Bu senek; Sampiyonluk onemli degil diyorsun yani? 
Oyle demiyorum... Sonucta sonsuz tesekkur gecen seneki takimdaki oyuncusundan masorune kadar herkese...
CSKA yorumumaysa lafin; sampiyonluk oyuncuyla gelseydi Mahmut Abdul Rauf lu sezonda sezona baslamadan bize verirlerdi kupayi .... Ama akilci ve duzgun bir politika izlediklerini dusunuyorum....Sonucu belirleyen kimin takim olabilecegi olacak .... Hala en buyuk adayiz cunki Obra var ... Takimin onemli parcalari gitsede iskeleti saglam ....
Eger lafin gecen Sene Udoh, Ayon kiyasina ise ... Bence Udoh muthis oyuncuydu... her zaman iyi hatirlayacagim... Ama Udoh un cikisinda takiminda payi buyuktu ve hocaninda. Maclarda one ciksada, onsuz sampiyon olamazdik diyemeyecegim gibi, onun sayesinde sampiyon oldukta diyemem ... Takim oyunu ve kimyasi getirdi sampiyonlugu.
Bu baglamda Ayon da bence Obra nin takiminda cok parlayacak bir uzundur ... Mobil, caliskan, savunmasi iyi ve oyun icinde cevresindekileri gorebilen bir oyuncu.
Ama 3 senelik pasa gibi kontratini yapti ve NBA falan karistirmadi. Bu nedenle soyledim. Sonucta yaptigim yorum cok teorik .... bir bilinmez... ama insanin aklindan da gecmiyor degil....