Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 294664 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1710 : 15 Temmuz 2017, 00:22:23 »
Tarik Black zaten bize hiçbir şekilde uymazdı. Bir takımda iki tane Vesely fazla

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #1711 : 15 Temmuz 2017, 00:31:51 »
fersu willie reed demiş onuda eliyoruz

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1712 : 15 Temmuz 2017, 00:40:48 »
fersu willie reed demiş onuda eliyoruz
:D :D

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
  • Yer: ISTANBUL
    • 1907HARBY
« Yanıtla #1713 : 15 Temmuz 2017, 01:00:09 »
Tarik Black zaten bize hiçbir şekilde uymazdı. Bir takımda iki tane Vesely fazla

Katılmıyorum ben buna. Obra ne oynatacak ona göre çok uyumlu olabilir. Ve bence Tarık olsaydı ki sözleşme yapmış farklı bir adam bence.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1714 : 15 Temmuz 2017, 01:39:39 »
Festus Ezeli serbest kalmış. Sakatlığı tamamen geçtiyse yeşillensek mi ;D

Sağlamsa öttürür aslında Avrupayı ama bildim bileli sakat. Hem kafadan hem de dizinden:)

Çevrimdışı illegal

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1715 : 15 Temmuz 2017, 01:52:53 »
Sırf şu Nba belası yüzünden Wanamaker,ı istemiyorum.Keşke ilgilensek de Rodriguez gelse.
Bu sene Wanamaker alsak seneye de o Nba yapmak isteyecek.
Tamamen katılıyorum. Ve hani diyorum şu Bogdan'a yaptığımız "Avrupa'nın en çok kazanan oyuncusu" teklifini Sergio Rodriguez'e mi yapsak. 31 yaşında, bu saatten sonra NBA derdi de olmaz. En az 3-4 yıl maximum seviyede götürürdü bizi. Bu süre zarfında da arkasına istediğin adamı yetiştirirdin. Ama onunla ilgili asıl sıkıntı CSKA'dan ziyade Real Madrid olur bence. Bu İspanyollarda da maalesef şöyle bir düşünce var ki Real veya Barça istiyorsa %90 kabul ediyorlar. Claver geldi birden aklıma...

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
« Yanıtla #1716 : 15 Temmuz 2017, 02:07:37 »
Boşuna ümitlenmemekte fayda var . Ben kısa olarak guduriç dışında oyuncu alacağımızı düşünmüyorum.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #1717 : 15 Temmuz 2017, 02:52:57 »
Taric Black te kaçtı... Aklıma sadece soyadı da benzer olan 3,5 oynayan Tori Black geliyor şu anda özellikle Udoh ayrıldı ayrılalı hep aklımda kendisi.. Belki Udoh'unki kadar uzun değil ve blokları etkili olmasa da yüzü ona dönük olan rakibini iyi tutar, yüzü dönük hareketli şekilde yada sırtı dönük oyunuyla katkı verir.. Pota altındaki arzulu ve ateşli oyunuyla her türlü bi maç sonu zevk sigarası yaktırır
Düzgün bir fiziği var performansıyla atletik olduğu izlenimini uyandırdı bende..
Özellikle partneri atletik bir siyahi olursa uzun süre yorulmadan performans verebilir diye düşünüyorum   8)
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2017, 02:55:06 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1718 : 15 Temmuz 2017, 02:56:40 »
Nunnally ve antic 2 si birden kalıyorsa kısa alamayiz...
Uzun konusuna gelince başından beri cem in dediği t.robinson a gitmek mantikli...
Sebeplere gelince...
İlk olarak bizim gibi bir takıma rebleri toplayacak bir adam.lazim...cunku çok şutör takımız..ne kadar toplarsak o kadar fazla sut sokarız.ve Robinson denen adam inanılmaz rebci aldığı süreye göre...hatta iddiası var...normal süreler alsa ligin en iyi 10 rencide biri olurum diyor..14 ortalama ya kadar çıkabilecek potansiyel var ki hayalci değil..
Gelelim başka noktaya...o da udoh la benzer yani...kariyeri udohla benzer...istediğini bulamadı takaslandı durmadan..udohh gibi üst sıra draft..1.tur 5..sıra...udoh 1.tur 6.sira...bu durumda çocuğa hırs olarak yansıyor..birşeyler yapma derdinde udoh gibi.zatrn üstte yazdığım lafından anlasiliyor oynama isteği.
İnanılmaz atlet ve ayakları çabuk olduğundan savunmada siritmaz bence ...udoh kadar uzun wingspan i geniş...NBA de blok özelliği pek yok ama burada geleni geçeni tokatlayabilir..
Sonuç olarak obra yi dinler udoh gibi kendini gelistirirse savunmada duracağı yer ve hücumda biraz orta mesafe sut sokmak gibi ekstralar(udoh ta da yoktu) Avrupa'da iş yapma potansiyeli çok büyük...
Hines denen zirzopun  daha uzunu olacak gibi ama Udohun obradan öğrendiği bir ki numarayı bu çocuk da kaparsa bize yetecek seviyeye gelir...
Gelelim ücrete...orada aldığı rakam 1.3 falan yani 700 k ancak...çok daha ucuza gelecek yani Black ten mesela...Black 6.1 alıyordu..nerdeyse 3500 k...
Ve işin ilginci prospect olarak Black den daha potansiyelli idi geçmişten bu yana...ayrıca da istatistikleride Black daha fazla süre alsa da daha fazla..
Geldim neden daha fazla süre almadığına Lakers ya...çünkü Robinson randle in back up iken, Black mal oğlu mal mozgov un du... Dolayısıyla belli bir süre sonra mozgov yerine oynamaya başladı Black...çünkü Robinson a göre 5 numara oynamışligi vardı..
Robinson ve Black NCAA de son yıl beraber oynamışlar...Robinson 4 Black 5 oynamış...
Neyse...ben Robinson denen arkadaşın gelmesini istiyorum..başka isimlere bulasmaya gerek yok bence...

