Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 294646 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1695 : 14 Temmuz 2017, 20:27:47 »
Wanamaker gelirse kusursuz bir kısa rotasyonu olur bence.

Herkes bu cocugun Bogdan tipinde olmadıgını söylüyor. Videolardan izledigim kadarıyla asagı yukarı benzer adamlar diye düşünüyorum.

Hatta Bogdanın ilk hallerini hatırlıyorsanız sadece sut üzerinde skor bulabilen bir adamken son 1,5 sende potaya gidişlerini geliştirdi.
Onun kadar yaratıcı bir oyuncu olmasa da saha görüşü iyi bir adam.

Videolardan izledigim kadarıyla artıları;
İki eliyle de potaya gidebilen bir oyuncu
Keskin bir sutör
Solak
Saha görüşü iyi
Clutch time performans

Bu cocugun tek sıkıntısı tam patlama yapacagı zamanlarda takımında Bogdan kadar süre alamamıs olması ki yabancı forumlarda okudugum kadarıyla bunda kocun büyük etkisi varmıs.

adam 19dk. 8 sayı ortalaması tutturmus euroleaguede.

Bogdan bizdeki ilk senesinde 28dk 10 sayı ortalama yakalamıstı. Yüzdelere bakarsanız asagı yukarı aynı zaten.
Süre alamamıs olması oyuncunun sucu da diyebilirsiniz ama ben sevdim bu elemanı.

Yorumlar tamamen videolara göre yapılmıstır :)
Haliyle eksilerini göremedim
« Son Düzenleme: 14 Temmuz 2017, 20:30:02 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #1696 : 14 Temmuz 2017, 20:31:58 »
2. maddeye itirazım var :) Bogdan Fenerbahçe'ye gelmeden önceki sezon EL'de 23 maça çıkıp 31:26 dakika sahada kalmış. 14.8 sayı ortalamasıyla oynayıp takımının en skorer ismi olmuş. Westermann'ın sakatlığı sonrası takımının lideri olup, dümene geçmişti. Bogdan bize geldiğinde de lider bir oyuncuydu. Guduric, Kızılyıldız'ın rol oyuncusu. Bogdan'la kıyaslanması şu anda mümkün değil. Bekletiyi Bogdan seviyesinde tutarsak büyük hayal kırıklığı yaşarız.

Yeni bir Bogdan çıkacaksa Avrupa basketboluna yine Partizan'dan çıkacak. Vanja Marinkovic gelişimine devam ederse geleceğin Bogdan'ı olacak.

Orda bize gelmeden 1 önceki yıl derken 2012-2013 sezonunu kastediyorum 6 maç oynayıp toplam 30sayi attığı yılı. Ama aynı yaşında guduric bu yıl kine benzer istatistikler(7.1sayi) ve yirmi kusur maç oynamış

3. Madde de sizin bahsettiğiniz bize geldiği yıldan bahsettim zaten :)
« Son Düzenleme: 14 Temmuz 2017, 20:34:00 Gönderen: daredevil »
Saras reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #1697 : 14 Temmuz 2017, 20:36:08 »
Orda bize gelmeden 1 önceki yıl derken 2012-2013 sezonunu kastediyorum 6 maç oynayıp toplam 30sayi attığı yılı. Ama aynı yaşında guduric bu yıl kine benzer istatistikler(7.1sayi) ve yirmi kusur maç oynamış

3. Madde de sizin bahsettiğiniz bize geldiği yıldan bahsettim zaten :)

O zaman tamam sıkıntı yok. Ben yanlış anlamışım :D
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #1698 : 14 Temmuz 2017, 21:12:17 »
Nunnally, çarşamba akşamı Twitter'da ağlayan yüz emojisi koymuş ki herhalde Udoh'un gidişini öğrenmişti. Bir de bugün doğum günüymüş ve kulüp de sosyal medyada kutlamış. Belli ki gitmeyecek ve ayrıca Sinan da süre alacak ama bir kısaya daha ihtiyacımız var rotasyon, nasıl olacak acaba.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #1699 : 14 Temmuz 2017, 21:27:15 »
Guduric yeni bir yıldız olur da sorun bu sene..bizi f4 ve ya kupayı aldıracak bir oyuncu olabilir mi orası sıkıntı...sırplar öyle ve ya böyle altyapı işini çok iyi biliyorlar,her sene bi adam çıkıyor..guduric te yıldız olacaktır ama yeni ülke yeni bir koç yeni takım arladaşları alışana kadar bu sene bitmiş olabilir...

