Merhaba arkadaşlar.Gecirdigim operasyonlar sonrasi koca bir sezonu hastane köşelerinden izlemeye çalıştım ve gerçekten bu senenin en büyük morali oldu bana şu takım sonsuz teşekkürler.uzun zaman oldu yazmayali ama yazdıklarınızı takip etmeye çalıştım güzel insanlarsınız vesselam

Sinan transferine burun kıvıran yoktur sanırım tek uzuntum gs gitmeden önce alsaydık acaba hocamizin elinde nasıl bir dönem geçirirdi 3-4 sezon.Yapilabilecek en iyi yerli takviyesi yapılmış

Uzun yazı için şimdiden özür dilerim 1 yılın acisini çıkarayım:)
Bogdan in gidişi ile önümüzdeki sezon Datome'nin yili olacak sanki.Sakatlik olmaz ve hazırlık döneminde toparlarsa Italian Artista seneye gözlerimizin pasını silmeye devam edecek umarim.Senin şut stilin yeter

Takım bozulmazsa seneye parkeye Şampiyon ağırlığımızı da koyacağız ve beklenenden daha rahat bir normal sezon olacaktır.
Bogdan yerine de sanırım summer league bitişinin ardından yapılacaktır hamleler ama dediğim gibi önümüzdeki sezon Datome den çok beklentim var.
Stefan Jovic hamlesi beklemedim değil aslında sevdiğim bir oyuncu.Red Star krizde. en iyisini Hocamız ve menajerimiz bilir

bugün de bayern e gitmiş zaten

Egehan in gidişine üzüldüm umarım önümüzdeki sezondan sonra tekrar izleyebiliriz..
Şimdilik kendnize iyi bakın uzun yazı için kusuruma bakmayın özlemişim burayı yazmayı okumayı.