Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 291743 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #945 : 04 Temmuz 2017, 18:30:30 »
Sakatlık ile dar rotasyon bence alakasız
Sakatlıkları oluş şekilleri yorgunluk veya fazla yüklenme ile alakası yoktu.
Hem maç içinde temasa ve ters hareketlere göre olmuştu.
En önemli olan Bogdan sakatlığı,.çünkü o takımın herşeyi
O saatken Kaliniç ve Veysel de formsuzdu bu yüzden sınırlı oyuncudan max katkı aldık
Biraz algıda seçicilik oldu aslında
Ayrıca Obradovic geniş rotasyonu sevmez hiç sevmedi bundan sonra da sevmeyecek

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #946 : 04 Temmuz 2017, 18:32:08 »
İspanya'da sezonun en iyi 5'ine seçilmişti.Çin'e gitmiş 1.2 milyon dolara.
2 sene önce Barcelona'da oynamıştı aynı zamanda Malaga'da da oynadı
Kısacası bize uymaz ;)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #947 : 04 Temmuz 2017, 18:32:26 »
Ekleme yapayım derken 2 tane oldu düzeltemedim de kusura bakmayın.
Sıkıntı yok rahat ol

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #948 : 04 Temmuz 2017, 18:42:53 »
Rotasyon olayı artık oyuncudan ziyade oyuncunun esnekliği üzerinden değerlendirilmeli. Misal bir tane 3 alıp 1 4 alacağına bu ikisini oynayan toplamında daha kaliteli oyuncu almak daha makbul. Zaten bizim kadroda antic dışında esnek olmayan adam neredeyse yok. Hem oyuncunu memnun edersin hem koç olarak daha rahat edersin. Zoc bunu seviyor. Laso daha çok oyuncu tercih ediyor.

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #949 : 04 Temmuz 2017, 18:47:18 »
Obra geniş kadroyu sevmiyor çünkü mental olarak çok yukarıda oyuncularla oynamayı seviyor. Oyuncuda oynamadan her maça hazır olması beklenemez.

kafamdaki kadro

dixon suloukas
(x) sinan melih (ben melihin 10dk gibi bir süre alabileceğini hiç sanmıyorum. bu sezon geçen sezonunda gerisinde) x >> inş belinelli olur ama hiç sanmıyorum.
kalinic datome egehan (hocanın bu sene kalinic i 3 te daha çok kullanacağını düşüyorum. hem hucum gücünü arttırdı. hemde maçlarda fark etmişsinizdir arkadaşlarına ters eşleşmeleri hep gösteriyor)
melli antic
udoh vesely ahmet

Ve bence en önemlilerinden biride bu takımada bi tane dzanan musa gibi potansiyelli gençte şart. şu tecrübeli kadronun bi bogdan daha yetiştirmesi gerekiyor. klüp olarak realden tek geri kalan yanımız bu. real çok kiralık gençleri var.

Çevrimdışı hathat

• Üye
« Yanıtla #950 : 04 Temmuz 2017, 19:08:30 »
Egehan'ı Daçkaya kiralamışız
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #951 : 04 Temmuz 2017, 19:15:46 »
2 şampiyonluğumuzu çalan takıma gitti demiş odeabanklılar. Yahu akıl var mantık var. Siz kimsiniz de 7.maçta bizim sahamızda bizi yenip şampiyon olacaksınız. Avrupanın en iyi takımlarından karma yapıp odeabank forması giydirseniz bile o maçı alamazdınız. Allah akıl fikir versin. Kendi Aysal denen başkanlarının yaptığına o kadar inanmayı seçmişlerki çalınan şampiyonluk diyor hala adamlar. Bir de 2010-2011 de çalmışız. Saras'lı sene maytap geçtiğimiz final serisini diyorlar.
Zaten doğru ya son 11 yılda 7 kez şampiyonluk çaldık. Son olarak da euroleague şampiyonluklarını çaldık. Biz çalmasak Odeabank şampiyon olurdu geçen sene Euroleague'de.

10-11 için tamamen saçmalamışlar, daha önce duymamıştım.

Diğeri de 7. maç değilde sahamızdaki önceki maçta son saniyeleredeki top çalmaya faul verilmemesine bağlıyorlar, ama sanırım o 5. maçtı, yani 6. maça çıkıp kazandıktan sonra son maçta "asaletlerinin" gereği olarak sahaya çıkmayıp sonrada çaldılar demeleri de ayrı bir komedi.

Sent from my iPad using Tapatalk

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #952 : 04 Temmuz 2017, 19:25:13 »
10-11 için tamamen saçmalamışlar, daha önce duymamıştım.

Diğeri de 7. maç değilde sahamızdaki önceki maçta son saniyeleredeki top çalmaya faul verilmemesine bağlıyorlar, ama sanırım o 5. maçtı, yani 6. maça çıkıp kazandıktan sonra son maçta "asaletlerinin" gereği olarak sahaya çıkmayıp sonrada çaldılar demeleri de ayrı bir komedi.

