Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 290405 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #435 : 17 Haziran 2017, 13:52:45 »
Biz 2 sene önce 2.20 lik Tavares ile anlaşmıştık, fakat Atlanta oyuncuyu tehdit ederek Nba'de gitmesini sağladı
Sonra Gherardini de Ekpe'yi aldı.
Allah Atlanta takımından razı olsun.
Mevzu bu garip garip Obradovic'e laf sokmalar, Obradovic üzerinden gherardini yüceltmeler bunları biz yemeyiz geçelim

tehdit olayını biraz açabilir misin? sonuçta draft edilen oyuncu nba'e istemedikten sonra gitmek zorunda değil.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
« Yanıtla #436 : 17 Haziran 2017, 14:15:14 »
Tehtidten kasıt büyük ihtimal bu sene gelmezsen ya haklarını takas ederiz yada haklarını tutup gelecek yıllarda sözleşme önermeyiz. Bu yüzden de NBA hayalin biter gibisinden bir şeydir.

Bu arada Sportando az önce Fenerbahçe'nin Kostas ile sözleşme uzatmak için görüşmelere başlayacağını yazmış. Bogdanoviç için de NBA gitmesi bekleniyor demiş. Son yıllarda çok balon transfer haberleri yaptı Sportando. Çok güvenmiyorum onlara ama burada da bilgi bulunsun istedim.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #437 : 17 Haziran 2017, 14:17:30 »
Tehtidten kasıt büyük ihtimal bu sene gelmezsen ya haklarını takas ederiz yada haklarını tutup gelecek yıllarda sözleşme önermeyiz. Bu yüzden de NBA hayalin biter gibisinden bir şeydir.

Bu arada Sportando az önce Fenerbahçe'nin Kostas ile sözleşme uzatmak için görüşmelere başlayacağını yazmış. Bogdanoviç için de NBA gitmesi bekleniyor demiş. Son yıllarda çok balon transfer haberleri yaptı Sportando. Çok güvenmiyorum onlara ama burada da bilgi bulunsun istedim.

benim de aklıma o geldi ama emin olmak için sordum.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #438 : 17 Haziran 2017, 14:46:21 »
Tamamen tahminim bogdandan bagımsız sloukas bobby rotasyonuna 3.bi guard ekleriz. Bence sloukas avrupa basketbolu için hem yaş hem yetenek olarak önemli bi oyuncu. Bazen oluk oluk sıçsa da potansiyeli yeteneği tecrubesiyle her turlu katkı alırız

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı fbarena

• Üye
  • Yer: İstanbul-Adana
« Yanıtla #439 : 17 Haziran 2017, 15:33:51 »
Sergio Rod. olmuyorsa, (imkansız oldugunu düşünüyorum) Sloukas'dan vazgecmemeliyiz. Ben de Sloukasın oldukça değerli olduğunu düşünüyorum. Obra'nın Gigi ile devam edip-etmeyeceğini merak ediyorum. Her ne kadar bu sezon özellikle sezon sonuna doğru salteri kapatmış olsa da Gigi'nin de kalmasını isterim. Bu takımı çok seviyorum kim gitse üzülürüm. Tabii ki Obra ne derse neyi tercih ederse o dogrudur :D

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #440 : 17 Haziran 2017, 16:14:10 »
merhaba, daha önce yazdım ama tekrar yazayım sloukas kalır, hatta sözleşmesi uzatılır bence, melli uzun süreli bir sözleşme alır, datome ve nunanly ise bogdanın durumuna göre koç karar verir. çünkü bogdan giderse wannameker da gelse datome ve nunaly ile olmaz, bogdan hem oyun kuran hem skor üreten di, hem de sistemi işleten,hem de savunma yapan,  hatırlarsanız bogdan sakatlanınca datome de dibe vurmuştu. bogdan gitmezse ayrıca wanna alınırsa sadece nunnaly gider diye düşünüyorum. ayrıca koçun bogdanın kararı için onu sıkıştıracağını düşünüyorum. yani çok beklemeyiz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #441 : 17 Haziran 2017, 17:05:01 »
Çok net bir gerçek var. 10 yabancıyla oynarsak göbeğimizi kaşıya kaşıya şampiyon oluruz, 9 yabancıyla oynarsak sezon içi sakatlıklar yüzünden canımızın sıkıldığı anlar olur ve play-off/f4 döneminde tam kadro olalım diye dua ederiz.

Bu sene iyi süre alan Serrod'un gelmesi çok çok zor görünüyor. Avrupadaki 1 ve 5 numara havuzu dar olduğu için Sloukas kalmalı ama yok giderse de zerre üzülmem, Obra muhakkak boşluğunu doldurur.

Hepimizin hem fikir olduğu konu kadronun bozulmayıp Melli+Wanamaker takviyesinin yeteceği şeklinde. 1 ve 2 numara pozisyonumuz derin bir rotasyona sahip olursa önümüzdeki sene euroleague normal sezonunu 1. bitiririz diye düşünüyorum.

Sloukas-Wanamaker-Dixon
Bogdanovic-Nunnaly-Melih
Datome-Kalinic-Egehan
Melli-Antic-Barış
Udoh-Vesely-Ahmet

En fazla 4 yenilgi alır normal sezonu 1. tamamlarız. Sakatlık yaşansa bile her mevkide alternatifimiz de bol olduğu için sıkıntı çekmeyiz.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #442 : 17 Haziran 2017, 17:06:16 »
MU'nun söylediğine göre Nunnaly ve Antic gidiyor..Wanamaker ile de sözleşme lig bitmeden imzalandı...Sinan için de temas var o fiyata ne olur bilmiyorum. Yine de yerli kadro güçlendirilecek gibi gözüküyor. çünkü bu sezon takım maç trafiğinden çok etkilendi.

Çevrimdışı KhaN

• Üye
« Yanıtla #443 : 17 Haziran 2017, 19:48:06 »
MU'nun söylediğine göre Nunnaly ve Antic gidiyor..Wanamaker ile de sözleşme lig bitmeden imzalandı...Sinan için de temas var o fiyata ne olur bilmiyorum. Yine de yerli kadro güçlendirilecek gibi gözüküyor. çünkü bu sezon takım maç trafiğinden çok etkilendi.

uzunları melli ile rahatlattık zaten. kısalarda wana>james + sinan yaptıysak kilit bogdan sanırım bu durumda. umarım burada kalmayı tercih eder.

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
  • Yer: ISTANBUL
    • 1907HARBY
« Yanıtla #444 : 17 Haziran 2017, 20:07:03 »
Ben jamesin bize gelmesini hala istiyorum. Obra reisin elinde bambaşka bir seviye olacaktır. Melli james wana gelsin. Datome antiç nunnaly gidebilir 🙃

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #445 : 17 Haziran 2017, 22:38:11 »
şahsen sinan yerine egehana süre verilmesi gerektiğini düşünüyorum
bu arada kupalar obraya çok yakışıyor en önemli kupa eurolig olsada en güzel cumhurbaşkanlığı kupasını yapmışlar
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2017, 22:49:15 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
« Yanıtla #446 : 17 Haziran 2017, 22:50:12 »
Wanamaker-Dixon-Sloukas
Bogdanovic-Nunnaly-Melih
Kalinic-Darius Miller-Egehan
Vesely-Miller-Barış
Udoh-Ahmet

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #447 : 17 Haziran 2017, 23:15:25 »
Wanamaker-Dixon-Sloukas
Bogdanovic-Nunnaly-Melih
Kalinic-Darius Miller-Egehan
Vesely-Miller-Barış
Udoh-Ahmet

Bana da ordan bi miller aç😉

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
« Yanıtla #448 : 17 Haziran 2017, 23:43:23 »
Bana da ordan bi miller aç😉
Ahahaha melli yazacağıma aklım miller'a gitmiş abi :D

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #449 : 18 Haziran 2017, 01:13:01 »
Murat murathanoğlu murat didin ismail şenolun bugun ki programında şimdi tekrarını izledim, aldığımız duyum ve hissiyatlara göre bogdanın kalma ihtimali bizce fazla dediler. Vesely ye hala çok ciddi ilgi varmış nba den, vesely nin gitme ihtimali bogdan dan daha fazla gibi duruyo dediler. Nba den de takip ettiğimiz isimler varmış, onlarında durumu aynı şekilde bogdanla vesely ile birlikte Temmuzun ilk haftası  netleşir diye konuştular. Gigi ye milanonun sloukas a oly ve pao nun ciddi ilgisi var ama 2si de takımda çok sevilen sayılan oyuncular diye konuştular. Sloukas ın sıkıntısından duygusal çöküşünden bahsettiler. Sanırım konu kostasın kız arkadasıyla ilgili bi durum. Çok hareketli bi 3hafta bizi bekliyo yani 😁

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...