"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ortalık çok sessiz. Kimler kalacak kimler gidecek belli değil. Melli-Wanamaker-Miller ile ilgili bilgisi olan var mıdır? Vesely-Bogdan-Udoh-Antic'in durumları ne olacak? Biraz canlandırmak lazım buraları
Miller kim arkadaslar? Surekli goruyorum ama kim oldugunu cikartamadim.
sağda solda ciddi ciddi Fenerbahçe Sinan duyumları geliyor , Efes istiyor diye biliyordum geçenlerde Volkan abi de söylemişti , sanırım uzun ara sonra olursa Volkan abinin tutan ilk duyumu olabilir
Daha 2gün önce fersunun fenerbahceye önerdiiği oyuncular listesiyle dalga geçmek için ben olsam sinan güler i alırım yazmıştım size, şimdi benim de fersu dan bi farkım kalmamış oldu 😂😂😂 sinanı sıvamaya başlayalım mı biraz daha bekleyelim mi cem abi 😎SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beklentim ve olacağını düşündüğümü yoğurduğumda ortaya şu çıkıyor:Wanamaker-Sloukas-SinanBogdan-Dixon-MelihDatome-Nunnaly-Egehan Melli-Kalinic-BarışUdoh-Lauvergne(daha sert Udoh'un mentorluk yapacağı birini tercih ederim)-AhmetVesely'i yazmama nedenim istemediğimden değil bu kez gideceğini düşündüğümden.Lauvergne yerine keşke Randolph olsa aslında ama zor sanırıım yada Yine Udoh gibi şapkadan tavşan çıkabilir.Wanamaker olmazsa üzülmem Dixon'u 1e kaydırıp Nunnaly 2'ye çekip 3e Miller yazarım.Şu yazdığım kadro da zaten oldukça esnek.Elit guard diyenlerdendim ben de ama şöyle de bişey var Bogdan Elit oğlu elit zaten o yüzden Kostas Bogdan oyunda yokken biraz daha istikrarlı oynasa yeterli olur zaten ihtiyacımız kalmaz.Düşük profilli bir uzun daha 10. Yabancı olarak eklense hiç fena olmaz tabi çünkü allah korusun ama uzun oyuncu sakatlıkları uzun sürebiliyor böyle bir durum olursa süreleri paylaşacak bi uzun çok iyi olur
Joffrey'den saha sert birisi olsa keşke demişsin ama Randolph yazmışsın orda bir çelişki yok mu değerli kardeşim