Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295037 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1920 : 18 Temmuz 2017, 17:13:45 »
Kostas ile sözleşme yenilediğimize göre Hocamız demek ki çok unutkan veya duygusal ?
Ya böyle herşeyide zoc'u kullanarak aşşağılamaya çalışmayın. Biz bilmiyormuyuz zoc'un en iyisi olduğunu bunları düşünmediğini kendi fikrimizi söylüyoruz. Kaldı ki zoc'ta kosta'ya güvenerek yola çıkmayacakır. aksi ispat etmediği sürece net olan birşey vardır. Slokas ana taşıyıcı olmaz yola çıkmak çok büyük risktir. Yan parça kostas için ideal kötü oynadığında idare edersin ama al bu takımın hücum liderisin denecek oyuncu değildir. İnşallah seviye atlar ama 2 yıl öncesinden ileride değil. Zoc'la çalışıp gelişim gösteremeyen nadir oyunculardan.

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #1921 : 18 Temmuz 2017, 17:18:26 »
Değişik bir transfer sezonu geçiriyoruz.Wanamaker'ı alacaksak neden Nunnually kaldı veya neden Guduric'i aldık.Genç bir oyuncu Guduric Wanamaker'ın arkasında 10 dk oynayarak potansiyelini göstereceğini ben pek düşünmüyorum.Fakat Guduric'e güvenerek 2 numarayı ona bırakmak o konuda sıkıntı.Neyse ki başımızda Obradovic var yoksa bu karmaşık durumdan ondan başka kimse bizi kurtaramaz.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #1922 : 18 Temmuz 2017, 17:19:40 »
Bakın , eğer Wana 2 veriyorsanız gelirim yoksa olmaz diyorsa A.... Şeyine kadar yolu var o ayrı bişey. Ama 2m talep etmesinden daha dolay bişey yok olamaz. Elbette talep eder 1.8 falan civarına alır herkes Mutlu olur. Melli Melli diye çıldıranlar da biziz , Melli ne başardı?? Adamın F8 yaptığını bile hatırlamıyorum. Boş argümanlarla gelmeyin Allah aşkına. Siz işi Tolga Zengin > Karcemarskas olayına çevirdiniz resmen. Takım içi denge gidip 4 verirsen bozulur. Ama 1.8 2 gibi paraya denge falan bozulmaz. Kalinic iki yıldır Melih'le hemen hemen aynı yada daha azı ücrete oynadı ? Hiç dedi mi oh amk Adam oturarak benimle aynı parayı alıyor diye?? Elinde top tutmasından bahsedilmiş, Dixon Karşıkaya'da nasıldı? Sloukas topu getirdi diyelim 5 saniyeden çok elinde tuttuğunda saçmalıyor mesela, geçen sene Bogdan'a teslim ediyordu içimiz rahatlıyordu işte koçun düşündüğü de bence tam olarak bu.. Wanamaker hazırlayandan çok bitiren rolde olacak bence bu yıl ve rakip skorerlerini savunacak. Eğer gelirse tabi.. Bizim için en mantıklı opsiyon olarak duruyor kendisi. Avrupa'da zaten bence oyuncu yok aldığımızda fark yaratacak kısa olarak, fark yaratmayacak Adamı almak ta gereksiz kadro şişkinliği. E zaten NBA'den birini beklesek te ordan gelen Adam 1.4 aşağısına falan okay demez ve uyum süreci lige uzak olmak gibi bir sürü handikap barındırır.(Gelen oyuncu Avrupalı olursa işler değişir tabi Serrod vardı onu istemedik)

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #1923 : 18 Temmuz 2017, 17:25:07 »
Sloukas Dixon Sinan
Wana Nunnaly Melih
Datome Guduric Egehan
Melli Kalinic Barış
Vesely Xxxxx Ahmet

Nereden bakarsam bakayım 9 yabancılı bu rotasyon cok cok hoş ve mantıklı duruyor ancak Nunnaly ve Antic kalıyorsa zor tabi. Antic'i teknik heyete çekip bu rotasyonu oluştursak süper olur.. Kalinic'i 3e Guduric 2'ye Antic 4e yazıp Nunnaly'e teşekkür etsek o da güzel olurdu ama Adam devam edecek bizimle belli oldu o yüzden böylesi mantıklı

• Üye
« Yanıtla #1924 : 18 Temmuz 2017, 17:29:32 »
Geçen yıl kısa rotasyonu

Dixon-sloukas-berk-james-bogdan-egehan-melih

7 kişilik kısa rotasyonumuz vardı. Koç geçen sene kadromuz çok dar diye diye bir hal oldu adam. Lig maçlarında bile 30 üstü oynayan oyuncularımız oluyordu.

Dixon-kosta-sinan-guduric-james-melih şimdi 6 oyuncumuz var geçen yıldan daha az ama daha kullanışlı. Tahminimce yine 7 ile başlıcaz wanamaker ile bir şişlik olduğuna katılmıyorum. 6 zaten az olur bu yoğunlukta. Dünyanın en şanssız takımı olduğumuzuda unutmayalım.

Egehan=daçka dendiği için onu yazmadım.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1925 : 18 Temmuz 2017, 18:01:07 »
Geçen yıl kısa rotasyonu

Dixon-sloukas-berk-james-bogdan-egehan-melih

7 kişilik kısa rotasyonumuz vardı. Koç geçen sene kadromuz çok dar diye diye bir hal oldu adam. Lig maçlarında bile 30 üstü oynayan oyuncularımız oluyordu.

Dixon-kosta-sinan-guduric-james-melih şimdi 6 oyuncumuz var geçen yıldan daha az ama daha kullanışlı. Tahminimce yine 7 ile başlıcaz wanamaker ile bir şişlik olduğuna katılmıyorum. 6 zaten az olur bu yoğunlukta. Dünyanın en şanssız takımı olduğumuzuda unutmayalım.

Egehan=daçka dendiği için onu yazmadım.

Teşekkür ederim! Sürekli olarak, Wannamaker x Nunnaly değişimine takılı kalmışım. Gözden kaçırdığım nokta, Wannamaker x Egehan olabilir.

Tek eksik kaldı; sert, hızlı ayaklı, savunmacı bir "center"

Böyle de 10 yabancılı bir kadro çok da mümkün görünmüyor ama...

« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2017, 18:04:49 Gönderen: friendchip »
PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1926 : 18 Temmuz 2017, 18:05:18 »
Sanki 2 yıldır kostas'ı izlemesek wanamaker ile karşılaştırırız da çok şükür en az 100 maçını izledik. Bizi nasıl delirttiğini unutacak kadar duygusal değilim. Sene de 5 maç oynayacak diye bide maaş artışı mı yapacaktık . Dua etsin piyasa dar. Kostas'a sezon içi sallamayan kalmadı. Şampiyon olduk diye unutucaz mı saç baş yoldurttuğu maçları. Şansı hep winner takımlarda olmak. 2 yıldır bekleneni veremiyor gelişme kaydedemiyor ve adamın parası arttırılmadığı için övgü alıyor. Liyakatsa mantık kostas'a doğrusu yapılmıştır. Eğer yine liyakatsa mantık wana şu piyasada 2'yi hakediyordur. Wana gelmezse sloukas'a en çok burada sallanacak yine adım gibi eminim. Çünkü bogdan yokken göze nasıl daha fazla çarptıysa şimdide aynısı olacak.
Piyasayı sen belirliyorsun herhalde yoksa "Wanamaker 2'yi hakediyor" demenin bir mantığı olmazdı.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #1927 : 18 Temmuz 2017, 18:09:16 »
Bugün ilker abi(ilker üçer) fbtv de transfer konusunda çoğul konuştu gelmesi muhtemel yeni oyuncular şeklinde, bi de her ne kadar kendinden haz etmesem de kulube en yakın muhabirlerin başında gelen chemedya ahmet ercanlar kısa transferi olacagını wanamaker a ilginin devam ettiğini söyledi. Zaten maddi sıkıntısı yok şubenin, koçun ne kadar seçici olduğunu az çok 4yılda öğrendik, bence sistemine en uygun parçaları arıyoruz, para bence 2.plandadır şuan. Zaten bogdan ve udohun gerek maaşı gerek nba çıkışlarından ciddi bi artı anlamda bütçe açığımız var

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

• Üye
« Yanıtla #1928 : 18 Temmuz 2017, 18:15:44 »
Piyasayı sen belirliyorsun herhalde yoksa "Wanamaker 2'yi hakediyor" demenin bir mantığı olmazdı.

Piyasayı ben belirlemiyorum ama takip ediyorum. Datome'nin 1.7 pero'nun 1.5 aldığı piyasada istediği 2 göze batmıyor. Olaya oyuncu gözünden bakıyorum sadece.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #1929 : 18 Temmuz 2017, 18:20:17 »
Ben kabul etmiyorum, bu "ücreti arttırın yoksa gelmem" muhabbeti doğruysa eğer. Bu şartlarda gelirse desteklemeyeceğimi de, bu ifadelere rağmen onu takıma aldığı için koça da bir şerh koyacağımı da buradan beyan edeyim.

