Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295281 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CanCan

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2085 : 25 Temmuz 2017, 20:47:38 »
Buraya birşeyler yazarken bundan sonra görüşün ciddiyeti için izninizi alır öyle yazarız öyleyse.

Estağfurullah güzel kardeşim, izin almak falan zahmet etmeyesin. Ben zaten senin ismini görünce direkt o entryi okumadan atlarım. Böylesi daha kolay...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2086 : 25 Temmuz 2017, 20:56:19 »
Okuduğumuzu anlamaktan algılayabilmekten epey uzağız. Yazılanlar anlayarak okunsaydı, yazdığın henüz son halini almamış rotasyonları eksik kadronun 3 yıl önceki kadrodan daha iyi olmadığını öyle uğruna hayaller kurulacak bir yanının olmadığından bahsedilmişti.
Epey hararetli türk insanı olarak hayin ilan etmeye asıp kesmeye hazır kıta bekleniyor her zaman ki gibi. Bu tam tersi olan kahraman ilan edilme durumu için de geçerli tabi.
Yine dikkat edilseydi her yıl büyüyen organizasyona atıf yapılmış orada. Fenerbahçe basketbol takımı bu yıl ve bundan sonraki devam eden yıllarda bir aksilik yaşanmadığı müddetçe her yıl şampiyonluk veya en kötü, F4 ana favorisi olarak sezona başlayacaktır. Bu şuan avrupa basketbolunun bir gerçeğidir öyle şahsi kanaat fln barındırmayan salt bir gerçekliktir.
Bu yıl ki durum ise gerekli transfer(ler) ile rotasyon tamamlandıktan sonra beklediğimiz kalitede oyuna yön verebilecek yaratıcı bir kısa gelmez ise şayet, sezona şampiyonluğun favorisi olarak başlamayacağız ve burada yine sezon içi gelişmeleri bekleyeceğiz buna bağlı olarak şampiyonluk şansımız artıp azalacaktır.

Arkadasim sana ilk tavsiyem, yazi tarzindaki igneleyeci tarzi degistirmen... Bir sen biliyorsun bu dunya da herseyi tahminen. Ve seni sasirtayim o kadar da cok ahim sahim birsey bildigin yok.

Oncelikle yazdiklarinin anlami olsa anlasilir. Basitce tekrarliyorum ve kisa yaziyorum ki anla....

Ben 3 sene once bu kadro gelse, mesela Bjelica sonrasi Udoh yerine Melli ve Guedelock sonrasi Sinan ve bugunku haliyle Guduric .... Herkes sevincten ucardi ... Bunu da inanarak soyluyorum... (konunun baslangici idi, sen cok carpitmadan tekrarlayayim)

Bu takima bende isterim ki Bogdan, Bjelica ve Udoh donsun... Ersan oynasin. Ama gerceklerde ortada, giden gitti uzatacak aglayacak durum yok.

Eldeki hoca ve yonetim;
1-eh iste ile idare edecek bir kisilik degil.
2- Yildiz yaratabilen
3- Her daim zirveye oynayan
4- Takim oyunu oynatan
   bir kisilige sahip. Bu nedenle Obra cikip benim kadrom yetersiz dedigi gune kadar (ki daha once pana da bunu yapti) bu takim yeterlidir.

Gelen yildizlarin kacinin asisinin tutacaginin garatisi mi var? Shved tek basina mac alir khimki buyuk is yapti derken millet... sonuca bak ne yapti 3 sene de khimki?

Hoca Udoh un geldigi sene Lig Tv deki roportajinda sunu soyledi. "Cok yildiz isim alabilirdik, ama yildizlar sampiyon yapmaz. Bize ve takima uyum saglayacak oyuncular ariyoruz. Olmazsa almak zorunda degiliz ..."

Elde para olmamasi ve transfer yapilmamasina uzulurum. Ama elde para varken, carcur edilip oraya buraya sirf bir kisim taraftarin keyfi yerine gelsin diye transfer yapilmasina daha cok uzulurum....

Elde para var, uyacak oyuncu cikarsa alirlar. Almazlarsa da koskoca Obradovic bu karari almistir, saygi duyarim. Ve bilirim ki F4 garanti sene icindeki form grafigini ayarlayarakta sampiyonluga aday oluruz....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2087 : 25 Temmuz 2017, 21:05:06 »
Yazık...elindeki Koç'un kim oldüğünü hala anlayamanlar var ya hayretle okuyorum...

