Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 294946 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1830 : 17 Temmuz 2017, 18:53:09 »
wanamaker benim oyuncu olarak değil ama kişilik olarak takıma çok uyacağını düşünmediğim biri nedense..çok ukala duruyor sahada sanki küçük dünyaları o yaratmış gibi.. hani şu piyasada ben hala James Anderson'ı isterdim ama gitti.. bakalım ne olacak..
uzun transferi için ise kesin bir şey yok hala deniyor... 

Çevrimdışı KhaN

• Üye
« Yanıtla #1831 : 17 Temmuz 2017, 19:03:09 »
wanamaker'a biraz da el mahkum gibi bu piyasada. yoksa bende istemiyorum hele ki sezon içindeki maçlarda ve şu an girdiği tavırlardan sonra. piyasada yerini alabilecek bir kısa bulabilsek nba free pazarından falan aslında güzel olacak. böyle beklemek keyifsiz oldu baya.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1832 : 17 Temmuz 2017, 19:08:53 »
Defalarca dedim Wanamaker ın karakteri biz de oynamaya müsait değildir. Eğer bu koyun pazarlıklarına girmişse zaten defterden silmişizdir.

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #1833 : 17 Temmuz 2017, 19:20:05 »
12 numara  Forum'da şöyle bir bilgi paylaşılmış:

"Bildigim kadari ile Wanamaker olayini biraz dillendireyim..

Daçka ile Wanamaker arasında anlaşma gereğince oyuncu lehine NBA-out opsiyonu yok. Ancak Euroleague opsiyonu var. Yani, oyuncu Daçka Euroleague'e dahil edilmezse kontrattan çıkma hakkına sahip.

Oyuncu diyor ki "Darüşşafaka Doğuş Euroleague'de olmadığı için benim kontratımı fesih hakkım doğdu, gerek NBA gerekse Euroleague'de kendime takım bulabilirim".

Doğuş yönetimi diyor ki, "biz seninle Darüşşafaka olarak değil Doğuş olarak sözleşme imzaladık, haklarını da Darüşşafaka Doğuş'tan alıp Fenerbahçe Doğuş'a aktardık o yüzden sen hala Euroleague kadrosunda bulunduğun için kontrattan çıkma hakkına sahip değilsin".

Oyuncu bunu kabul etmiyor "Fenerbahçe Doğuş'ta oynamaya varım ama yeni kontrat yapalım, yıllık ücretimi artırın".

Obradovic de diyor ki "kafamın tasını attırmayın"

Wanamaker'in takım içindeki rolüm dediği kontratla alakalı, rolüm büyük olacaksa kontratım da büyük olmalı diyor.."

Ayrıca oyuncu Daçka'dan 1.250.000 € alıyormuş. Bizden 2m € istiyormuş.

Oyuncular kontrat hakkında istediği gibi konuşur eğer hakkı varsa kaldı ki wana'da bunu düşünüyor. Ben bir beis görmüyorum. Kontrat pazarlığı karakterle alakalı bir durum değil. Wana hem brose hem daçka'da oynadı. Kimse olumsuz bişey söylemedi karakteri ile ilgili. Alacağı  role, vermesi beklenenen katkıya oyuncu açısından bakarsak  gerçekten 1.250 az 2 milyon normal karşılığı. Nba den adam getiricen 2'den az mı vericez? Hayır. Gelicek acaba alışacak mı zartu zurtu kumara hiç gerek yok. Wana ile temiz 3 yıllık 2 milyondan sözleşme yapalım bakalım keyfimize.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1834 : 17 Temmuz 2017, 19:24:30 »

Wana ile temiz 3 yıllık 2 milyondan sözleşme yapalım bakalım keyfimize.

Nasıl bakacağız keyfimize 3 yıl, uyanık her yaz takım takım gezip NBA kontratı dilenecek. Adam açık ve seçik en son opsiyon olarak Fenerbahçe yi düşünüyorum diyor.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1835 : 17 Temmuz 2017, 19:29:27 »
Marinkovic alınsın ...en iyisi..

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1836 : 17 Temmuz 2017, 19:32:44 »
Eğer ki bu bilgi doğruysa Obradovic kapıdan sokmaz bu elemanı. Benim de nedense hiç kanım ısınmadı kendisine. Bence sağlam bir uzun alıp transferi kapatalım.
Kara deryalarda bir FENERsin!

• Üye
« Yanıtla #1837 : 17 Temmuz 2017, 19:41:59 »
Nasıl bakacağız keyfimize 3 yıl, uyanık her yaz takım takım gezip NBA kontratı dilenecek. Adam açık ve seçik en son opsiyon olarak Fenerbahçe yi düşünüyorum diyor.

Çıkış maddesi olmadan yapacaksın. Hadi diyelim adam 1.250'den oynadı ee seneye serbest o parayı zaten seneye vermek zorundasın kalması için her türlü o parayı verecek takım bulur kendine. Piyasa inanılmaz dar gerekirse biraz taviz vermek gerekir. bu konunun oyuncunun karakteriyle falan alakası pazarlık yapıyor işin sonunda zaten bize gelir. Delici şutör savunmacı ne ararsak var vallahi kaçırmamak lazım. Elzem oğlu elzem adam.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1838 : 17 Temmuz 2017, 19:46:14 »
Şampiyon olmak istiyorsak Wana veya benzeri bi kısa şart. Sadece uzun alıp transferi kapatırsak F4 adayı bir takım oluruz. Wana gelirse F4'e kesin kalırız, gerisi Allah kerim.

