Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295012 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1890 : 18 Temmuz 2017, 01:59:58 »
Boğdan'ın maaş yükü gitmiş , Ekpe'nin maaş yükü gitmiş toplamda Ekpe kadar maliyetleri olan Sinan ve Guduric almışız sadece ve hala Yok 2m Nasıl ister falan muhabbeti yapıyoruz.. Tamam kulüp menfaati falan okay de Serrod 3.5 alıyorken bu Adam 2 istedi diye kimse laf etmemeli ( Aralarında 1.5Luk fark ta yok aslında ama neyse Serrod Kariyer farkı diyelim).. Bogdan ve Udoh gitti artık şunu anlayalım ya. Takımın Bogdan'sız Zamanını hatırlayın kime yenilse şaşırmıyorduk, Udoh'un tek başına aldığı maçları hatırlayın.. Bogdan olmasa bu takım büyük ihtimalle OAKA'dan dahi çıkamayacaktı. Biz hala neyi konuşuyoruz ya?? Vesely Ahmet pivot rotasyonları Guduric Nunnaly skorer guard rotasyonları görüyorum ve inanamıyorum ya. Takım şampiyon olmuş Doğuş gibi sponsor gelmiş ortaya çıkan görüntüye bakar mısınız?? Parayı konuşuyoruz hala 3ü 5i.. Dixon yaşlandı,Sloukas papatya falı bir seviyor 3 sevmiyor, Sinan tamamlayıcının da tamamlayıcısı, Guduric Kızılyıldız'da bile öyle liderlik yapmış Adam değil, Nunnaly zaten belli hazır sette üçlük atar sadece, Datome geçen yıldan soru işareti keza Vesely hiç belli olmuyor.. Kalinic ve Melli herşeyleriyle formdalar.

Bu takım geçen yıl dört ayaklı masa gibiydi F8 sonrası , en sağlam iki ayak Bogdan ve Udoh diğer iki ayak ise Dixon ve Vesely Kalinic ise bu dört ismin çok çok önemli bir tutkalı. Datome Sloukas Nunnaly Antic falan ise ayakların altına masa tam anlamıyla sağlam ve dengeli olsun diye sıkıştırılan kağıtlar.. Şimdi yeni bir Bacak ekledik masaya Melli ile birlikte ama Guduric ve Sinan sadece kağıt olabilirler şu aşamada.. Masa eğreti duruyor hemen devrilmez ama En kritik zorlu yerde devriliverir , şampiyonluk sonrası sezonda Doğuş sponsor olmuşken boşu boşuna üzülürüz.. Yapmayın etmeyin nolur.. Antic bir abi olarak kalacaksa kalsın Nunnaly ceza şutörü olsun ama nolursa olsun iyi bir kısa ile uzun alalım bu takıma gerekirse 10 yabancı olsun yapacak bişey yok.. Bu harika Adam 1 numaralı Koç bunu hak ediyor gerçekten, he tamam hoca çok geniş rotasyonu sevmiyor ama dar rotasyondan dar rotasyona da büyük fark var yani..

Sloukas Dixon Bogdan Nunnaly Melih Datome Kalinic Antic Udoh Vesely
Sloukas Dixon Guduric Nunnaly Melih Datome Kalinic Sinan Antic Vesely Melli

Melli = Udoh
Bogdan = Sinan+Guduric

Nicelik olarak okay ama Nitelik olarak değil bence.
Antic Nunnaly birinden birini yollayıp Kalinic'i ona göre 4 yada 3 oynatıp alacaktık iki oyuncu kafamız rahat olacaktı ya 9 yabancıyla
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2017, 02:02:31 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı fundamental

• Üye
« Yanıtla #1891 : 18 Temmuz 2017, 02:20:41 »
Uzun transferi şart kesinlikle.
Onun dısında kısa rotasyonu ah vah edilecek kadar kötü degil.

F4 yaptıgımız ilk seneki rotasyondan kötü degil en azından

Ben de boyle dusunuyorum.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1892 : 18 Temmuz 2017, 02:24:45 »
Sloukas'ın eline bakar durumdayız ve bu kadar çok güvenebilir miyiz kendisine? Şahsen bende soru işareti

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #1893 : 18 Temmuz 2017, 07:22:20 »
wannamaker bamberg'de iyi oynadı hakkettiği kontratı aldı, şimdi daçkada bir az daha üstüne çıktı hakkettiği parayı istiyor, ne yanlış var bunda ?

dixon ksk'de 450k'ye oynarken bizden 1,1 milyon alıyor, karaktersiz mi şimdi dixon ?

bir oyuncuya hakkettiğinden az para verirseniz motivasyonunu sağlayamazsınız, aynı şekilde hakkettiğinden fazlasını verince de öyle.

Yani hiç bir başarısı olmayan adama aynı pozisyondaki Bobby den 2 kat fazla para mı verelim?

Bu mudur hakettiği?

Takım içi denge böyle mi sağlansın?
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2017, 07:23:18 Gönderen: colossus35 »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1894 : 18 Temmuz 2017, 09:15:48 »
Ben mi yanlis anladim esas meseleyi, hala idrak edemedim. 

Farzedelim ki, seni danisman olarak holdingime tuttum.  3 seneligine 1.250 milyon euro'ya anlastik.  Ben sana diyorum ki, X sirketime danismanlik yapacaksin.  Ertesi sene de diyorum ki, Y sirketime danisman olacaksin.  Sen de bir anda diyorsun ki, 1.250 milyon olmaz, 2 olacak.  Bunu cidden normal mi goruyorsun?  Bir sozlesme yapilmis ise, hak ettigi ucret odur.  Eger uygun bulunmaz ise taraflardan biri rica eder, digeri de performansa gore arttirabilir.  Ancak sen esas sozlesmesel iliskiyi kaciriyorsun.  Veya ben tamamen ilk iliskiyi yanlis anladim.

Benim sözleşmem X şirketinle ise sen kalkıp sözleşme şartlarından farklı olarak Y şirketine aynı koşullarda danışmanlık yapmamı isteyemezsin. Kaldı ki birisi orta ölçekli diğeri büyük ölçekli firmalar.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1895 : 18 Temmuz 2017, 09:43:04 »
Şu anda en çok istediğim şey Wanamaker'ın bir NBA kontratı kapmasıdır. Olacak iş değil ama hadi inşallah...

Çevrimdışı burcayyilmaz

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1896 : 18 Temmuz 2017, 09:49:58 »
Wanna'nın alacağı parayı fazla bulanları ve bununla ilgili olumsuz yorum yapanları anlamıyorum. Ya bu adam eğer gerçekten ama gerçekten katkı verecek ve şu an piyasadaki en önemli alternatiflerden biri ise 3'e 5'e bakmadan almak gerekir diye düşünüyorum. EL son şampiyonu olan takımımız için bence bu lüks değil ihtiyaç. Heee seçeneğin vardır dersin ki Wanna'ya kaybol sana vereceğimiz paranın üzerine para koyup Serrod'u alıyoruz. Ancak dediğim gibi şu an böyle bir lüksümüz yok. rakipler çatır çatır takviye yaparken halen kısa ve uzun oyuncuyu alamamış durumdayız.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1897 : 18 Temmuz 2017, 10:02:11 »
Tabii beyler tabii, liyakatın yok olduğu memlekette hiç bir halt yememiş Wanamaker'a versinler 2-2,5 ne olacak? Maksat sizin doymak bilmez iştahınız tatmin olsun.

Ders almıyorsunuz ders, olay budur. Adam ağzınıza vura vura "artistlik yapmayın, akıllı olun" diyor, alıyor takımı tarihin en dominant performansıyla şampiyon yapıyor ama yok. Sizde durum hala aynı. Geçen sene de ağladınız, ettiniz, ne oldu sonuç? Burada Kalinic'i göndermeyen haindir lafları gördü bu gözler, sonrası malum.

