euroleague şampiyonluğu sevinci yaşayabileceği bir takıma gelmiş ve Avrupa'nın en iyi hocasıyla çalışmış olur. Ne de güzel olur.. :)
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #565 : 22 Haziran 2017, 00:10:21 »
Sinan'ın Galatasaray'daki haline bakmayın, Ergin adamı LeBron gibi oynattı haliyle yaşının etkisiyle altından kalkamamaya başladı. Bizde daha az süre alıp iyi savunma, boş bırakılmayacak şut tehdidi verse yeter. Üzerine oyun kuruculuk meziyetleri de ballı kaymak olur.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #566 : 22 Haziran 2017, 00:19:35 »
Sinan ilk zamanlarında savunmasıyla öne çıkmış bir oyuncuydu.G.Saray'daki son 3 yılında hücum tarafını görmeye başladık.O zamana kadar 7 sayı ortalamanın üstüne çıkmışlığı yoktu.

Çevrimdışı _kerem

• Üye
« Yanıtla #567 : 22 Haziran 2017, 00:29:16 »
Sinan, biten sözleşmesine göre yılda yaklaşık $900K kazanıyordu, bildiğim kadarıyla. Kısa rotasyonunu rahatlatması için takıma eklenecek ve sözleşmesinin ilk yılında 35. yaşından gün almış olacak bir oyuncu için, birkaç sezon öncesine dek NBA takımlarının verdiği veteran minimum kontratlar çapında bir kontrat vermek, bence gereksiz lüks bir hamle olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #568 : 22 Haziran 2017, 00:45:39 »

Öncelikle teşekkür ederim. Sinan'ı isteme sebebim tam olarak şu;

Bütün esas isimlerin kaldığını varsayarak yazıyorum: Kadronun korunması durumunda, bizim esas yapmamız gereken hamle Dixon'ın üstünden yük alacak bir yerli gard. Bu sezon 70'in üzerinde forma giydi, yerli statüsünde oynadığı için ligde de dinlenme şansı bulamadı ve bu sebepten Euroleague normal sezonunun son maçlarında, maç sonlarında doğru kritik hatalar yaptı ve maç kaybetmemize sebep oldu. 20 yaşlarında da değil ki... Bu sezon kesinlikle geçen sezona göre Dixon'ın en az altı - yedi maç daha az oynamasını sağlayacak yerli bir gard şart. Bu anlamda Sinan gerçekten ilaç olur.

Evet, esas pozisyonu point-gard olmasa da, Ergin Ataman onu o bölgede çok maç kullandı ve hakkını da verdi. Dixon'ı bu sezon yeniden takımın en çok maç oynayanı yapma hakkımız yok. Sinan ve Sloukas ikilisi o pozisyonu en az altı yedi maç tek başlarına çevirir ve Dixon tribünde dinlenme şansı bulur.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #569 : 22 Haziran 2017, 00:51:37 »
Hala aktif olsaydi, Michael Jordan'dan bahsettigini zannedebilirdim :P

Yok hocam. Jordan'ı istemem. Başkalarından rol çalardı. Bir defa Udoh - Vesely ikilisi hücumda pert olurdu. Jordan'ın all-star seviyesinde bir pivotla oynamışlığı var mı? Yok. Oysa Nunnaly öyle mi? Her pozisyonun iyileriyle uyum içinde... Onun oynadığı kadrodan Udoh MVP çıkıyor. Oysa Jordan'lı kadroda bir uzunun MVP olma şansı yok. ;D
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2017, 00:53:04 Gönderen: Hakan Yaman »