Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 290467 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #465 : 19 Haziran 2017, 14:22:44 »
vesely konuşuluyor ama geçen sene gidemeyen vesely bu sene nasıl gidecek anlamış değilim. vesely giderse bence bu ülkedeki terör olaylarından dolayı gider diyorum ben.

Geçen sezon sonu gidemeyen beklediği teklifleri alamayan udoh diye biliyorum.
Vesely için 3 yıl 30m gibi teklif geldiği konuşuluyordu ama kupayı kazanmak için kalmıştı vesely de böyle konuşmuştu zaten.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #466 : 19 Haziran 2017, 14:31:51 »
vesely konuşuluyor ama geçen sene gidemeyen vesely bu sene nasıl gidecek anlamış değilim. vesely giderse bence bu ülkedeki terör olaylarından dolayı gider diyorum ben.
gitmeyen diyelim ..
terör olayı mı kaldı kardeşim
aman diyelim Allah korusun yine de

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #467 : 19 Haziran 2017, 14:40:26 »
gitmeyen diyelim ..
terör olayı mı kaldı kardeşim
aman diyelim Allah korusun yine de

gidemediden kastım şu , ona takimda istediği gibi rol veren bi yer bulamadı.
ne bileyim datome sanki teror olaylarını kafasına taktı gitmek istedide sorun olduda bu hale geldi gibi bir düşüncem var. böle düzenli bir insanın haziran sonu biten ligden 3 4 ay sonra bu halde gelmesini ben ona bağlıyorum. Bildiğim kadarıyla sene sonu datomeye ciddi teklifler vardı kulüp onu ikna edip göndermedi. peşine bu olaylardada gitmek istemiş olabilir çünkü sokaklarda gezip kitap okumayı seven bir insan bu haldeki istanbulda kalmak istemeyebilirdi. 4 senedir obrayla geldiği seviyeden daha aşağıya giden oyuncu görmedim. ilerleme kaydetmeyen oluyorduda geldiğinden daha kötü hale gelen bi datomeyi gördüm.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #468 : 19 Haziran 2017, 14:49:23 »
Datome bu sene giderse biz istemediğimiz için gider.
Jan' ciddi ciddi çok büyük teklifler geldi ama o gitmedi .
bu sene % 90 gider bence aynı teklifler gelirse

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #469 : 19 Haziran 2017, 14:54:21 »
Şu anki durumda;

Sloukas-Dixon
Melih
Egehan-Kalinic
Barış-Antic
Ahmet

En az 5 yabancı lazım kadroya. Umarım Melli işi olur da en azından koçun tarzına uygun bir uzun kadroda olur.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #470 : 19 Haziran 2017, 15:13:25 »
Şu anki durumda;

Sloukas-Dixon
Melih
Egehan-Kalinic
Barış-Antic
Ahmet

En az 5 yabancı lazım kadroya. Umarım Melli işi olur da en azından koçun tarzına uygun bir uzun kadroda olur.
Ben barışla anticin de olmayacağını düşünüyorum. Barışın zaten sözleşmesi bitti diye biliyorum, anticle de devam edilir mi çok ihtimal vermiyorum ama tabi ki koç neylerse en güzelini eyler.

Datome ve nunnally ile performansa dayalı yol ayrımı olursa üstüne bi de nba belasına bogdan-udoh-vesely den kaybedeceklerimiz olursa bayağı sil baştan kadro işine girmiş olucaz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2017, 15:13:52 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #471 : 19 Haziran 2017, 15:48:05 »
Ben barışla anticin de olmayacağını düşünüyorum. Barışın zaten sözleşmesi bitti diye biliyorum, anticle de devam edilir mi çok ihtimal vermiyorum ama tabi ki koç neylerse en güzelini eyler.

Datome ve nunnally ile performansa dayalı yol ayrımı olursa üstüne bi de nba belasına bogdan-udoh-vesely den kaybedeceklerimiz olursa bayağı sil baştan kadro işine girmiş olucaz.

Antic'in sözleşmesi var. Keza, Kostas'ın da. Barış'ın gitmesi büyük kayıp olur, o yüzden ona kıyak geçtim. Gerisi net değil bana göre. Haa, hepsi gider de elde bu kadro kalırsa bile sıkıntı yok. Hem öyle daha eğlenceli oluyor. Düşünsenize, 6 tane transfer yapılacak? Bayağı zevkli olur yaz.

EL kupası geldiğinden beri bir rahatlık var üstümde ama hayırlısı bakalım.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #472 : 19 Haziran 2017, 15:53:42 »
Antic'in sözleşmesi var. Keza, Kostas'ın da. Barış'ın gitmesi büyük kayıp olur, o yüzden ona kıyak geçtim. Gerisi net değil bana göre. Haa, hepsi gider de elde bu kadro kalırsa bile sıkıntı yok. Hem öyle daha eğlenceli oluyor. Düşünsenize, 6 tane transfer yapılacak? Bayağı zevkli olur yaz.

EL kupası geldiğinden beri bir rahatlık var üstümde ama hayırlısı bakalım.
Anticin +1i bizde mi yoksa, bi ara söylenti çıkmıştı 2sene üst üste final4 a otomatik uzar gibi bişey, açıkcası hiç bi bilgim yok ama +1opsiyonu final4dan bağımsız sadece bize bağlıysa antic e de veda edebiliriz gibi düşünüyorum. Transfere bende herkes gibi bayılıyorum da avrupanın zirvesine çıkmışken sil baştan yeniden yola çıkmak bayağı bi riskli olacaktır, allahtan bunu halledebilecek en özel adama sahip bu takım :)

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #473 : 19 Haziran 2017, 16:30:55 »
Öncelikle herkese merhaba. Kadro değerlendirilmesi yapılırken 2 yıl üzerinden bakılmalı hali hazırda 2 yıl toplamında avrupanın en iyi takımı olmuş durumdayız. Öncelikli hedef kadroyu korumak olmalı ve öyle olacağını düşünüyorum. Gitmesi muhtemel isimler vesely-bogdan gibi gözüküyor. datome yi de dahil edebiliriz. bu takımın olmazsa olmaz 2 adamı var udoh ve bogdan. En net 2 iskelet. Etrafını her şekilde doldurabilirsin. Bogdan giderse muhtemel wana transferi ihtiyacı karşılamaz yanına james anderson dahil olur tahminimce. Vesely giderse melli geliyor mantığı yanlış melli iyi oyuncu ama vesely-udoh'la 2 yıldır götürdüğümüz ligi melli-udoh'la aynı seviyede götüremeyiz yanına illa bir ekleme daha olur. İsteğim arzum bu seneki takımla aynı devam üstüne wana ve melli eklentisi ama gitmesi muhtemel oyunculardan sonra kadrom şöyle oluyor.

Kostas- bobby
James - wana - melih
Kalinic - datome(miller)
Melli-lauvergne
Ekpe- ahmet

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #474 : 19 Haziran 2017, 17:49:31 »
hoşgeldin.

eğer koçu biraz tanıyorsam James Anderson bir daha bizim şubeden içeri giremez diye düşünüyorum

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #475 : 19 Haziran 2017, 18:36:28 »
Gherardini: Buraya gelmek isteyen çok oyuncu var. Buraya gelme rüyası sınırlı sayıda oyuncu için geçerli. İyi seçim yapmalıyız.”
Transfer için fazla düşünmeyelim bence, adam daha ne desin

Çevrimdışı Erdem

• Üye
  • Yer: Adana
« Yanıtla #476 : 19 Haziran 2017, 20:45:54 »
Gherardini: Buraya gelmek isteyen çok oyuncu var. Buraya gelme rüyası sınırlı sayıda oyuncu için geçerli. İyi seçim yapmalıyız.”
Transfer için fazla düşünmeyelim bence, adam daha ne desin

İsim versin abi😁😁😁

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #477 : 20 Haziran 2017, 11:15:27 »
clyburn cska yapmış şutu baya sorunlu (bize karşı acayip yüzdelerle oynadığı maçlar dışında felaket attı) real maçında sürekli kaçırdıkça mental olarak düştü baya bize gelmediğine sevindim. Daha önünde baya uzun bir yol var bence birkaç basamak atlaması için şutunu en azından boş bırakılmayacak kadar geliştirirse fark yaratır ama kısa vadede zor bence

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #478 : 20 Haziran 2017, 15:30:35 »
Ortalık çok sessiz. Kimler kalacak kimler gidecek belli değil. Melli-Wanamaker-Miller ile ilgili bilgisi olan var mıdır? Vesely-Bogdan-Udoh-Antic'in durumları ne olacak? Biraz canlandırmak lazım buraları :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #479 : 20 Haziran 2017, 15:34:13 »
1 TEMMUZ nba resmi transfer sezonu açılmadan çok büyük gelişmeler olmaz.
orayı beklemek lazım