Kısa almayıp tek uzun transferiyle sezona girmek büyük hata olur. Pek sevmesem de Wana bence de şart.

• Üye
« Yanıtla #1839 : 17 Temmuz 2017, 19:48:59 »
Eğer ki bu bilgi doğruysa Obradovic kapıdan sokmaz bu elemanı. Benim de nedense hiç kanım ısınmadı kendisine. Bence sağlam bir uzun alıp transferi kapatalım.

Abi allah aşkına bu kısa rotasyonu ile hele ki udoh gittikten sonra kendimizi inanılmaz riske atarız. Zoc her zaman en iyi planı yapar sahaya koyar. Ama hiç bi koç şut atmaz, asist yapmaz, gergin anlarda sorumluluk alıp takımı sırtlamaz. Çok basit ya çeyrek final oynuyoruz oaka'da bogdan'ın verebileceğini vericek adam şu takımda var mı? 2 maç ciğer söker gibi aldı. Kısalar bildiğimiz olmuş oyuncular neler yapabilceğini biliyoruz. Düşün daha udoh'da yok demeden kısa rotasyonu üzerinden söylüyorum bunu.

CanCan

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1841 : 17 Temmuz 2017, 19:57:04 »
stavrou diye lavuğun biri, Tarik Black Fb'yi reddetti yazmış..Fenerbahçe'nin de Robinson ile görüştüğünü eklemiş..pardon anlaştı demiş
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2017, 20:00:46 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #1842 : 17 Temmuz 2017, 19:58:38 »
Bu iddialar pek gerçekçi değil. Bir kere seni Darüşşafaka değil Doğuş aldı o yüzden hakların Fenerbahçe Doğuş' a geçti lafı ciddi olamaz. Futbolda Güney Amerika'da olur böyle şeyler(oyuncunun % 20'si bir şirkete, % 10'u menajerine ve % 70'i kulübüne ait gibi mesela) ama basketbolda hiç duymadım, zorlama bir iddia. Ve geçen sezon medyada biz 1.1 milyon önerirken Darüşşafaka'nın 1.2 milyon önerdiği tarzında haberler vardı. Geçen hafta Cem abi aradaki farkın 500-600 bin euro olduğunu yazmıştı burada. Pazarlık yapıyorsa bu da normal bir şey, adam bu işten para kazanıyor. Her oyuncu pazarlık yapar zaten. Gidip '3.5 milyon euru istiyorum yoksa gelmem' gibi saçma bir şart koysa tepki gösterilmesini anlarım ama nedense Wanamaker hakkında sürekli olumsuz algı yaratılıyor. Hele bir de sırf maçta Bogdanovic ile tartıştı diye istemeyen ilginç bir kesim var, onlara ne diyeyim bilemiyorum. Ve en önemlisi kısa rotasyonunda kesinlikle bir takviyeye ihtiyacımız var, bu çok açık.
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2017, 20:02:51 Gönderen: franz392 »

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1843 : 17 Temmuz 2017, 20:01:40 »
Wanamaker a bu piyasada 2 milyon vermeye mecburuz ,çok kiymetli oyuncu takimda vesely disinda yüksek ücret alan kimse kalmadi zaten dogus sponsorluğu da var wanamaker da 2 milyon hayli hayli eder bu ortamda umarim gelir
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2017, 20:02:25 Gönderen: ata771 »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1844 : 17 Temmuz 2017, 20:03:14 »
Bu iddialar pek gerçekçi değil. Bir kere seni Darüşşafaka değil Doğuş aldı o yüzden hakların Fenerbahçe Doğuş' a geçti lafı ciddi olamaz. Futbolda Güney Amerika'da olur böyle şeyler(oyuncunun % 20'si bir şirkete, % 10'u menajerine ve % 70'i kulübüne ait gibi mesela) ama basketbolda hiç duymadım, zorlama bir iddia. Ve geçen sezon medyada biz 1.1 milyon önerirken Darüşşafaka'nın 1.2 milyon önerdiği tarzında haberler vardı. Geçen hafta Cem abi aradaki farkın 500-600 bin euro olduğunu yazmıştı burada. Pazarlık yapıyorsa bu da normal bir şey, adam bu işten para kazanıyor. Her oyuncu pazarlık yapar zaten. Gidip '3.5 milyon euru istiyorum yoksa gelmem' gibi saçma bir şart koysa tepki gösterilmesini anlarım ama nedense Wanamaker hakkında sürekli olumsuz algı yaratılıyor. Hele bir de sırf maçta Bogdanovic ile tartıştı diye istemeyen ilginç bir kesim var, onlara ne diyeyim bilemiyorum. Ve en önemlisi kısa rotasyonunda kesinlikle bir takviye ihtiyacimız var, bu çok açık.

fb 900 vermişti o 1.200'e imza atmıştı daçkaya...