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1719 : 15 Temmuz 2017, 09:26:17 »
Boşuna ümitlenmemekte fayda var . Ben kısa olarak guduriç dışında oyuncu alacağımızı düşünmüyorum.

Katılıyorum. Nunnaly i düşünmüyorsak ve giderse Wannamaker / Serrod ihtimali olur. Diğer durum kısa rotasyonu kapandı gibi.
PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #1720 : 15 Temmuz 2017, 10:09:51 »
Tarık gitmiş, severdim gencoyu, gelse guzel olacaktı.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #1721 : 15 Temmuz 2017, 10:16:02 »
Taric Black te kaçtı... Aklıma sadece soyadı da benzer olan 3,5 oynayan Tori Black geliyor şu anda özellikle Udoh ayrıldı ayrılalı hep aklımda kendisi.. Belki Udoh'unki kadar uzun değil ve blokları etkili olmasa da yüzü ona dönük olan rakibini iyi tutar, yüzü dönük hareketli şekilde yada sırtı dönük oyunuyla katkı verir.. Pota altındaki arzulu ve ateşli oyunuyla her türlü bi maç sonu zevk sigarası yaktırır
Düzgün bir fiziği var performansıyla atletik olduğu izlenimini uyandırdı bende..
Özellikle partneri atletik bir siyahi olursa uzun süre yorulmadan performans verebilir diye düşünüyorum   8)

Güzel tespitler, ayrıca taraftarında sevgilisi olur, tribün her maç ful+ful olur

😁😁😎

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #1722 : 15 Temmuz 2017, 10:20:48 »
With the deal between Fenerbahce and Dogus all but official, the EuroLeague champs are the front runners for getting Wanamaker, according to Eurohoops sources. To be exact, despite having a contract for next season, with the financial situation changing for the team, coach Blatt leaving and Darussafaka competing in Eurocup, Wanamaker will follow Dogus and play for Fenerbahce.

What can change that? In his his current contract, Wanamaker has an NBA buy-out option until the 15th of July. If he gets the right offer from the NBA, the 27-year-old guard can return to the States after seven seasons. If not, then Fenerbahce is waiting for him with open arms.

Nikos varlasın bikaç hafta önceki haberi. Ben birkaç yerden 17temmuz wanamaker için opsiyonun son günü duymuştum, ama nikos varlas güvenilir bi kaynaktır, 15 i diyosa demek ki bugun wanamaker için son gün nba çıkışında

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı trayzer_fb

• Üye
« Yanıtla #1723 : 15 Temmuz 2017, 11:49:48 »
Kısa rotasyonu kapanmadı arkadaşlar..İsmail şenol da söylemişti zaten Fenerbahçe guduriç haricinde bir kısa daha planlıyor diye..
''Fenerbahçe de, Guduriç haricinde bir kısa transferi daha planlayarak bunu düşünüyor. Avrupa'nın en iyi koçu ve GM'i fazla mesai yapacak.''( ismail şenol)

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
« Yanıtla #1724 : 15 Temmuz 2017, 11:59:31 »
Bir kısa daha alınmasını bekliyorduk zaten ama burada kritik nokta Nunnally takımda kalacak mı yoksa gidecek mi? Giderse bir sorun yok. Ama kalırsa kısa rotasyonu çok şişmiş olacak..

Sloukas - Bobby - xxxx
Nunnally - Guduric - Melih - Sinan
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic