Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295069 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1935 : 18 Temmuz 2017, 18:50:14 »
Yalnız bugün wanamaker'ı acayip sıvadım. Annesi babası benim kadar savunmamıştır bu adamı:)) ama udoh ayrılmasa sinan-bobby-kostas-james-guduric'le yine rahat rahat f4 görürüz derdim ama artık ekpe yok herşey sil baştan wana hücumu iyi ama bir diğer katkısı savunmada en iyi topa baskıcı olacak. Artık arkada kaleci yok kısaların idareten savunma lüksü yok. Kartlar yeniden dağıtılıyor. Bizim için en iyisi olur umarım. Bugün baya kafa şişirdim kusura bakmayın.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1936 : 18 Temmuz 2017, 19:00:11 »
Dogru olduguna dahi inanmadığım bir bilgi üzerine sayfalar dolusu wanna tartışması yapılıyor. Sanki bu yazıyı yazan adam para konuşulurken gerardini'nin yanındaydı yada gerardini rakamlara kadar bilgi verdi buna. Kime ne kadar para vereceğimizi de obra ve gerardini düşünmüyordur zaten. Takım içi dengeleri bir oyuncu almadan taraftara sorarlar ilk olarak bundan sonra.
Kimmiş, ne bok yemiş, sokarım wannasinaymis! Ama diyorum ya biz kimleri eleştirmedik ki. Avrupa'nın en iyi en formda guardlarindan birisi. Umarım gelir. Geldiğinde de isteyen destekler istemeyen desteklemez.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #1937 : 18 Temmuz 2017, 19:05:22 »
Dogru olduguna dahi inanmadığım bir bilgi üzerine sayfalar dolusu wanna tartışması yapılıyor. Sanki bu yazıyı yazan adam para konuşulurken gerardini'nin yanındaydı yada gerardini rakamlara kadar bilgi verdi buna. Kime ne kadar para vereceğimizi de obra ve gerardini düşünmüyordur zaten. Takım içi dengeleri bir oyuncu almadan taraftara sorarlar ilk olarak bundan sonra.
Kimmiş, ne bok yemiş, sokarım wannasinaymis! Ama diyorum ya biz kimleri eleştirmedik ki. Avrupa'nın en iyi en formda guardlarindan birisi. Umarım gelir. Geldiğinde de isteyen destekler istemeyen desteklemez.

budur, aynı fikirdeyim, çok güzel izah etmişsin hocam.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #1938 : 18 Temmuz 2017, 19:08:13 »
Wanamaker FETO'cu cikarsa sasirmam.

Çevrimdışı trayzer_fb

• Üye
« Yanıtla #1939 : 18 Temmuz 2017, 19:46:30 »
Forumda iki gündür bir Wanamaker,para karakter meselesidir gidiyor..Ukalalık olarak algılamayın lütfen ama cidden sıktı bu muhabbet..koçta ghardini de bizim düşündüğümüz herseyi kat ve kat fazlasıyla ölçüp tartıyorlardır..Forum başlığına biraz sadık kalmak bence daha uygun olur..

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1940 : 18 Temmuz 2017, 20:21:02 »
Wanamaker FETO'cu cikarsa sasirmam.
Puhahahahah
Harbiden, tam delinin biri kuyuya taş atmış misali tartışıyoruz. Rahatınıza bakın arkadaşlar sezona kimler gelirse gelsin koçun istediği gibi başlayacağız sonuçta.

Sent from my iPad using Tapatalk

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #1941 : 18 Temmuz 2017, 20:21:41 »
Franz;

Wanamaker kotu, rezil vs diyen yok zaten kim dedi ki? Iyi yanlari da var kotu yanlari da.

4 tane konu var;

1-yeni gelen her oyuncu kadar riski var. (Gou nun da vardi, istendigi takim oyuncusu olamadi gitti)
2-bir Jordan degil ama piyasanin su anki durumundaki en iyi secenek
3-Para pazarligi umrumda degil, baskalari ona takiliyor ama imzalarsa kimse sallamaz. Zaten yonetim gereken pazarligi yapiyordur.
4- Wanamaker i ovmek icin kendi oyuncumuzu gommeyi de kabul etmiyorum.

