Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 291180 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #765 : 30 Haziran 2017, 09:48:28 »
Real geçen yıl Rodriguez'i kaybetti
Rudi saatli bomba

Bu sene llull kaybetmek istemez

Milliyet'teki yazı da Bogi'nin gitmesi kesinleşince Obra'nın daha iyisini ve ucuzunu bulurum dediği yazıyor

Obranın böyle bir şey deme ihtimali var mı
Adamı kessen böyle bir şey demez
Başka iyi bir oyuncu buluruz, planımız var falan demiştir en fazla

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #766 : 30 Haziran 2017, 10:11:22 »
Basında yer alan isimlerden sadece Serrod'u getirmeye çalıştığımızı düşünüyorum zira Teodosic ve Llull'un gelmeyeceği çok net olduğundan çalışma yapıldığını sanmıyorum.

Bence hedef isimler:

Serrod
Wanamaker
D.Miller
Lauvergne
Melli

Çevrimdışı erhanay

• Üye
  • Yer: ünye
    • erhanaydd
« Yanıtla #767 : 30 Haziran 2017, 10:47:09 »
Belinelli bence çok iyi iş olur. Hem 1 hem 2 oynayabiliyor benim bildiğim. Bogdan sonrası onun tarzına yakın bir oyuncu gelmiş olur. Bogdan'a göre daha dış şuta bağımlı ama bence güzel hamle olur.
Hatta forumda kurşuna dizmezseniz ben Teo ve Lull'a tercih ederim. Çünkü bizim alacağımız adam Bogdan'ı ikame edecek. Bence bu özellikler Belinelli'de var.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #768 : 30 Haziran 2017, 11:23:56 »
Fenerbahçe Doğuş hayırlı olsun 8)
İlk transferimiz de İbrahim Kutluay oldu.İnanılmaz mutluyum tekrardan camiaya dahil olduğu için ;D
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #769 : 30 Haziran 2017, 11:35:37 »
Basında yer alan isimlerden sadece Serrod'u getirmeye çalıştığımızı düşünüyorum zira Teodosic ve Llull'un gelmeyeceği çok net olduğundan çalışma yapıldığını sanmıyorum.

Bence hedef isimler:

Serrod
Wanamaker
D.Miller
Lauvergne
Melli

böyle kadro kurulsa şampiyonluğa oynar bu haliyle bence :) transfer mevzusunun dışında.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #770 : 30 Haziran 2017, 11:36:50 »
Aziz yıldırıma ahmet ercanlarların sorusu:
 yaklaşık 30 milyon €luk bütcenin 12sinin gelir olduğunu gerisinin kulup tarafından karşılandığını, şimdi bu yeni sponsorlukla bu açığın kapanıp kapanmadığını sordu, başkan keyifli keyifli doğuşla birlikte o bütçeyyi aştık dedi :) obradovic dakikalarca ferit şahenki onure etti. Ferit şahenk formayı koklayıp öptü. İbrahim kutluay geri döndü. Yağdır mevlam eurooooo :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı dincerorc

• Üye
« Yanıtla #771 : 30 Haziran 2017, 12:20:23 »
aslında looser ile winner arasında da ince bir çizgi var..misal teo son oly maçındaki o şutu soksaydı kahramandı, kaçırdı looser oldu..aslında çok oyuncu orda toptan kaçar...
Katılıyorum. Teodosiç'i bu kadar büyük bir oyuncu yapan özellikleri aslında onu daha başarılı olabilecekken engelleyen özellikleri aynı zamanda.

Aslında Obra onu Avrupa tarihinin tepesine yerleştirir ama kaç senedir bir türlü bir araya gelemediler işte.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #772 : 30 Haziran 2017, 12:20:40 »

Bence hedef isimler:

Serrod
Wanamaker
D.Miller
Lauvergne
Melli
buradan olursa max2 tanesi olur

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #773 : 30 Haziran 2017, 12:21:40 »
Katılıyorum. Teodosiç'i bu kadar büyük bir oyuncu yapan özellikleri aslında onu daha başarılı olabilecekken engelleyen özellikleri aynı zamanda.

Aslında Obra onu Avrupa tarihinin tepesine yerleştirir ama kaç senedir bir türlü bir araya gelemediler işte.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

uzun süre sonra sana ben de katılıyorum :)

kimse yanlış anlamasın da Avrupa yeteneksizlikten kavruluyor iken Nba belası başımızda iken Teo gibi adama laf etmek biraz görgüsüzlük olur :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #774 : 30 Haziran 2017, 13:06:48 »
basın toplantısına gittim...Gherardini'ye sorduk ayrıca transferleri ve bogdan'ın durumunu. özet olarak beklemedeyiz ama herkesin yeri dolar dedi...
Telaffuz edilen isimleri söyledik, güldü ama 'Herkesin yeri dolar' dedi yine...gayet rahattı...hoca da müthiş keyifliydi anladığım kadarı ile Ferit Şahenk ile bayağı yakın arkadaş...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #775 : 30 Haziran 2017, 13:38:23 »
Obradoviç;
''we are going to play as european champions next year, we have to be better than ever !!!           

yani koç diyor ki '' artık euroleague şampiyonu apoleti ile oynayacağız kadro olarak öncekilerden daha iyi olmamız lazım ''             

General manager Maurizio Gherardini spoke about the plans for next season’s roster:
 “It’s a work in progress. We are working to be flexible and ready. We are looking to the market for opportunities. We are happy that our players going for their dreams but we also have dreams and we keep chasing them”.

transfer ve kadro yapılanması devam ediyor. Esnek ve hazır olabilmek için çalışıyoruz. Pazardaki imkanlara ve oyunculara bakıyoruz. BAzı oyuncularımız hayalleri için gidiyorlar bundan dolayı mutluyuz ama bizim de hayallerimiz var :)

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #776 : 30 Haziran 2017, 14:36:42 »
Damjan Rudez??

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #777 : 30 Haziran 2017, 14:44:43 »
Teodosic - Sloukas -Sinan
Wana(Gelmek istemiyorsa Miller da olur) - Nunnaly - Melih - Dixon
Datome - Kalinic - Egehan
Melli - Rudez - Barış
Udoh - Vesely(Lauvergne) - Ahmet

Oynamadan kupayı alalım lütfen :)

« Son Düzenleme: 30 Haziran 2017, 14:46:13 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #778 : 30 Haziran 2017, 14:45:03 »
Real geçen yıl Rodriguez'i kaybetti
Rudi saatli bomba

Bu sene llull kaybetmek istemez

Milliyet'teki yazı da Bogi'nin gitmesi kesinleşince Obra'nın daha iyisini ve ucuzunu bulurum dediği yazıyor

Obranın böyle bir şey deme ihtimali var mı
Adamı kessen böyle bir şey demez
Başka iyi bir oyuncu buluruz, planımız var falan demiştir en fazla

Ben de aynisini dun dedim.  Yani adimiz Zeljko degil diye mi laf dinletemiyorum :)))))

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #779 : 30 Haziran 2017, 14:47:49 »
Obradoviç;
''we are going to play as european champions next year, we have to be better than ever !!!           

yani koç diyor ki '' artık euroleague şampiyonu apoleti ile oynayacağız kadro olarak öncekilerden daha iyi olmamız lazım ''             

General manager Maurizio Gherardini spoke about the plans for next season’s roster:
 “It’s a work in progress. We are working to be flexible and ready. We are looking to the market for opportunities. We are happy that our players going for their dreams but we also have dreams and we keep chasing them”.

transfer ve kadro yapılanması devam ediyor. Esnek ve hazır olabilmek için çalışıyoruz. Pazardaki imkanlara ve oyunculara bakıyoruz. BAzı oyuncularımız hayalleri için gidiyorlar bundan dolayı mutluyuz ama bizim de hayallerimiz var :)

Gercek bir lider, gercek bir basgan...  Adamin her hareketi bir olay, her lafi bir aforizma...  Adama hicbir sey yetmiyor...