Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 291751 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #930 : 04 Temmuz 2017, 13:50:41 »
Bence artık Antic'i kadrolara yazmak gereksiz. Nunnaly ise kalır bence(Aslında biraz daha kendisine pozisyon hazırlayan oyuncu olsa daha iyi olur.
Sloukas-Dixon-Sinan
Teo(Wana)- Melih -Miller
Datome-Kalinic -Egehan
Melli - Rudez - Barış
Ekpe -Vesely - Ahmet

Bence kusursuz bi kadro ve çok para harcamayı gerektirmiyor.
Bogi Wana ile değişecek.
Nunnaly'nin parasının biraz üstüne koyup Miller
Antic ve Bennett toplamına biraz para ekleyip Melli ve Rudez.

Koçu Obra, sponsoru Doğuş olan ve geçen yılın şampiyonu olmuş takımdan da insan böyle kusursuza yakın geniş bir rotasyon bekliyor. Ve olmayacak şey de değil yani

bende ceme katılıyorum. bu lig azim ve konsantrasyon ligi. oyuncuların konsantrasyonunun yüksek olmasını istiyorsan onlara min 20 25 dk süre vermen gerekiyor. veteran oyuncular dışında 20dk nın altında oynayıp ciddi katkı veren pek oyuncu bulamazsın. o yüzden ilk 5 in 25 30 dk civarında tutup, kaliteli yedeklerede 15 20dk da süre vereceksin ki gelsinler. euroligde herşey para değil.

suloukas dixon ve sinan dan 2 si yaşlı oldugundan hem konsantrasyon problemi az olur hemde az oynadıkça verimleri artar ama diğer yazdığın bölgelerin yarısı devre arası ayrılmak ister.

diğer bölgelerde 2 3 ilk 5 oyuncusu sıkıntı çıkarır. geçen sene datome formsuz kalinic tam oturmadıgından 3 numarada sıkıntı çıkmadı. vesely ve udoh bazen 4 ve 5 numara oynadığında sıkıntı çıkmadı ama bu kadroda net sıkıntı çıkar.

euroligde ilk 5 seçilmek isteyebilcek 7 8 oyuncu var bu kadroda :) ülker arenada oynansın maçlar ,  bogdan ve bjelica yıda ekle nba de play off a oynarız :)

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #931 : 04 Temmuz 2017, 13:54:43 »
Geçen sene olduğu gibi kadro 10 temmuz dan sonra şekillenir

vesely udoh melli datome teodosic bogdan wanamaker serrod nba de takım kovalıyor

cedi ve furkanın kontrat buldugu nba de bunların hava alanında karşılanması lazım :)

Çevrimdışı dincerorc

• Üye
« Yanıtla #932 : 04 Temmuz 2017, 14:09:57 »
Bence Avrupa'dan almak yerine Summer League'den sonraki  performans ve sözleşme alan/alamayanlara göre adam bakacaklar. Burada da bütçeyi gereksiz zorlamadan, kalanlara da iyileştirme yapıp öyle devam etmek gerekiyor. Gelecek bir oyuncuya şak diye Udoh parası vermek takımdaki güzelliklerin çoğalmasını yavaşlatır.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #933 : 04 Temmuz 2017, 14:10:28 »
SEN bekliyorsun da hocan istiyor mu acaba ?
çok aşırı geniş rotasyonu ben sevmiyorum ya şahsen :(

8 tam katkı alınacak yabancı + dixon + sinan + melih + ahmet

bence bayağı yeterli ..
burada 8 katkı alınacak yabancı kısmı tabi ki önemli
Sence kimi çıkartmak lazım abi?