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #1700 : 14 Temmuz 2017, 21:35:03 »
Guduric baş parmağını işaret parmağı ile orta parmağının arasına getiriyor ve siz bunun anlamını iyi biliyorsunuz:)
Hoşgeldin yeni kral...
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #1701 : 14 Temmuz 2017, 21:35:51 »
2. maddeye itirazım var :) Bogdan Fenerbahçe'ye gelmeden önceki sezon EL'de 23 maça çıkıp 31:26 dakika sahada kalmış. 14.8 sayı ortalamasıyla oynayıp takımının en skorer ismi olmuş. Westermann'ın sakatlığı sonrası takımının lideri olup, dümene geçmişti. Bogdan bize geldiğinde de lider bir oyuncuydu. Guduric, Kızılyıldız'ın rol oyuncusu. Bogdan'la kıyaslanması şu anda mümkün değil. Bekletiyi Bogdan seviyesinde tutarsak büyük hayal kırıklığı yaşarız.

Yeni bir Bogdan çıkacaksa Avrupa basketboluna yine Partizan'dan çıkacak. Vanja Marinkovic gelişimine devam ederse geleceğin Bogdan'ı olacak.
O Partizan ile bu seneki Kızılyıldız da aynı değil yalnız, arada bayağı bir fark var. Biri o sezon figürandı, biz kaybetmesek normal sezonda eleniyorlardı. Diğeri ise malum.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #1702 : 14 Temmuz 2017, 21:45:10 »
O Partizan ile bu seneki Kızılyıldız da aynı değil yalnız, arada bayağı bir fark var. Biri o sezon figürandı, biz kaybetmesek normal sezonda eleniyorlardı. Diğeri ise malum.

Haklısın Kutay. Ama benim kastettiğim Bogdan'ın aldığı roldü. Takım kötü olabilir ama oyuncu o takım içerisinde sivrilmeyi başarıp, sorumluluk aldı. Kızılyıldız bu sene Top 8'in kıyısından döndü. Guduric'in maç tecrübesi bu bakımdan Bogdan'ın o zamanından daha bile fazla olabilir ama takım içinde aldıkları sorumluluğu kıyasladım sadece.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #1703 : 14 Temmuz 2017, 22:01:43 »
Bogdan: Guduric çok yetenekli bir oyuncu ve harika bir insan. Ona biraz zaman tanıyın. Seveceksiniz.

Senin yerini tutmayacak ama seveceğiz onu da Bogi.. :(

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1704 : 14 Temmuz 2017, 22:25:41 »
Bogdan ilk geldiginde ne kadar sorumluluk aliyorsa guduric de o kadar alir bir tane kısa gelmeli bu rotasyon sıkıntili oldu böyle  birakacağini düsunmuyorum kocun kisalari güvenim sonsuz ama yetmez bu rotasyon
« Son Düzenleme: 14 Temmuz 2017, 22:33:52 Gönderen: ata771 »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1705 : 14 Temmuz 2017, 22:44:40 »
Guduric transferi beni memnun eden bir transfer oldu ama Bogdan muamelesi yapmayalım,çocuğa gereksiz baskı kurmanın lüzumu yok.Solak olması,potaya gidebilmesi önemli artıları,ayrıca 3 numarada oynayabilmesi avantaj,3 numara için hızlı 2 numara için çok güçlü oyuncu diyebiliriz.Obradovic'in elinde çok iyi bir noktaya gelecektir.Yalnı Bogi gittikten sonra topu yere vuran kısa oyuncu sayısı azaldı(geçen sene Kostas-Bogi vardı sadece) bu sene Sinan eklenmiş gözükse de o kadar rol almayacaktır hücumda,muhtemel Wanamaker takviyesi gelecektir.Udoh'un yerine illa ki bir oyuncu gelecektir ama Udoh iyi oyuncu olmasının yanında çok önemli bir karakterdi,gelecek oyuncu bu karakteri sergileyecek mi sorun orada.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #1706 : 14 Temmuz 2017, 22:55:07 »
Sırf şu Nba belası yüzünden Wanamaker,ı istemiyorum.Keşke ilgilensek de Rodriguez gelse.
Bu sene Wanamaker alsak seneye de o Nba yapmak isteyecek.Cidden can sıkıcı hal almaya başladı bu iş.Hadi Bogdan gider zaten diyorduk,gitmesi de normaldi zaten.Ama Ekpe'nin gitmesine hiç anlam veremedim.Amerikalı oyuncuların hemen hemen hepsinde bu sevda var,nolursa olsun orada oynamak istiyorlar.
Bakalım zaten birkaç güne belli olur transferler Maurizio ve Zeljko'ya güveniyorum,elbet bize kimi uygun görürürlerse alıp getireceklerdir
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1707 : 14 Temmuz 2017, 23:03:28 »
Nunnualy den cikip langford arti ser rod yapsak daha hayirli olur bence

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #1708 : 14 Temmuz 2017, 23:05:55 »
San antonio spurs Brandon Paul kadrosuna katmış.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #1709 : 15 Temmuz 2017, 00:17:18 »
Houston Tarik Black'i almış unutabiliriz.

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon