Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295058 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1905 : 18 Temmuz 2017, 13:31:47 »
Çok uzadı yaa wana ya da başka bir kısayla ilgili haber de yok. 2 oyuncu gelse artık.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #1906 : 18 Temmuz 2017, 14:17:26 »
Robinson'u izledim youtube'dan, canmış bu adam ya.Pek fazla bilmiyordum ama  bize Udoh'u oyun olarak unutturabilir. Kısa mesafesi de varsa daha ne isteyelim....

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #1907 : 18 Temmuz 2017, 15:36:29 »
Doğuş ile Daçka arasında geçtiğimiz sezon sponsorluktan ziyade yönetim birliği anlaşması varmış. Doğuş sponsorluğunda transfer edilen oyuncular hakkında söz sahibi durumundalar. Daçka Basketbolun YK Başkanı, aynı zamanda Doğuş Yayın Grubu YK Başkanı olan Erman Yerdelen. Ayrıca diğer 3 yönetim kurulu üyesinden 2'si Doğuş Grubu yöneticileri.

Wanamaker'ın sözleşmesinde doğuş grubu gözetiminde opt-out maddesi varmış. Bu arada oyuncuya Barça'da teklif yapmış. İlgileniyorlarmış. Ancak barça ile anlaşması durumunda bu madde kullanılamayacağı için barca bonservis ödemek zorunda kalacak Daçka'ya. Doğuş Grubu oyuncunun bizimle ile anlaşması halinde haklarını Fenerbahçe'ye teslim edeceği için bizim Daçka ile bir münasebetimiz olmayacakmış.

Açıkçası bunun doğruluğunu anlamamız zor gözüküyor. Sonuçta Doğuş, Ülker gibi değil. O yüzden yaptıkları tüm transferlerin haklarının kulüpte değil de onların elinde olması işine pek inanamadım açıkçası.

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #1908 : 18 Temmuz 2017, 16:15:28 »
Sanki 2 yıldır kostas'ı izlemesek wanamaker ile karşılaştırırız da çok şükür en az 100 maçını izledik. Bizi nasıl delirttiğini unutacak kadar duygusal değilim. Sene de 5 maç oynayacak diye bide maaş artışı mı yapacaktık . Dua etsin piyasa dar. Kostas'a sezon içi sallamayan kalmadı. Şampiyon olduk diye unutucaz mı saç baş yoldurttuğu maçları. Şansı hep winner takımlarda olmak. 2 yıldır bekleneni veremiyor gelişme kaydedemiyor ve adamın parası arttırılmadığı için övgü alıyor. Liyakatsa mantık kostas'a doğrusu yapılmıştır. Eğer yine liyakatsa mantık wana şu piyasada 2'yi hakediyordur. Wana gelmezse sloukas'a en çok burada sallanacak yine adım gibi eminim. Çünkü bogdan yokken göze nasıl daha fazla çarptıysa şimdide aynısı olacak.
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2017, 16:15:59 Gönderen: Yaşlı taşlı çocuk »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1909 : 18 Temmuz 2017, 16:21:46 »
Sanki 2 yıldır kostas'ı izlemesek wanamaker ile karşılaştırırız da çok şükür en az 100 maçını izledik. Bizi nasıl delirttiğini unutacak kadar duygusal değilim. Sene de 5 maç oynayacak diye bide maaş artışı mı yapacaktık . Dua etsin piyasa dar. Kostas'a sezon içi sallamayan kalmadı. Şampiyon olduk diye unutucaz mı saç baş yoldurttuğu maçları. Şansı hep winner takımlarda olmak. 2 yıldır bekleneni veremiyor gelişme kaydedemiyor ve adamın parası arttırılmadığı için övgü alıyor. Liyakatsa mantık kostas'a doğrusu yapılmıştır. Eğer yine liyakatsa mantık wana şu piyasada 2'yi hakediyordur. Wana gelmezse sloukas'a en çok burada sallanacak yine adım gibi eminim. Çünkü bogdan yokken göze nasıl daha fazla çarptıysa şimdide aynısı olacak.

Katılıyorum Özeliikle Bogdan da yokken daha cok göze batacak (Umarım geçtiğimiz 2 yılın aksine yanıltır beni)

Çevrimdışı HakeemOlajuwon

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1910 : 18 Temmuz 2017, 16:22:48 »
Yahu şu piyasa derken kasıt nedir, bu takımda kaç kişi var 2 milyondan fazla alan, ne yapmış da haketmiş wanna, llull u getir 3 de ver hakeder ama, wannamaker ne yapmış dediğiniz gibi izlemesek dünya yıldızı sanıcaz.Bu takımda oynamak için gözü para vs. hiç bi şey görmeyen adamlar varken bi boku başaramamış wannamaker 2 m verin diye şart koşucak biz de vericez öyle mi? Daha önce de dediğim gibi inşallah gelmez bu şekilde gelicekse.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1911 : 18 Temmuz 2017, 16:38:08 »

Herhalde saka mahiyetinde yazdin bu yaziyi ...

Wanamaker dan bahsederken sanki Jordan gelicek saniyor millet... Gecen sene bizim mac dahil, kac tane Euroleague macini Wanamaker in elinde topu cok tutmasi ve inat etmesi yuzunden kaybetti Dacka? Sanki izlemedik...

Arti daha Obradovic in sistemine uyacak mi? takim ruhuna uyacak mi? bilmiyoruz ... bizim icin daha bilinebilir bir risk oldugu icin istiyoruz wanamaker i...

