Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 291001 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #630 : 26 Haziran 2017, 01:09:56 »
Yalan söylemeyim Kenan'ı sakatlamasını unutmuşum,yani en azindan Kenan Fenerbahçe'de devam etse unutmazdım.Kenan'ı sakatlaması o sene devamında Kenan'ın oynamamasına sebebiyet verdi ama Kenan'ın beklenen seviyeye gelememesi üstüne geri gitmesinde o sakatlığın pay sahibi olduğunu düşünmüyorum,çünkü devamında ki sezonda Obradovic'in en çok şikayetçi olduğu oyunculardan birisi Kenan'dı,Karşıyakaya kiralamıştık,şut atmayı da Ufuk abisi öğretmiş,bizde genelde ensesine kadar sektire sektire yarı sahaya top getirirdi.
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2017, 01:10:39 Gönderen: nemanja bjelica »

• Ziyaretçi
« Yanıtla #631 : 26 Haziran 2017, 11:37:08 »
Abdullah kardeşim büyük ihtimalle  ramazan bayramında  fazla şeker yemiş şekeri çıkmış
Kaç gündür öyle bir can maxim anlatıyor ki akıllara zarar, şut atmaktan başka bir sike yaramayan adamı Sinan'ın önünde tutmak da bayağı bir şeker yüksekliği gerektirir :)
Abdullah her sene yapar böyle şeyler ;)
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2017, 11:38:23 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #632 : 26 Haziran 2017, 12:03:34 »
Türk oyuncu olmayınca piyasada alınacak mecburen yakıştırmaya çalışıyoz işte birilerini..normalde Birkan mı Maxim mi deseler bu takıma ikisini de istemem hatta c şıkkı Erkan derim...ama Sinan dışında bizde oynayacak Türk oyuncu yok...

• Üye
« Yanıtla #633 : 26 Haziran 2017, 12:38:41 »
Abdullah kardeşim büyük ihtimalle  ramazan bayramında  fazla şeker yemiş şekeri çıkmış
Kaç gündür öyle bir can maxim anlatıyor ki akıllara zarar, şut atmaktan başka bir sike yaramayan adamı Sinan'ın önünde tutmak da bayağı bir şeker yüksekliği gerektirir :)
Abdullah her sene yapar böyle şeyler ;)
Ahahahaha

• Üye
« Yanıtla #634 : 26 Haziran 2017, 12:39:22 »
Türk oyuncu olmayınca piyasada alınacak mecburen yakıştırmaya çalışıyoz işte birilerini..normalde Birkan mı Maxim mi deseler bu takıma ikisini de istemem hatta c şıkkı Erkan derim...ama Sinan dışında bizde oynayacak Türk oyuncu yok...
C şıkkı iyidir ama oluru yok.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #635 : 26 Haziran 2017, 13:29:10 »
Sinan'a burun kıvıranları anlamıyorum ben. 9 yabancıyla oynayacaksak 1 ve 2 numarada Sinan gelebilecek en iyi oyuncu şu an ligde. Şutunu geliştirse Doğuş Balbay'ı isterdim ama hem şut yok hem de sanmıyorum bu dar havuzda Anadolu Efes onu bıraksın.

Sinan 30 dk oynayan, son derece profesyonel ve saygılı, Dixon gibi 30 yaşından sonra kendini müthiş geliştiren, deneyimli. GS nin bu seneki en iyi oyuncusuydu adam ve bize karşı oynadığı maçlarda tek bir terbiyesizliği de olmadı.

Bogdan dahil herkes kalacak ve Sinan+Melli ile kapatacağız gibi gelmeye başladı bana. Bogdan giderse de onun yerini dolduracak birini buluruz artık. Wana ismi sanki giderek uzaklaşıyor. Kimse gitmeyip Sinan+Melli ile seneye yine şampiyonuz.

Olur da Nunnaly yerine Wana yapabilirsek göbeğimizi kaşırız, önümüzdeki seneyi haksız rekabete çeviririz:)

Sloukas-Dixon-Sinan
Bogdan-Nunnaly (Wana)-Melih
Datome-Kalinic-Egehan
Melli-Antic-Barış
Udoh-Vesely-Ahmet

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #636 : 26 Haziran 2017, 13:45:38 »
Sacramento Bee, Kings'e çok hakim bir gazete..orada çıkan haberlerde hala Bogdan için gelirse falan deniyor...Demek hala bir şey belli değil

• Üye
« Yanıtla #637 : 26 Haziran 2017, 14:08:19 »
Tabi ki herkesin kendince görüşü var,ama tabi ki coach kimi isterse o alınacak ve bizde sonuna kadar destekleyeceğiz,kendi adıma Sinan'ın alınmasını neden istemediğimi dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım,Sinan gelirse tabi ki destekleyeceğim,başarılı olmasını isteyeceğim.Erdal abiye katılıyorum,bencede Bogi gitmeyecek,Sinan+Melli takviyeleri yapacağız,ligde.Egehan'ı daha fazla kullanırız.Bence Wana gelmez,o da Nba yapacaktır.Nunnally yerine eski göz ağrımız Hickman ya da Kuric'te fena olmaz.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #638 : 26 Haziran 2017, 15:56:30 »
"Bogdan Bogdanovic'in ayrılığına kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe'de transfer için düğmeye basıldı. İlk aday İtalyan Belinelli." As Marca

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #639 : 26 Haziran 2017, 16:14:12 »
"Bogdan Bogdanovic'in ayrılığına kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe'de transfer için düğmeye basıldı. İlk aday İtalyan Belinelli." As Marca
As marca twitterda bayağı uçuk kaçık sınır tanımadan atış yapan hesaplarının başında geliyodur, bence doğru olma ihtimali bayağı azdır :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2017, 16:38:19 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #640 : 26 Haziran 2017, 17:59:24 »
As marca twitterda bayağı uçuk kaçık sınır tanımadan atış yapan hesaplarının başında geliyodur, bence doğru olma ihtimali bayağı azdır :)

Aslında Datome ve Gherardini faktörü ile uzak bir transfer değil

• Üye
« Yanıtla #641 : 26 Haziran 2017, 18:18:24 »
Abi dediğin faktörler gerçekten güçlü etken ama gündeme bile gelmemiştir.As Marca troll gibi bir şey

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #642 : 26 Haziran 2017, 18:21:41 »
Gherardini & datome italyan işi mellinin ibresini bize çevirmesine yardımcı olursa bence yeterli olur :)

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #643 : 26 Haziran 2017, 19:05:11 »
Abi dediğin faktörler gerçekten güçlü etken ama gündeme bile gelmemiştir.As Marca troll gibi bir şey

her şey olabilir

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #644 : 27 Haziran 2017, 00:42:13 »
Oynamadan maç kazanılmaz ama ben belinelliyi çok beğenirim. Gelirse ligi kapatsınlar. Bu sene fenere gelen skorer oyuncu mvp olur. Bu sene  inanmasamda ilk defa bir isim heyecan yaptım. Bilmiyoeum ben mi çok fazla beğeniyorum.