Kendi tarihimde bir ilk olacak.

Yıllarca karakterli oyuncuya muhtaç yaşadık, Emre'lerle, Volkan'larla uğraştık, uğraşıyoruz. KEndi adıma bu takımı bu kadar sevmemin en önemli sebebi oyuncuların karakteri. Wanamaker şu an oynadığı paraya bizde oynuyor olsaydı, ciddi katkı verip de yeni sözleşme talep etseydi sıkıntı yoktu. Ama eleman iyi niyetli değil, bu belli. Ben, bize yapılan bu muameleyi kabul etmiyorum. Biz sadece 2 pota altı oyuncusuna Kalinic'in verdiği destekle şampiyon olduk ligde ve EL'de. 3 pota altı rotasyonuyla!.. Derin rotasyon fetişi yapmadan evvel bir düşünün.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #1930 : 18 Temmuz 2017, 18:21:19 »
Piyasayı ben belirlemiyorum ama takip ediyorum. Datome'nin 1.7 pero'nun 1.5 aldığı piyasada istediği 2 göze batmıyor. Olaya oyuncu gözünden bakıyorum sadece.
Nasıl göze batmıyor yahu? Kim bu adam? Ne başarmış? Neye göre 2'yi hak ediyor?

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #1931 : 18 Temmuz 2017, 18:32:19 »
Antiç gibi 3 EL şaöpiyonluğu olan, atlanta da ilk 5 başlayan adama 1.5 vermek normal değil mi? veya datome gibi herkesin gıptayla baktığı oyuncuya 1.7 vermek normal değil mi?

bu ikisi de normal

burada ben ve benim gibi düşünenlerin dediği şu; wana kötü oyuncu değil ama nba kapı kapı dolaşıp hala kontrat bulamayan, avrupa da hiç bir başarısı olmayan adama neden 2 veriyoruz.
verilecek olsa cska, oly veya yeni takım kuran barca verirdi.
kendini bu kadar ağırdan satması ve kaprisi uygun mu?
o böyle yaparsak biz de ona sorarız bu yaşa kadar ne bok yedin ki, güzel şeyler başarmış adamlardan fazla para istiyorsun?
madem o kadar iyiydin neden kalbur üstü takımlarda şu ana kadar oynamadın?

« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2017, 18:33:33 Gönderen: colossus35 »

• Üye
« Yanıtla #1932 : 18 Temmuz 2017, 18:36:06 »
Nasıl göze batmıyor yahu? Kim bu adam? Ne başarmış? Neye göre 2'yi hak ediyor?

Wanamaker bugün gelse kesinlikle ona verilen veya yapılan planlamada anlatılan rol bütün kısalardan daha fazla olduğuna eminim. Başardığı bişey yok derken bireysel olarak geçen yıl karmaşık bir takımda çok iyi maçlar çıkardı. 1 yıl önce düzenli bir takımda yine iyi işler çıkardı. Koç 2 yıldır bu adamı istemesi bişeyleri başarabildiğine  ama daha önemlisi çok daha fazlasını yapababileceğine işaret. El seviyesinde kendisini ıspat etmiş bir adam. Bize gelmezse cska, barca pusuda bekliyordur. Üstüne bide rakiplerimize kaptırmak var işin ucunda. Onlarada 2'nin az üstü veya az altına gideceğine adım gibi eminim. Umarım sorun çözülür ve bizde oynar.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1933 : 18 Temmuz 2017, 18:43:11 »
Sokarim Wanamaker a ....kardeşim marinkovici alalım diyorum...gelecek için daha mantıklı.4-5 yıl kafan rahat olir...gider mi kalır mı demezsin..

Sloukas-dixon-sinan-
Guduric-marinkovic-nunnally-melih-egehan
Çok rahat yeter bize...datome ve Kalinic i yazmadım bile..

Bir uzun hatta bir kısa geleceğini düşünüyorum kesinlikle...
Antic i rotasyonda saymiyorlar esasen sadece el de oynayacaktır...
Tek problem antic hariç 9 yabancı daha olursa ligde lisansının olmaması 2 oyuncunun....o iki adamı seçmek zor..

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2017, 18:46:52 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1934 : 18 Temmuz 2017, 18:45:27 »
Transfer dosyasi Holding toplantisina dondu... Oyunculari biraktik maaslarini tartisiyoruz ...

Birakin arkadaslar, profesyonel olarak herkezin bir kontrati var orada ne yaziyorsa o. Oraya rakam yazmadan once de yoneticiler dusunmustur.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....