Bu takimda Bogdan bile elinde top tutmuyordu gerekmedikce... top devamli donuyordu, Wanamaker in bu tarz bir oyununu daha izlemedik. Wanamaker in takimlarinda her 3-4 pozisyonda bir top wanamakera gelir , o da babasinin topu gibi gezer durur...

Ayni olay FB de mumkun degil ... Bakalim alisacak mi? Bence alisabilir, ama olmayadabilir... bir garantisi yok. Ha piyasada ki en uygun tercih ve mumkunse alinmali, en azindan bilindik bir risk olur. Bastan konusacaktir zaten koc, ve buna gore gelir ya da gelmez. Kabul ederek gelir ve caba sarfederse kendi de kazanir biz de kazaniriz.

Sonuc olarak kotu oyuncu degil ama karsilastirdiginiz sloukas icin bu forumda ve her yerde "At Avrat Yunan Guard" yaziliyordu gecen sene basinda... Takimin parcasi, uyum saglamis ve 130 maca cikmis bir oyuncu. Bu takima en iyi zamaninda Mahmut Abdul Rauf geldi, ne oldu????

Baskasinin tavugu hep daha guzel gozukurmus... sanirim Fener taraftari icin her zaman dogru bir tanim bu ...

Tamam oyuncu begenirsiniz begenmezsiniz eyvallah ... ama eldeki degerleri de itin gotune sokmayin bir zahmet....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #1912 : 18 Temmuz 2017, 16:39:56 »
Wana gibi tek başarısı Almanya ligi olan adamla 3 EL şampiyonluğu olan adamı karşılaştırmak ne kadar doğru?

tamam diyebilirisiniz Barışında kaç şampiyonluğu var diye ama Barış hiç oynamadan bunları aldı, Kostas ter dökerek aldı...

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #1913 : 18 Temmuz 2017, 16:46:17 »
Bazı oyuncular bireysel olarak ıspatlar kendini. Nba bi ton yıldız var sezonun yarısını averaj maçı oynayarak geçiriyorlar. Onlara biz şimdi neyi ispat ettiniz mi dicez ? yapamadığı ne var wana'nın ? Dışardan şutu var hemde iyi şutu var. Orta mesafesi var. Dribling üstü şutu var. Kuvvetli, potaya bo mccalebb seviyesinde gidiyor neredeyse. Oyun görüşü fena değil. Savunması çok iyi. Böyle adam kaç tane var avrupa'da??? Kaldı ki zoc'la çalışacak. Slokas'la wana'yı zaten karşılaştırmam arada en 2 seviye fark var.

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1914 : 18 Temmuz 2017, 16:49:10 »
Diğer taraftan da bakarsak, Datome'nin ve Antic'in 1.7 aldığı yerde, Wanamaker'e de aynı ücret verilebilir diye düşünüyorum.

Öyle ya da böyle, Wanamaker harici ve onun seviyesinde Avrupa tecrübesi olan Guard kimi alabiliriz?

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #1915 : 18 Temmuz 2017, 16:55:41 »
Obradovic, Wanamaker'ın sistemine veya takıma uymayacağını düşünse istemezdi herhalde. Darüşşafaka'ya çok maç kazandırdı, bu es geçiliyor. Takımda başka kimse sorumluluk almadığı için yük onun üstüne kalıyordu, bu yüzden topun onda kalması normaldi.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1916 : 18 Temmuz 2017, 17:02:07 »
Sanki 2 yıldır kostas'ı izlemesek wanamaker ile karşılaştırırız da çok şükür en az 100 maçını izledik. Bizi nasıl delirttiğini unutacak kadar duygusal değilim.

Kostas ile sözleşme yenilediğimize göre Hocamız demek ki çok unutkan veya duygusal ?

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #1917 : 18 Temmuz 2017, 17:08:30 »
koç geçen sene istedi wana yı , belli ki bu senede istemiş . Wana bizim sisteme uygun demektir.

bogdan ve udoh sonrası ciddi iki  kontrat boşa çıkmış. Doğuş var iken istediği ücreti verirdik. Başka bir pürüz var sanki ?

Alternatif yoksa oyuncunun istediği para verilebilir bence .

Rodriugez desek slokasın süresi azalır deniliyor , wana desek sloukas maaşını azalttı olmaz diyoruz  :o

Sloukas bu güveni boşa çıkarmaz umarım

« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2017, 17:09:44 Gönderen: tiyofencenk »
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1918 : 18 Temmuz 2017, 17:10:40 »
Obradovic, Wanamaker'ın sistemine veya takıma uymayacağını düşünse istemezdi herhalde. Darüşşafaka'ya çok maç kazandırdı, bu es geçiliyor. Takımda başka kimse sorumluluk almadığı için yük onun üstüne kalıyordu, bu yüzden topun onda kalması normaldi.

Franz;

Wanamaker kotu, rezil vs diyen yok zaten kim dedi ki? Iyi yanlari da var kotu yanlari da.

4 tane konu var;

1-yeni gelen her oyuncu kadar riski var. (Gou nun da vardi, istendigi takim oyuncusu olamadi gitti)
2-bir Jordan degil ama piyasanin su anki durumundaki en iyi secenek
3-Para pazarligi umrumda degil, baskalari ona takiliyor ama imzalarsa kimse sallamaz. Zaten yonetim gereken pazarligi yapiyordur.
4- Wanamaker i ovmek icin kendi oyuncumuzu gommeyi de kabul etmiyorum.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #1919 : 18 Temmuz 2017, 17:11:23 »
Wana hayatı boyunca bu kadar övgü almamıştır herhalde, MJ bile yanında yalan olur.

sanırsın s.curry gelecek...