Sent from my iPad using Tapatalk

İkinci maçtaydı, üzerine dört maç oynandıktan sonra Recep Ankaralı'yı istemeyiz diye tutturmuşlardı, bir de beşinci maçta bizim sahamızda olanlardan dolayı yedinci maç seyircisiz oynansın istemişlerdi.

Çevrimdışı umitrenan

• Üye
« Yanıtla #953 : 04 Temmuz 2017, 19:27:33 »
  Merhaba arkadaşlar.Gecirdigim operasyonlar sonrasi koca bir sezonu hastane köşelerinden izlemeye çalıştım ve gerçekten bu senenin en büyük morali oldu bana şu takım sonsuz teşekkürler.uzun zaman oldu yazmayali ama yazdıklarınızı takip etmeye çalıştım güzel insanlarsınız vesselam :)
 Sinan transferine burun kıvıran yoktur sanırım tek uzuntum gs gitmeden önce alsaydık acaba hocamizin elinde nasıl bir dönem geçirirdi 3-4 sezon.Yapilabilecek en iyi yerli takviyesi yapılmış  ;D
 Uzun yazı için şimdiden özür dilerim 1 yılın acisini çıkarayım:)
 Bogdan in gidişi ile önümüzdeki sezon Datome'nin yili olacak sanki.Sakatlik olmaz ve hazırlık döneminde toparlarsa Italian Artista seneye gözlerimizin pasını silmeye devam edecek umarim.Senin şut stilin yeter  8)
 Takım bozulmazsa seneye parkeye Şampiyon ağırlığımızı da koyacağız ve beklenenden daha rahat bir normal sezon olacaktır.
 Bogdan yerine de sanırım summer league bitişinin ardından yapılacaktır hamleler ama dediğim gibi önümüzdeki sezon Datome den çok beklentim var.
 Stefan Jovic hamlesi beklemedim değil aslında sevdiğim bir oyuncu.Red Star krizde. en iyisini Hocamız ve menajerimiz bilir  ;D bugün de bayern e gitmiş zaten  ;D
  Egehan in gidişine üzüldüm umarım önümüzdeki sezondan sonra tekrar izleyebiliriz..
 Şimdilik kendnize iyi bakın uzun yazı için kusuruma bakmayın özlemişim burayı yazmayı okumayı.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #954 : 04 Temmuz 2017, 19:34:35 »
  Merhaba arkadaşlar.Gecirdigim operasyonlar sonrasi koca bir sezonu hastane köşelerinden izlemeye çalıştım ve gerçekten bu senenin en büyük morali oldu bana şu takım sonsuz teşekkürler.uzun zaman oldu yazmayali ama yazdıklarınızı takip etmeye çalıştım güzel insanlarsınız vesselam :)
 Sinan transferine burun kıvıran yoktur sanırım tek uzuntum gs gitmeden önce alsaydık acaba hocamizin elinde nasıl bir dönem geçirirdi 3-4 sezon.Yapilabilecek en iyi yerli takviyesi yapılmış  ;D
 Bogdan in gidişi ile önümüzdeki sezon Datome'nin yili olacak sanki.Sakatlik olmaz ve hazırlık döneminde toparlarsa Italian Artista seneye gözlerimizin pasını silmeye devam edecek umarim.Senin şut stilin yeter  8)
 Takım bozulmazsa seneye parkeye Şampiyon ağırlığımızı da koyacağız ve beklenenden daha rahat bir normal sezon olacaktır.
 Bogdan yerine de sanırım summer league bitişinin ardından yapılacaktır hamleler ama dediğim gibi önümüzdeki sezon Datome den çok beklentim var.
 Stefan Jovic hamlesi beklemedim değil aslında sevdiğim bir oyuncu.Red Star krizde. en iyisini Hocamız ve menajerimiz bilir  ;D bugün de bayern e gitmiş zaten  ;D
  Egehan in gidişine üzüldüm umarım önümüzdeki sezondan sonra tekrar izleyebiliriz..
 Şimdilik kendnize iyi bakın uzun yazı için kusuruma bakmayın özlemişim burayı yazmayı okumayı.

hocam cok gecmis olsun.insAllah yakin zamanda sagligina tamamen kavusmus olursun.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #955 : 04 Temmuz 2017, 20:01:36 »
Egehan daçkaya gittiyse ya tolgaya gideriz ya okbene heralde. 5 yerlimiz var 6.yerliyi bi şekilde bulmamız gerek

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #956 : 04 Temmuz 2017, 20:07:52 »
Egehan haberi yanlış çıktu eurohoops yanlış duyum verdi 😂😂 en hayırlısı oldu

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #957 : 04 Temmuz 2017, 21:01:41 »

Geçmiş olsun
Bu takım tedaviye pozitif etki yapmıştır diye tahmin ediyoruz

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #958 : 04 Temmuz 2017, 21:15:24 »

Herşeyin başı sağlık
Allah şifa versin

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #959 : 04 Temmuz 2017, 21:15:48 »
Egehan bir aksilik olmazsa seneye de bizimle devam edecek