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #934 : 04 Temmuz 2017, 14:15:05 »
Bence artık Antic'i kadrolara yazmak gereksiz. Nunnaly ise kalır bence(Aslında biraz daha kendisine pozisyon hazırlayan oyuncu olsa daha iyi olur.
Sloukas-Dixon-Sinan
Teo(Wana)- Melih -Miller
Datome-Kalinic -Egehan
Melli - Rudez - Barış
Ekpe -Vesely - Ahmet

Bence kusursuz bi kadro ve çok para harcamayı gerektirmiyor.
Bogi Wana ile değişecek.
Nunnaly'nin parasının biraz üstüne koyup Miller
Antic ve Bennett toplamına biraz para ekleyip Melli ve Rudez.

Koçu Obra, sponsoru Doğuş olan ve geçen yılın şampiyonu olmuş takımdan da insan böyle kusursuza yakın geniş bir rotasyon bekliyor. Ve olmayacak şey de değil yani

Sinan Berk'in yerine
Wana Bogi'nin yerine
Melli Antic'in yerine
Rudez Bennet'in yerine
miller Nunnaly yerine yazdım.
Sayıdan ziyade hepsinin A class olması sanırım problem söylediğiniz gibi..
Rudez yerine Minchev dursa
Nunnaly'den kalsa sıkıntı çıkmaz o zaman

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #935 : 04 Temmuz 2017, 14:59:44 »
Geçen yıl kısa rotasyonu bobby-kostas-bogdan-nunnaly üzerinden dönüyordu. Diyelim bogdan kaldı şimdi buraya sinan james'in yerine mi geldi yoksa 5.adam olarak mı geldi. Bogdan gitti diyelim wana gelse bu sefer yaratıcılık konusunda eksik kalıcaz gibi. Kendi yorumum bogdan giderse wana gelir james yerine bir adam daha olur. Ama bogdan kalırsa james'te kalır gibime geliyor.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #936 : 04 Temmuz 2017, 15:47:03 »
Sence kimi çıkartmak lazım abi?
kaliniç ile datome'yi de düşündüğmüz zaman 4
baba uzun diyeceğimiz şekilde olmasına imkan yok

ekpe-jan
melli rudez

yazmışsın . bu imkansız bence.. hocamın da geniş rotasyonu sevmediğini düşündüğün zaman bu 4 lü olmaz kardeşim.

Antiç gider diyorsun ama bence takımda kalacak ..( hissiyatımı söylüyorum )

Çevrimdışı Burak Benli

• Üye
« Yanıtla #937 : 04 Temmuz 2017, 16:42:27 »
Sakatlık olmadıkça EL maçlarında 10 kişilik ana süre paylaşımını maçtan maça değişeceğini düşünerek ortalama olarak böyle yapardım.. İllaki gününde olan isim o gün süresini artırır olmayan süresini düşürür oyun planına göre yeri gelir Melih de 10 dakika oynar bunlar sezon ilerledikçe şekillenecek konular.

Savunma temelli kimyamız sonucu da en çok süreyi Udoh Vesely ve Kalina üçlüsüne verdim doğal olarak..Oyuncu kimyaları gereği farklı pozisyonları oynayan birçok oyuncumuz olduğu için de +diye belirttiğim rakamlar maç içi  diğer pozisyonlardan alacakları süreyi gösteriyor...

Slo (20) Bobby (15+5) Sinan (5+10) 
X (20) Nunnally (10) Melih
Gigi (20) Kalina (15+10)  Egehan
Melli (20) Antic Barış
Udoh (25) Vesely (15+10) Ahmet

Lig maçlarında da Sinan'ın ortalaması biraz daha tatmin edlir.. Melih, Egehan ve Ahmet de bol bol süre alırlar... Nunnaly yerine daha iyi birini elbette isteriz  o ismi süre açısından memnun edemeyiz. Ben Zoc'un Sinan bol bol 2 numarada da kullanacağını düşünüyorum direk Berk yerine gelen biri olarak düşünmek yanlış olur
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2017, 16:47:11 Gönderen: Burak Benli »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #938 : 04 Temmuz 2017, 17:24:18 »
kaliniç ile datome'yi de düşündüğmüz zaman 4
baba uzun diyeceğimiz şekilde olmasına imkan yok

ekpe-jan
melli rudez

yazmışsın . bu imkansız bence.. hocamın da geniş rotasyonu sevmediğini düşündüğün zaman bu 4 lü olmaz kardeşim.

