Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 294631 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Danılovıc

• Üye
  • Yer: izmir
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1680 : 14 Temmuz 2017, 17:33:55 »
Merhaba arkadaslar udohun alternatifi black robinson gibi adamlar olabilir tabiki ama onu aratmayacak boyutu gercekci durmuyor. Udoh avrupaya fazla geliyordu. Kol ve omuz uzunluguyla unanilmaz rahat blok yapabilmesi bir amerikaliya gore inanilmaz saha gorusu ve steps konusunuda zekasiyla cozmesi yani adam akilli atletik yetenekli bir zenci. Bu yetenekteki muadilleri 15 aliyordur nbade. Hala da gittiginin farkinda degilim gibi. Bu denli sevgi kazanip bunu basitce silmek yakismadi kendisine. Ama bu yaptiklarini silmez tesekkurler kara tasak. Bloklarini unutmicam ozelliklede pana ve finalde spanoulise yaptiklarini. 

Çevrimdışı trayzer_fb

• Üye
« Yanıtla #1681 : 14 Temmuz 2017, 17:35:52 »
Arkadaşlar'' skorer'' deki antiç haberini yazmıştım ama cevap alamadım..şimdi aynı haberi gamaspor geçmiş..Antiç'in basketbolu bıraktığını haberin içinde yazmışlar..doğru mu bu haber? Cem abi senin bi bilgin var mı?

Çevrimdışı trayzer_fb

• Üye
« Yanıtla #1682 : 14 Temmuz 2017, 17:41:34 »
Gamaspor..skorer..ajanspor da gecen haber arkadaslar Antiç bırakmıs habere göre...
Nicola Melli ve Sinan Güler’e imza attıran Fenerbahçe Doğuş, Marko Guduric transferini de bitirdi. Sacramento Kings’e giden yıldız şutör Bogdan Bogdanovic’in pozisyonu için ise, en büyük adaylar: Sergio Rodriguez ile Brad Wanamaker
Doğuş Grubu’yla dev sponsorluk anlaşması yapan ve bu paralelde tarihi Euroleague şampiyonluk başarısını sürdürmek isteyen Fenerbahçe, İtalyan menacer Maurizio Gherardini önderliğinde transfer çalışmalarında ince eleyip, sık dokuyor.

Basketbolu bırakan Antic’in yerine Melli’yi, Türk oyuncu statüsünde belki de en yararlı isimlerin başında gelecek Sinan Güler’i alan Sarı-Lacivertliler, Sloukas, Dixon, Barış, Datome ve Kalinic’le sözleşme uzattı.

Aslında Kanarya kadrosunu korumak istese de geçmiş yıllarda ‘NBA çıkışını’ erteleyen Udoh (Jazz) ile Bogdanovic (Kings) bu hakkını yeni sezon için kullandı. Fener, iki ismin pozisyonlarını doldurmak adına arayışlarını sürdürüyor.

Kısa rotasyona takviye

Kısa rotasyonunu güçlendirmek isteyen Kanarya son olarak, Kızılyıldız’ın 22 yaşındaki şutör guardı Marko Guduric’i renklerine bağladı.

Asıl merak edilen ise, Bogdanovic’in yerine gelecek isim. Kupada büyük paya sahip yıldız şutörün pozisyonu için, transfer listesinde iki aday ön planda.
Avrupa Ligi’nde Real Madrid’le kupaya uzanan (2015), MVP seçilen (2014) ve geçen sezonu NBA’de Sixers’da tamamlayan 31 yaşındaki İspanyol oyun kurucu Sergio Rodriguez ile Darüşşafaka’da forma giyen 27 yaşındaki ABD’li Brad Wanamaker.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
« Yanıtla #1683 : 14 Temmuz 2017, 17:50:04 »
Gamaspor..skorer..ajanspor da gecen haber arkadaslar Antiç bırakmıs habere göre...
Nicola Melli ve Sinan Güler’e imza attıran Fenerbahçe Doğuş, Marko Guduric transferini de bitirdi. Sacramento Kings’e giden yıldız şutör Bogdan Bogdanovic’in pozisyonu için ise, en büyük adaylar: Sergio Rodriguez ile Brad Wanamaker
Doğuş Grubu’yla dev sponsorluk anlaşması yapan ve bu paralelde tarihi Euroleague şampiyonluk başarısını sürdürmek isteyen Fenerbahçe, İtalyan menacer Maurizio Gherardini önderliğinde transfer çalışmalarında ince eleyip, sık dokuyor.

Basketbolu bırakan Antic’in yerine Melli’yi, Türk oyuncu statüsünde belki de en yararlı isimlerin başında gelecek Sinan Güler’i alan Sarı-Lacivertliler, Sloukas, Dixon, Barış, Datome ve Kalinic’le sözleşme uzattı.

Aslında Kanarya kadrosunu korumak istese de geçmiş yıllarda ‘NBA çıkışını’ erteleyen Udoh (Jazz) ile Bogdanovic (Kings) bu hakkını yeni sezon için kullandı. Fener, iki ismin pozisyonlarını doldurmak adına arayışlarını sürdürüyor.

Kısa rotasyona takviye

Kısa rotasyonunu güçlendirmek isteyen Kanarya son olarak, Kızılyıldız’ın 22 yaşındaki şutör guardı Marko Guduric’i renklerine bağladı.

Asıl merak edilen ise, Bogdanovic’in yerine gelecek isim. Kupada büyük paya sahip yıldız şutörün pozisyonu için, transfer listesinde iki aday ön planda.
Avrupa Ligi’nde Real Madrid’le kupaya uzanan (2015), MVP seçilen (2014) ve geçen sezonu NBA’de Sixers’da tamamlayan 31 yaşındaki İspanyol oyun kurucu Sergio Rodriguez ile Darüşşafaka’da forma giyen 27 yaşındaki ABD’li Brad Wanamaker.

Hepsinin ana kaynağı Fanatik. İlk o yazdı bugün. Antic bjk final serisi sonrası bırakmayacağını söyledi. Hal böyleyken ve hiçbir açıklama yokken böyle bir haber çıkması editörün acemiliğinden yada konuya ilgisizliğinden ortaya çıkmış olabilir. Doğruluk payı olduğunu düşünmüyorum. Nedeni de, final serisi son maçından sonraki açıklamaları..
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #1684 : 14 Temmuz 2017, 18:11:01 »
itin götüne sokulan vesely udoh'dan 10 kat daha delikanlı olduğunu gösterdi.

yok atatürke hayranım yok obradoviç dünyanın en iyi koçu istanbul şöyle fener şöyle.

bi de alex'le kıyaslanıyordu..bogdan'ın gidiş şekline eyvallah ama udoh'un dediği ile yaptığı tutuşmuyor.

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #1685 : 14 Temmuz 2017, 18:33:14 »
Guduric sonrası yanına wana yi alsak kısa pozisyonu için hala eksik oluruz diye düşünüyorum ne dersiniz. Heleki Guduric ilk yıl alışma süresi geçirirse doğal olarak

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1686 : 14 Temmuz 2017, 18:45:04 »
Guduric sonrası yanına wana yi alsak kısa pozisyonu için hala eksik oluruz diye düşünüyorum ne dersiniz. Heleki Guduric ilk yıl alışma süresi geçirirse doğal olarak
Aynen her pozisyona 5 adam yığalım böyle eksik kalıyoruz olmuyor.
Dediğin gibi olursa Wanamaker - Bogdanovic değişikliğinin yanına geçen seneye ekstra olarak Kısa rotasyonuna;
Sinan gibi min 20-25dk ort ile oynayacak bir oyuncu ve min 12*13 dk oynayabilecek bir Guduric geliyor ve hala eksik kalıyoruz öyle mi?

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #1687 : 14 Temmuz 2017, 18:45:14 »
şu an wana gelirse dua edecek konumdayız

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1688 : 14 Temmuz 2017, 19:10:16 »
udoh yerine alınacak oyuncunun min 28-30 dk süre alacağını ön şart koyup ona göre oyuncu transfer edileceğini varsayarsak, vesely ve melli'nin ağırlıklı olarak 4 pozisyonunda 20-25 dakika süre alacaklardır. (toplam tutmuyor demeyin, pivotun oyunda olmadığı zamanlarda ikisi beraber oynayacak + ahmet) hal böyleyken oyun içinde kısa 5 görme sürelerimiz oldukça azalacak. bu yüzden kaliniç'i bu sezon daha çok 3 numarada göreceğiz ki bence bunda bi sıkıntı yok. onun götün götün potaya yanaşmalarını engelleyecek oyuncu EL'de pek az. üstüne bir de kaliniç'in yakın posta yapacağı asistlerde melli'nin şut tehtidini koyduğumuz zaman ortaya çok acaip bir manzara çıkıyor.

bogdan ve udoh'a çok üzüldüm ama özellikle udoh'a kızanlardan değilim. adam şampiyon yaptı, şampiyon. ötesi yok! her zaman sevgi ve saygıyla hatırlayacağım ama enseyi de karatmaya gerek yok. kim gelirse gelsin yine şampiyonluğun en güçlü adayı biziz

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #1689 : 14 Temmuz 2017, 19:11:30 »
guduriç'in bogdan'ın yerini dolduracağını düşünen varsa büyük hayalkırıklığı olur benden söylemesi.

guduriç her sene üstüne bir guduriç bile koysa bogdan seviyesine gelmesi için 8 sene lazım.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #1690 : 14 Temmuz 2017, 19:52:54 »
Guduric açıklandı.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1691 : 14 Temmuz 2017, 20:06:16 »
Guduric 4 yıl.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #1692 : 14 Temmuz 2017, 20:09:05 »
Valla ben guduric den umutluyum açıkçası. Bogdan ile bazı karşılaştırmalar yapılıp bogdan olamayacağı düşünülüyor ama başka acılardan konuya bakıldığında ise bence özellik olarak belki aynısı olmayabilir ama değer olarak aynı seviyeye çıkma ihtimali var.

