Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 290339 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #405 : 16 Haziran 2017, 11:01:11 »
tamam kızmayın zaten adı üstünde fantazi kadro yaptık kendimizce:)sizde yapın.ciddiye almanıza gerek yokdu bu kadar.

Bogdan giderse elbet yerine birisi alınacak herhalde veya Udoh, Vesely giderse yerlerine kimse alınmayacak mı.

Ayrıca bizde haberleri okuyunca Doğuş grubunun sponsor olduğunu biliyoruz. Ancak başkan Ferit Şahenk'e şu adamı ver dese transferine yok mu diyecek...neyse...

kızmadık abi
açıklama yaptık ;)

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
« Yanıtla #406 : 16 Haziran 2017, 11:52:27 »
Blatt'in gelecek sezonda Daçka'da kalacağı kesinleşmiş. Bu durumda Daçka'dan kolay kolay kontratlı oyuncu alamayız gibi. Ha oyuncular ben EuroCup'ta değil Euroleague'de oynamak istiyorum derse orası ayrı tabi. Bir de Daçka'da bütçe düşürülecek mi bu sezon onu merak ediyorum. Çünkü kontratlar nedeniyle takımın bütçesi EuroCup seviyesinin çok çok üzerinde. Doğuş iki takıma da ciddi para yatıramayacağına göre bütçelerinde bir daralma olabilir. Belki bu da Wanamaker için elden çıkartmayı gerektirebilir.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #407 : 16 Haziran 2017, 12:21:29 »
Blatt'in gelecek sezonda Daçka'da kalacağı kesinleşmiş. Bu durumda Daçka'dan kolay kolay kontratlı oyuncu alamayız gibi. Ha oyuncular ben EuroCup'ta değil Euroleague'de oynamak istiyorum derse orası ayrı tabi. Bir de Daçka'da bütçe düşürülecek mi bu sezon onu merak ediyorum. Çünkü kontratlar nedeniyle takımın bütçesi EuroCup seviyesinin çok çok üzerinde. Doğuş iki takıma da ciddi para yatıramayacağına göre bütçelerinde bir daralma olabilir. Belki bu da Wanamaker için elden çıkartmayı gerektirebilir.

darüşşafaka seat olacaklar..sıkıntı yaşamazlar

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #408 : 16 Haziran 2017, 12:29:16 »
Daçka ile ortaklık yok
Daçka ile ortaklık yok
Daçka ile ortaklık yok
Daçka ile ortaklık yok
Daçka ile ortaklık yok
Daçka ile ortaklık yok

Doğuş markası bize sponsor olacak
Bazen merak ediyorum bunu algılamak cidden zor mu
Daçkadan bize kimler gelecek abi?

He he:)
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #409 : 16 Haziran 2017, 14:44:19 »
Daçka ile ortaklık, şampiyonluk sonrası ne zaman açıklanır acep? 8)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #410 : 16 Haziran 2017, 15:40:52 »
iyi oldu daçka ile ortaklık yaptığımız, yeni adımız da fenerbahçe darüşşafaka doğuş olur herhalde :P :P

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #411 : 16 Haziran 2017, 15:47:37 »
Sloukas efendi sampiyon bir takımda kalmayı düşünmüyorsa cidden defolsun gitsin. Önümüzdeki senenin de en büyük favorisinin kaptan köşkünde yer almak istemiyorsa, aklı Oly veya Panadaysa cidden hemen gitsin.

Bjk serisinin 2.maçında Allah var çok iyi oynadı. Tempoyu ayarlayışı, takımı yönlendirmesi vs adeta Spanoulis-Llull seviyesindeydi ama bunu her zaman yapamıyor ve bu siteye geldiğimden beri diyorum ki kendisine ısınamadım.

Onun bu takımda kalabilmesi bile kendisi için lütufken ''gidebilirim'' şeklinde bize karşı aba altından sopa gösteriyorsa derhal defolsun gitsin.

Çevrimdışı Damircan

• Üye
  • Yer: Tekirdağ
« Yanıtla #412 : 16 Haziran 2017, 16:43:08 »
Slm grup üyeleri, bazı arkadaşlar yazıyorlar 'serrod' bu oyuncu kim? Çıkmıyor hehangibir yerde ? Tam adını yazarsanız sevinirim,,

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #413 : 16 Haziran 2017, 16:43:57 »
Sloukas efendi sampiyon bir takımda kalmayı düşünmüyorsa cidden defolsun gitsin. Önümüzdeki senenin de en büyük favorisinin kaptan köşkünde yer almak istemiyorsa, aklı Oly veya Panadaysa cidden hemen gitsin.

Bjk serisinin 2.maçında Allah var çok iyi oynadı. Tempoyu ayarlayışı, takımı yönlendirmesi vs adeta Spanoulis-Llull seviyesindeydi ama bunu her zaman yapamıyor ve bu siteye geldiğimden beri diyorum ki kendisine ısınamadım.

Onun bu takımda kalabilmesi bile kendisi için lütufken ''gidebilirim'' şeklinde bize karşı aba altından sopa gösteriyorsa derhal defolsun gitsin.

Sevgilisi mi esi mi bilmiyorum ama bir ayrilik haberi vardi.  Psikolojik olarak insani ciddi anlamda etkiliyor.  Eve donus (Yunanistan), boyle bir halet-i ruhiyede dusunulen tek sey olabiliyor. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #414 : 16 Haziran 2017, 16:44:11 »
Slm grup üyeleri, bazı arkadaşlar yazıyorlar 'serrod' bu oyuncu kim? Çıkmıyor hehangibir yerde ? Tam adını yazarsanız sevinirim,,

Sergio Rodriguez.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #415 : 16 Haziran 2017, 16:44:17 »

Kardeşim biraz sakin. Nereden çıkıyor tüm bunlar? Varsa bir durum koç zaten gereğini yapar ama ortada fol yok yumurta yok, atar yapıyorsun. Gerek yok boş yere sinir yapmaya.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #416 : 16 Haziran 2017, 17:15:42 »
Daçka ile ortaklık sonrasında bazı lig maçlarımızı onların salonda oynama ihtimalimiz var mı ? Gerçi orası bana daha uzak ama matematikteki epsilon kadar aradaki fark.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #417 : 16 Haziran 2017, 17:34:44 »
Obradovic'in grip oldugu gunlerde, ortagimiz Dacka'nin kocu Blatt'i kullanma sansimiz var mi?  Cem, sen bilirsin.
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2017, 17:34:55 Gönderen: Besim »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #418 : 16 Haziran 2017, 18:01:13 »
AHAHAHAHAHAHAHA
Besim ve Ayhan
ahahaha
ulan hiç güleceğim yoktu :)

Çevrimdışı bugra

• Üye
« Yanıtla #419 : 16 Haziran 2017, 19:28:42 »
Forumda en hakki verilmeyen pozisyonumuz kesinlikle PG mevkisi. Bu ikili o kadar vasatsa nasil 2 yildir final yapabiliyoruz?

Bobby inanilmaz bir yurek ve skorer icgudusune sahip,fiziksel dezavantajlari var. Sloukas oyunucu cok iyi bilen, okuyabilen istikrarli sutor. Konsantrasyon sikintilari yasiyor ve inis cikislari var,bu kisim dogru.

Benim aklimdan ve gonlumden gecen Sloukas'in kalip yanina bir PG daha getirilmesi. Bobby'nin sureleri azalacak ve lig odakli oynayacak tahminimce.(yas faktoru)
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2017, 19:29:09 Gönderen: bugra »