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #2088 : 25 Temmuz 2017, 22:43:25 »
Boş yapmayın koça kimsenin bişey dediği yok. Ama bu Adam işin realitesinde sihirbaz falan da değil(He Obra kadabra deriz o ayrı ama eldeki malzeme iyi olacak ki aşçı en güzel yemeği ortaya koysun)

Durum şu bu takım transfersiz yine şampiyon olabilir ama geçen sene Nasıl yüzde 90 favori olarak girdiysek F4 a bu kez yüzde 30-40 olarak gireriz. Yani bu takım şu anki rotasyonuyla şampiyon olursa şaşırırız olmazsa değiL. Öldük bittik te demek abest yağğğğ biz şampiyon oluruz yine rahat olun demek te abest. Dümende Sloukas atıcısı Nunnaly ne kadar da mantıklı ve elle tutulur sadece iki uzun Melli Vesely.

Udoh ile Bogdan gitti bu ne Bjelica'ya ne Goudelock'a benzer. Biri savunmanın biri hücumun lideri falan bile değil bu adamlar savunmanın ve hücumun iki lideri

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2089 : 25 Temmuz 2017, 22:59:58 »
Kendi adıma konusayım.2015 de de 16 da da 17 de de kadroyu yetersiz bulan ya da umutsuz olanlar vardı,vardır.Diger sitelerde vs de de vardı.Ayrıca evet bazı seyler bazılarını etkiliyor ben de dahil misal Real'in 1 takım kadar uzunu vardı.Bu da acaba bas edebilir miyiz biri sakatlanırsa ne yaparız endise korkusu vardı.Bu sene de Spor kamuoyu da dahil Pana serisinde ilk 2 macı alana kadar genel kanı 3 2 Pao gecer seklindeydi.Ama 2 0 one gecinse hepimiz inandık.Yoksa bu sene son derece istikrarsız bir El sezonu gecirip saha avantajını da kaybetmistik.

2015 deki kadro Goudlock dezavantajına ragmen cunku adeta 4 kisi oynuyorduk eger ki F4 ist. da olsa ilk samp. gelebilirdi.Dezavantajımız Madrid de olması oldu.
2016,17,18 kendi adıma guardlardan hic memnun olmadım.Sloukas gelirken ben takımı maestro gibi muhtesem yonetecek diye bekliyordum.Ben bekledigim durumu goremedim.Ne istikrarlı sutu ne beyin gorevi senede 5-6 mac saman alevi gibi parlayıp sonen perf. oldu.Ustune de sakatlıgı tuz biber oldu.İkili sıkıstırmalarda sol kosede Dixon ile kaybettikleri toplar beni sinir ediyordu mesela dolayısıyla bırakın oyunu da ben kurarım deyip Bogdan hem 1 hem 2 gorevini yapıyordu.Bu sene de Wanamaker bence bizim icin cok kritik bir isim gerek skorerligi gerek gucu, sırtına alıp potaya gidebilmesi bizim icin cok kritik umarım alınır.Kimsenin Obra dan suphesi yok.En iyisi o bunu herkes biliyor.Ama ben misal yetkili olsam Sloukas ve Antic'i asla tutmazdım.Oyuncu maasının %10 unu 7-8 dakika oynasın diye Antic'e vermek bana dogru gelmiyor.Ayrıca su 2 sezondan sonra asla Sloukas ile uzatmazdım.

Guduric son derece dogru bir secim cok umutluyum.Bence Bogdan'a yakın perf. verecektir.Sutu var,tteknigi var herseyi var.Sozlesmeyi bilmemekle birlikte ben 5 yıl imzalar ilk 3 yıl da asla NBA cıkısı olmamasını isterdim.Yalnız bazı seyleri anlayamıyorum.Guduric 1m artı %20 pay iken Jovic neden 150 buy out bunu anlamıyorum.Hadi 1m verdik bir de neden pay veriyoruz?Melli zaten muhtesem transfer su anda en kritik isim bence Wanamaker o gelirse bir de duzgun bir pivot alırsak coook guclu bir takım oluruz.Ayrıca Partizan daki o genc oyuncu da alsak niye aldık demem.
Kuzmic bize uymaz mıydı?Bilen arkadaslar acıklarsa sevinirim.Tavares ne durumda?Bize uyar mı?
Wanamaker ve iyi bir pivotla yine muhtesem bir takım oluyoruz.Wana gelmezse Sloukas-Dixon benim begendigim bir ikili degil, Dixon 2 numara da cok iyi 3 luk atan ve topa baskı yapan bir oyuncu ama Sloukas da bunlar bence yok.Ayrıca Sloukas beyin olacak ama olamadı.Onun icin Wanamaker cok kilit...

• Üye
« Yanıtla #2090 : 26 Temmuz 2017, 02:14:27 »
1.si elindeki butun oyunculari degerli kilan kisi hoca.gerektiginde yildiz yapan da..bogdani ayrı tutuyorum udoh gibi oyuncu oyuncu bulunur...yeter ki hocayi dinlesin, calissin, sisteme sadik olsun...bogdan olmasa da onun yapabileceklerini bir nebze yapmaya aday bir adam aldik...o da yeterki calissin....sisteme uysun..parcasi olsun...hocanın istediğini yapan her oyuncu takımın yıldızı olabilir...çünkü obra nin takımı bir butunken kusursuz hale geliyor...tek udoh yada tek Bogdan la bu iş yürümüyordu zaten..unutulmasın...
2..si transfer bitmedi...bir uzun gelecek en az...belki 1 kısa daha...
3.su farz edelim sadece uzun aldık, udoh yerine yeni yabancı+melli, Bogdan yerine guduric+Sinan takviyesi bile rotasyonun güçlenmesi demek oluyor...
4.su Bogdan in ve hatta udoh un gitme ihtimali hep vardı, boşuna ağlayıp sizlanmanin kimseye faydası yok...eninde sonunda bir değişiklik gelecekti...
5.si her aldığın oyuncunun takıma katkı sağlayacağını on görüp onun üzerinden yorum yapmak doğru değil...belki hocanın bu sene istediği sistem değişecek Bogdan gidince...

O yüzden boşuna bu kadro yeterli bu değil demek doğru değil...takım kimyası neyi on goruyorsa onu yapacaklardır...takım kendi içinde liderini çıkaracaktır..ya da cikarmasa ne olur...tüm takım aynı işi paylaşsa da yapsa ne olur...

Kağıt üzerinde ne eksiksiz kadrolar gördük geçmiş yıllarda, neler olduğunu da gördük...
Ama elindeki kadro en az diğer takımlar kadar değerli ve geniş...ama en önemlisi o kadroyu kullanabilecek Koç'un var...
İstediğin kadroyu kur ama kullanamadıktan sonra bir önemi yok...
Benim şahsi fikrim su...ilk 16 turunda kadro elbet önemli ama F4 de Koç'un öyle bir önemi var ki, oyuncular ayrıntı kalıyor...
Obra nin kaldığı her F4 de, %51 şampiyonluk adayı sensin extreme durum olmadıkça.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2091 : 26 Temmuz 2017, 02:19:19 »
1.si elindeki butun oyunculari degerli kilan kisi hoca.gerektiginde yildiz yapan da..bogdani ayrı tutuyorum udoh gibi oyuncu oyuncu bulunur...yeter ki hocayi dinlesin, calissin, sisteme sadik olsun...bogdan olmasa da onun yapabileceklerini bir nebze yapmaya aday bir adam aldik...o da yeterki calissin....sisteme uysun..parcasi olsun...hocanın istediğini yapan her oyuncu takımın yıldızı olabilir...çünkü obra nin takımı bir butunken kusursuz hale geliyor...tek udoh yada tek Bogdan la bu iş yürümüyordu zaten..unutulmasın...
3.su farz edelim sadece uzun aldık, udoh yerine yeni yabancı+melli, Bogdan yerine guduric+Sinan takviyesi bile rotasyonun güçlenmesi demek oluyor...
4.su Bogdan in ve hatta udoh un gitme ihtimali hep vardı, boşuna ağlayıp sizlanmanin kimseye faydası yok...eninde sonunda bir değişiklik gelecekti...
5.si her aldığın oyuncunun takıma katkı sağlayacağını on görüp onun üzerinden yorum yapmak doğru değil...belki hocanın bu sene istediği sistem değişecek Bogdan gidince...