Antiç gider diyorsun ama bence takımda kalacak ..( hissiyatımı söylüyorum )
Abi bence Antic'e teşekkür etmeliyiz misyonunu tamamladı. Ama bence de kalacak..
He şu var bütçede yük oluşturmuyorsa(ben karışmam mg ve Obra doğrusunu bilir) Melli-Barış yerine Melli-Antic-Barış tercih ederim.. Yada Melli-ucuza bir bence oyuncu-Barış
Rudez Melli Ekpe Vesely lüks oldu ;D
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2017, 17:24:47 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #939 : 04 Temmuz 2017, 17:34:51 »
Ben de açıkçası dar rotasyon taraftarıyım. Bogdan kalsaydı ve kadro bu sene de korunsaydı 1-2 değişiklikle hem rotasyon genişlerdi hem de düzen aynı şekilde devam ederdi. Ancak Bogdan'ın gidişiyle (umarım Ekpe ve Vesely kalır) ana iskelet bozulacağı için rotasyonun nispeten dar olması adaptasyon açısından daha iyidir.

Not: Şunu da ekleyeyim ben geçen sezonki rotasyonumuzun düşünüldüğü kadar dar olduğunu düşünmüyorum. Çok fazla sakatlık olduğu için öyle gözüktü, bence idealdi.
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2017, 17:39:49 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #940 : 04 Temmuz 2017, 17:48:12 »
İspanya sayı kralı Edwin Jackson nasıl oyuncu acaba?
32 maç, 30.3 dakika, 21.4 sayı(%57 ikilik, %37 üçlük) gibi muazzam istatistiklerle oynamış Estudiantes'te.
İspanya'da sezonun en iyi 5'ine seçilmişti.Çin'e gitmiş 1.2 milyon dolara.

Çevrimdışı kursad2fun

• Üye
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #941 : 04 Temmuz 2017, 17:48:54 »
EL ve ligde şampiyon olmuş bir takımı eleştirmek biraz saçma olsa da aslında bu kadar sakatlık olması rotasyon darlığının sonucuydu biraz.. 

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #942 : 04 Temmuz 2017, 18:01:32 »
Not: Şunu da ekleyeyim ben geçen sezonki rotasyonumuzun düşünüldüğü kadar dar olduğunu düşünmüyorum. Çok fazla sakatlık olduğu için öyle gözüktü, bence idealdi.
EL ve ligde şampiyon olmuş bir takımı eleştirmek biraz saçma olsa da aslında bu kadar sakatlık olması rotasyon darlığının sonucuydu biraz.. 
Yeni bir tartışma konusu:
Sakatlık çok olduğu için mi rotasyon dar göründü?Rotasyon dar olduğu için mi sakatlık çok oldu? :)

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
« Yanıtla #943 : 04 Temmuz 2017, 18:17:37 »
Yeni bir tartışma konusu:
Sakatlık çok olduğu için mi rotasyon dar göründü?Rotasyon dar olduğu için mi sakatlık çok oldu? :)
Rotasyon bence nicelik olarak yeterliydi;ancak nunnally datome ve veselynin sezon boyunca istikrarsız oluşu, anticin 3-5 maç dışında çok oynamaması nedeniyle bogdan udoh sloukas gibi oyuncuların sakatlıkları mağlubiyetler almamıza sebep oldu. Kısacası düşüncem nicelik olarak yeterli olduğu :)

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
« Yanıtla #944 : 04 Temmuz 2017, 18:20:29 »
Ekleme yapayım derken 2 tane oldu düzeltemedim de kusura bakmayın.