Potaya gidişleri çok iyi. Solak olmasına rağmen sağına da çok güçlü gidiyor ve dış şutu da yüzdeli.
Bogdan'ın ilk geldiği dönemdeki hâli gibi Guduric. İşlendikçe bir yerlere geleceği kesin ama biz artık oyuncu geliştiren klup olma anlayışında değiliz. Avrupanın en önemli oyuncularıyla adı direkt olarak anılan 3 klübünden biri durumundayız.
Bogdan'ın gidişi, Doğuş'un sponsorluğu gibi gelişmeler sonucu taraftarda yıldız oyuncu beklentisi had safhada. Binlerce kombine de satılmışken Guduric ismi kimseyi kesmez, tatmin etmez.
Olur da Nunnaly ile yollar ayrılırsa Guduric o zaman şans verilebilecek bir isim ama bizlerin beklediği esas isim Serrod ya da o ayarda büyük bir yıldız. Wana'ya bile son derece memnun olacak durumdayız.
Sloukas-Dixon-Sinan
Wana-Guduric-Melih
şeklindeki rotasyona eyvallah ama Bogdan'ın yerine sadece Guduric gelirse hevesler kaçar.
Ben hâlâ Nunnaly kalmalı diyorum. Dursun iştr kenarda keskin şutör olarak. Savunmada da gayretli, bu sene daha da alışmış olacak takıma. Oyun sıkıştığında girsin üst üste 2-3 tane üçlük soksun yeterli. Bu rolü fazlasıyla yapabilecek bir oyuncu.
Oyuncu havuzu bu kadar darken, Mike James, Darius Miller vs kim varsa nba yapmışken Nunnaly kenarda iyi bir yedek kesinlikle. Fazla paraya bizi satmış ve gittiği yerde de sıçıp batırmış James Anderson'dan çok daha makbul benim için Nunnaly.