Az kendinize gelin, yeter artık!..
Kara deryalarda bir FENERsin!

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1898 : 18 Temmuz 2017, 10:12:31 »
Tabii beyler tabii, liyakatın yok olduğu memlekette hiç bir halt yememiş Wanamaker'a versinler 2-2,5 ne olacak? Maksat sizin doymak bilmez iştahınız tatmin olsun.

Ders almıyorsunuz ders, olay budur. Adam ağzınıza vura vura "artistlik yapmayın, akıllı olun" diyor, alıyor takımı tarihin en dominant performansıyla şampiyon yapıyor ama yok. Sizde durum hala aynı. Geçen sene de ağladınız, ettiniz, ne oldu sonuç? Burada Kalinic'i göndermeyen haindir lafları gördü bu gözler, sonrası malum.

+1

Çevrimdışı HakeemOlajuwon

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1899 : 18 Temmuz 2017, 10:28:27 »
Avrupa şampiyonu olmuş takımın guardıyla(sloukas) yeni sözleşme imzalarken indirime giderken, wannamaker ile 2 katına imzalamak ne kadar mantıklı, hakedicek ne yaptı, böyle bi şey olursa ben sloukasın yerinde olsam huzursuz olurum.Ayrıca yıldız olduğu kulüpten parça olacağı kulübe geliyo, neyin rol büyümesiymiş bu, inşallah gelmez.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2017, 10:29:48 Gönderen: HakeemOlajuwon »

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #1900 : 18 Temmuz 2017, 11:04:53 »
Burdaki yorumlara bakınca içimi sıkıntı kaplıyor, dostlar boşverin şuna ne vereceğiz bu gelirmi, olurmu diye düşünüp karalar bağlamayı. Obra ile gheraldini bir şekilde istedikleri takımı kurar, valla onlar bu kadar kederlenmemistir.
Gerekirse oyun planını degistiririz, sonuçta finalde rakibimiz olan takımda olmadıkları müddetçe ekpe ile bogdanovic gitti diye bu kadar karartmayalim enseyi

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1901 : 18 Temmuz 2017, 11:49:05 »
Bu yorumlar bana Bjelica ve Gou nun gittiği yılı hatırlatıyor :))

Çok umrumda olamıyor çünkü evet 2 büyük oyuncu gitti ama 3 de iyi ve Obra nın elinde büyük oyuncu olabilecek oyuncu geldi ...   
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı colossus35

• Üye
« Yanıtla #1902 : 18 Temmuz 2017, 13:17:18 »

+1

Çevrimdışı colossus35

• Üye
« Yanıtla #1903 : 18 Temmuz 2017, 13:17:58 »
Avrupa şampiyonu olmuş takımın guardıyla(sloukas) yeni sözleşme imzalarken indirime giderken, wannamaker ile 2 katına imzalamak ne kadar mantıklı, hakedicek ne yaptı, böyle bi şey olursa ben sloukasın yerinde olsam huzursuz olurum.Ayrıca yıldız olduğu kulüpten parça olacağı kulübe geliyo, neyin rol büyümesiymiş bu, inşallah gelmez.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

+1
takım içi denge derken bunu kastediyordum zaten....

Çevrimdışı burcayyilmaz

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1904 : 18 Temmuz 2017, 13:29:11 »
quote-
Former KU forward Thomas Robinson may or may not be headed to Turkey to play basketball this season.

There were reports Monday that Robinson, 26, who has played in the NBA the past five seasons since being selected No. 5 overall by Sacramento in the 2012 NBA Draft, reached agreement on a contract with Turkish club Fenerbahce.

Robinson according to Eurohoops.net wrote “False” to that report on Twitter on Monday, but the tweet later disappeared from his account.

Robinson averaged 5.0 points and 4.6 rebounds in 11.7 minutes a game (in 48 games) for the Los Angeles Lakers last season.
unquote-

acaba mı dedirtiyor ?