O yüzden boşuna bu kadro yeterli bu değil demek doğru değil...takım kimyası neyi on goruyorsa onu yapacaklardır...takım kendi içinde liderini çıkaracaktır..ya da cikarmasa ne olur...tüm takım aynı işi paylaşsa da yapsa ne olur...

Kağıt üzerinde ne eksiksiz kadrolar gördük geçmiş yıllarda, neler olduğunu da gördük...
Ama elindeki kadro en az diğer takımlar kadar değerli ve geniş...ama en önemlisi o kadroyu kullanabilecek Koç'un var...
Benim şahsi fikrim su...ilk 16 turunda kadro elbet önemli ama F4 de Koç'un öyle bir önemi var ki, oyuncular ayrıntı kalıyor...
Obra nin kaldığı her F4 de, %51 şampiyonluk adayı sensin extreme durum olmadıkça.

Bogdan'i neden ayri tutuyorsun?  Bu adam uzaydan mi geldi?  Neden herkesin muadili bulunuyor da onunki bulunamiyor?  Merak ettigim icin soruyorum, cunku tam aksini dusunuyorum :)
« Son Düzenleme: 26 Temmuz 2017, 02:20:25 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2092 : 26 Temmuz 2017, 02:26:19 »
İstatistiği bilemem. Pozitivist olmaya lüzum yok. Sana güveniyoruz. Sen "iyi bir sezon geçirdi ve bu kadroda olmanın hakkını verdi" der isen... Kalben, vicdanen... Biz söylemeden değiştirirsin profil resmini... Hukuk normlarına, belge, karine filan lüzum yok. Esas hukuk kalptedir. :)
Hakan Abi gönül adamı, gel biz seninle 12 PIR üzerinden anlaşalım. 8)

Tamamdir, hem vicdani hem de rakamsal kriterler isiginda sezon sonunda hesabi kapatacagiz :)

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2093 : 26 Temmuz 2017, 02:54:51 »

Yılmaz Abi oncelikle seni ayrı severim.Buradaki bircok arkadas da dahil Bayan Basketbolun ne geregi var derken sen devamlı kafa patlatıyorsun.Kombinasyon,permutasyon,binom olasılık her turlu ihtimali yuazıyorsun.Ben de İst da F4 de elenince 1 ay kapansın moduna girdim.Ama sonradan kesinlikle devam etmeli dedim.Son 15 yılın en az 13 yılına damga vuran ve istikrarlı sekilde EL de yer alan tesadufi degil ve ligde de cok zaman kupaları toplayan takım kesinlikle devam etmeli bunu yazmasam olmaz.

Ben kadroyu begenmiyorum demedim.Yapılan hamleleri de dogru buldum.Sadece gardları ben nacizane begenmiyorum dedim.Sloukas,Dixon ikilisini oyun kurma anlamında begenmiyorum.Dixon da sutorluk var Sloukas da bence o da yok.Tutulmasını kesinlikle yanlıs buluyorum.Buna kalırsa Antic de dahil bana gore...
Zaten Sinan buyuk ihtimal oyun kuracak 35 dakikalardan 25 dakikalara inecek,duzen dısı sut kullanmayacak ve takımın bana gore tek gardı su durumda o, Wana gelirse 1. guard o olur.Gelmezse bence o ayarda biri alınmalı alınmazsa yazık olur.Obra'ya inanmak ayrı birsey hepimiz Obra nın en iyi oldugunu biliyoruz.Ama bu hic konusmama anlamına gelmemeli NBA den alınan oyuncuyu hic kullanamadık,Sloukas dogru secimdi ama bence olmadı.Antic bence net bu sene kalmamalı ha 300.00 alsa tamam dersin ama 1.3 alan oyuncu 7-8 dakika sahada kalmamalı 20 dakika kalıp katkı vermeli herkes farklı dusunebilir,bakabilir.Sana gore hepsi dogru olabilir bana gore %80 dogru olabilir.
Sinan cok iyi,Guduric cok iyi,melli muhtesem,Wana gelirse muhtesem ama ben olsam Berk,Antic,Slo,Hersek i yu tutmazdım.Bunu diyebilme hakkımız da olmalı dogru ya da yanlıs dusuncemiz bu...Ki Berk gitti.
Saygılar
« Son Düzenleme: 26 Temmuz 2017, 02:56:26 Gönderen: hmetin »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2094 : 26 Temmuz 2017, 06:00:39 »
Şu forumda Sloukas'a içi ısınmayan 1 numaralı insanımdır belki ama şu şartlarda onu kadroda tutmak sonuna kadar doğru karardır.

Dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Söylemekten/duymaktan belki de bıktık ama Avrupada oyuncu havuzu özellikle 1 ve 5 numaralarda çok dar. Alabiliyor muyuz Spa'yı, Llull'u, Teo'yu? Alamıyoruz. De Colo ve Shved de Bogdan gibi 1.5 numara zaten. Avrupada geri kalan oyun kurucular Amerikalı oyuncular ve en babası da Shane Larkin işte. İster miyiz? Hayır. Wana ise Avrupada kalan en iyi 1.5 numara Amerikalı olduğu için talep ediyoruz.

NBA'den de adam gelmiyor. Calderon 37 yaşında kontrat alıyor, Udrih 35 yaşında kontrat altında. Varın geri kalanları siz düşünün.

Manzara böyleyken Sloukas Avrupada istediği her takıma gider, yani talep görür. Eğer anlaşmasaydık Oly anında atlayacaktı ve hatta taraftar tepkisinden korkmasa Pana da atlardı Sloukas'a. CSKA Westermann yerine anında Sloukas'a teklif götürürdü, keza Real, Barca, Maccabi, Baskonia. Hepsi de Sloukas'a mal bulmuş mağribi gibi saldırırdı.

Anlayın artık şunu, Avrupalı safkan 1 numara yok. Sloukas'ı gönderip Westermann'ı, Jovic'i ya da Zalgiristen genç Lekavicius'u mu alalım? Bunlarla sampiyonluğa zaten gidemeyiz.

Ayrıca Sloukas yeni gelmedi ki bu takıma. Kaç yıldır burada, klubün iç dinamiğini biliyor, Obra'nın bir bakışından her şeyi anlıyor.

1995-2005 yılları arasında NBA'e gitmek popüler değildi. Yaşı yetişen arkadaşlar bilir, ne takımlar ve ne kadrolar vardı o yıllarda. Teamsystem/Skipper Bologna, Kinder Bologna, Real, Barca, Oly, Pana, CSKA, Maccabi, Badalona, Benetton Treviso, Tau Ceramica, AEK Atina, Efes Pilsen. Bu takımlar öyle korkunç kadro kuruyordu ki sezon başında 12-13 takım şampiyonluk adayı oluyordu. Sloukas o dönem basketbolcu olsaydı en fazla PAOK ya da Aris'te falan oynayabilirdi. O dönem Sloukas ile yola çıkacak takım play-off'a kalamazdı ama şimdi şartlar çok değişti, herkes NBA'e gider oldu.

Sloukas koyunun olmadığı yerdeki keçidir, Abdurrahman Çelebidir. Takımda tutulması son derece doğru karardır. Sevmesem de gerçek bu.
« Son Düzenleme: 26 Temmuz 2017, 06:01:39 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #2095 : 26 Temmuz 2017, 08:53:11 »
Bogdan'i neden ayri tutuyorsun?  Bu adam uzaydan mi geldi?  Neden herkesin muadili bulunuyor da onunki bulunamiyor?  Merak ettigim icin soruyorum, cunku tam aksini dusunuyorum :)

Bende sıkı bir Bogdan fanıyım. Yıllardır o kadar içime işledi ki " Bogdaaannnn Bogdaanoviiiiiçççç !!"   diye spikerin bağırması.  Belki de bundan mahrum kalmak istemiyorum. Önce Bojan, ardından Bogdan ile devam eden "Bogdanoviiiççç"  efsanesi bundan sonra olmayacak.  Kulaklarımda o sesin çınlamaması kendi adıma hep bir eksiklik olacak.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #2096 : 26 Temmuz 2017, 11:36:31 »
Abilerim yazılar biraz uzun olmuş. Yeminle bu sıcak havada okumaya üşendim.. :D Yine de aklınıza fikrinize sağlık.

Sloukas adamdır. Selanikli'dir. Hemşehrimizdir. Mevcut şartlarda Avrupa kıtasında F4 tecrübesi dendi mi akla gelen ilk 5 oyun kurucudan biridir. Sevelim, destekleyelim. Bu sene patlama yapacak inşallah. Yeter ki sakatlık yaşamasın.