Başka acılardan bahsedecek olursak nedir bu bakış acilari;
1 bogdan partizan da oynuyordu ama guduric kizilyildizda oynuyordu yani daha iyi ve geniş bi kadroda yer bulan genç oyuncuydu

2 bize gelmeden 1 onceki yıla bakarsak bogdan neredeyse hiç E.L de süre bulamamıştı ama guduric çok daha fazla maç ve süre bulmuştu

3 o dönem partizan in oyun kurucusu sakatlamıştı ve takım tamamen bogdan a kalmıştı bu da onun daha çok süre ve sorumluluk almasını sağlamıştı ki böyle parladi

4 bogdan partizan gibi gençlere yönelen ve dar bütçeli bir takımda parlamıştı belki ama asıl gelişimini fenerbahçe de ve obradovic ile 3 yıl geçirerek daha organize bir takımda ve tabiki çok calisarak yaptı. Şimdi aynı seyi guduric in yapması için tüm koşullar var ve onunda kendini geliştirmemesi için hiç bir sebep yok

5 guduric in tek dez avantajı bogdan geldiğinde f4 hayalleri kuran bir fenerbahceye gelmişti ama guduric şampiyon takıma geliyor

Guduric e güveniyorum ve umarım çok başarılı olacaktır. Takımımıza hayırlısı olsun
Saras reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #1693 : 14 Temmuz 2017, 20:23:25 »
Valla ben guduric den umutluyum açıkçası. Bogdan ile bazı karşılaştırmalar yapılıp bogdan olamayacağı düşünülüyor ama başka acılardan konuya bakıldığında ise bence özellik olarak belki aynısı olmayabilir ama değer olarak aynı seviyeye çıkma ihtimali var.

Başka acılardan bahsedecek olursak nedir bu bakış acilari;
1 bogdan partizan da oynuyordu ama guduric kizilyildizda oynuyordu yani daha iyi ve geniş bi kadroda yer bulan genç oyuncuydu

2 bize gelmeden 1 onceki yıla bakarsak bogdan neredeyse hiç E.L de süre bulamamıştı ama guduric çok daha fazla maç ve süre bulmuştu

3 o dönem partizan in oyun kurucusu sakatlamıştı ve takım tamamen bogdan a kalmıştı bu da onun daha çok süre ve sorumluluk almasını sağlamıştı ki böyle parladi

4 bogdan partizan gibi gençlere yönelen ve dar bütçeli bir takımda parlamıştı belki ama asıl gelişimini fenerbahçe de ve obradovic ile 3 yıl geçirerek daha organize bir takımda ve tabiki çok calisarak yaptı. Şimdi aynı seyi guduric in yapması için tüm koşullar var ve onunda kendini geliştirmemesi için hiç bir sebep yok

5 guduric in tek dez avantajı bogdan geldiğinde f4 hayalleri kuran bir fenerbahceye gelmişti ama guduric şampiyon takıma geliyor

Guduric e güveniyorum ve umarım çok başarılı olacaktır. Takımımıza hayırlısı olsun

2. maddeye itirazım var :) Bogdan Fenerbahçe'ye gelmeden önceki sezon EL'de 23 maça çıkıp 31:26 dakika sahada kalmış. 14.8 sayı ortalamasıyla oynayıp takımının en skorer ismi olmuş. Westermann'ın sakatlığı sonrası takımının lideri olup, dümene geçmişti. Bogdan bize geldiğinde de lider bir oyuncuydu. Guduric, Kızılyıldız'ın rol oyuncusu. Bogdan'la kıyaslanması şu anda mümkün değil. Bekletiyi Bogdan seviyesinde tutarsak büyük hayal kırıklığı yaşarız.

Yeni bir Bogdan çıkacaksa Avrupa basketboluna yine Partizan'dan çıkacak. Vanja Marinkovic gelişimine devam ederse geleceğin Bogdan'ı olacak.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #1694 : 14 Temmuz 2017, 20:27:33 »

Ozan Balaban, Bogdan'ın yerine bir 2 numara, Udoh'un yerine de bir 5 numara alacağız diyordu dün. Sadece Guduric ile kısa transferinin kapanma ihtimali beni tedirgin ediyor. Wanamaker gelirse öpüp başımızın üstüne koyalım.