Ben Sloukas'a bir şey demedim ki zaten. Her transferin riski var tabi. Ve pazarlık yapmayan oyuncu olmaz ama belki de bu olay doğru değil. Azizin yalaka takımından birinin iddiasıyla ortalık karıştı resmen. Ben çok yararlı olacağına inanıyorum ama uçuk paralar isterse olmaz tabi. Ama sadece bir duyum üzerinden oyuncuya bu kadar yüklenmek çok anlamsız.
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2017, 20:24:13 Gönderen: franz392 »

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #1942 : 18 Temmuz 2017, 21:18:26 »
Singleton, Pao'nun son teklifini de reddetmiş. Acaba çöker miyiz??
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #1943 : 18 Temmuz 2017, 21:28:27 »
Singleton, Pao'nun son teklifini de reddetmiş. Acaba çöker miyiz??
Melli varken biraz benzer oyuncular.

Wanamaker'ın NBA'den gelecek X bir oyuncudan tek artısı Avrupa'da oynamış olması. Belli bir yetenek seviyesinde bu da fark etmiyor. NBA'in Birkan Batuk'u Sefolosha buraları nasıl kasıp kavurdu hatırlıyoruz. Ama... NBA'den o ayarda kısa ve uzun alabilecek miyiz orası soru işareti. Uzun biraz daha var NBA'de pivotların piyasasının düşmesiyle, ama kısa bulmak oldukça zor. Bu nedenle Wanamaker değerli hale geliyor, arzın azlığı talebin fazlalığı yani. Barcelona Heurtel, Malaga Huertas alıyor; Pao Calathes'in ücretini arttırıyor. Öyle bir yokluk var.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

mirinkirin

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #1945 : 18 Temmuz 2017, 22:24:16 »
laaaaaııınnnnnnnn????????
http://www.eurohoops.net/tr/nba-news-tr/482424/atlanta-hawks-speightse-yaptigi-teklifi-geri-cekti/

Onu bize yedirmezler gibi.. :( NBA'de yeni kontrat bulabilme potansiyeli var adamın.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #1946 : 18 Temmuz 2017, 22:31:32 »
Maurizio Abd den dönmüş.Koç,Başkan,Maurizio,Ozan Balaban bide Şekip yemeğe gitmişler,Büyük ihtimal Gherardini gerekli oyuncularla görüşmüş son kararı koçun vermesi için geri gelmiştir.Bugün yarın belli olabilir yani transferler
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1947 : 18 Temmuz 2017, 23:07:02 »
Basketbol tenis gibi bireysel bir spor değil ki. Takım sporu.

''Wana ne başarmış'' demek ağır kaçıyor biraz. Wana evet kupa kazanmadı, Barış Hersek kupa kazandı. Barış şimdi daha mı değerli oyuncu.

Su an Avrupada elite klasmanda 1-1,5-2 numaralarda oynayabilecek ve Avrupa basketboluna alışkın kaç oyuncu var? Var olan az sayıdaki yıldız kontrat altında.

Wana muhakkak alınmalı. Adam 2 milyondan kapıyı açar, sen 1.5 verirsin ve 1.75-1.8 gibi bir rakama ikna edersin.

Kaldı ki Wana'yı pek sevmem ama mevcut şartlarda, para da varken almamak bence önemli bir hata olur. Nba den tutup birini getirsek de 2 vericez zaten. Wana daha az risk taşıyor.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1948 : 18 Temmuz 2017, 23:11:55 »
Udoh yerine Speightse'i mi düşünüyorsunuz? Yapmayın yahu. Hemi de Udoh yerine. Futboldan örnek vereceksem, Appiah yerine Alex gibi. Hani bir ara Aragones denemişti ya... :)

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
« Yanıtla #1949 : 18 Temmuz 2017, 23:12:04 »
Cem.abi sesin çıkmıyor azıcık yorum/duyum yok mu?  :o
Fenerbahçe!