"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

• Üye
« Yanıtla #2097 : 26 Temmuz 2017, 12:10:07 »

bazı oyuncular vardır..ne kadar cok calısmıs olsa da kendini gelistirmis olsa da, uzerinden basketbolculuk akar derler ya..bence bogdan dogustan yetenekli basketbol icin....kendini basketbola adaması....fizigi, saha ici gorusu...
sonucta hersey taktik disiplin ve calısmak ama futbolcular da olur ya yetenekli derler futbol icin yaratılmıs derler...(bence alex mesela, zidane mesela...(okocha, sergen gibileri biraz ayrı tutuyorum..onlarda yetenek ama taktik disiplin az..calıskanlık daha az...kafasını futbola daha az veren tipler yada...)...

bence bogdan;  alex, zidane gibi bir oyuncuydu...top hem eline yakısıyor, hem basketbol zekası var... mesela drazan petrovic...mesela bence harun erdenay'da oyle bir oyuncuydu turkiye standartlarında...
o yuzden bogdan bende hep ayrı bir yeri olacak...ama yeri dolar mı...elbet dolar...ama hemen kısa vadede zor...ama tkaım icinde ona gore bu etki azaltılabilir cok rahat..cunku hem kadro kalitesi hem koc bunu yapacak duzeyde...

mesela langford; okocha,sergen gibi bana gore...kalite var sonuna kadar...ama zeka az...

yani kısacası sergen'in yeri mi daha kolay dolar, alex'in mi...
yetenek ise yetenek her ikisinde de vardı...

« Son Düzenleme: 26 Temmuz 2017, 12:15:21 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #2098 : 26 Temmuz 2017, 12:13:07 »
Yılmaz Abi oncelikle seni ayrı severim.Buradaki bircok arkadas da dahil Bayan Basketbolun ne geregi var derken sen devamlı kafa patlatıyorsun.Kombinasyon,permutasyon,binom olasılık her turlu ihtimali yuazıyorsun.Ben de İst da F4 de elenince 1 ay kapansın moduna girdim.Ama sonradan kesinlikle devam etmeli dedim.Son 15 yılın en az 13 yılına damga vuran ve istikrarlı sekilde EL de yer alan tesadufi degil ve ligde de cok zaman kupaları toplayan takım kesinlikle devam etmeli bunu yazmasam olmaz.

Ben kadroyu begenmiyorum demedim.Yapılan hamleleri de dogru buldum.Sadece gardları ben nacizane begenmiyorum dedim.Sloukas,Dixon ikilisini oyun kurma anlamında begenmiyorum.Dixon da sutorluk var Sloukas da bence o da yok.Tutulmasını kesinlikle yanlıs buluyorum.Buna kalırsa Antic de dahil bana gore...
Zaten Sinan buyuk ihtimal oyun kuracak 35 dakikalardan 25 dakikalara inecek,duzen dısı sut kullanmayacak ve takımın bana gore tek gardı su durumda o, Wana gelirse 1. guard o olur.Gelmezse bence o ayarda biri alınmalı alınmazsa yazık olur.Obra'ya inanmak ayrı birsey hepimiz Obra nın en iyi oldugunu biliyoruz.Ama bu hic konusmama anlamına gelmemeli NBA den alınan oyuncuyu hic kullanamadık,Sloukas dogru secimdi ama bence olmadı.Antic bence net bu sene kalmamalı ha 300.00 alsa tamam dersin ama 1.3 alan oyuncu 7-8 dakika sahada kalmamalı 20 dakika kalıp katkı vermeli herkes farklı dusunebilir,bakabilir.Sana gore hepsi dogru olabilir bana gore %80 dogru olabilir.
Sinan cok iyi,Guduric cok iyi,melli muhtesem,Wana gelirse muhtesem ama ben olsam Berk,Antic,Slo,Hersek i yu tutmazdım.Bunu diyebilme hakkımız da olmalı dogru ya da yanlıs dusuncemiz bu...Ki Berk gitti.
Saygılar

bence antic ve barıs gibi iki oyuncunun tkaımda kalma sebebi sadece saha ici oalrak degil, saha dısı olarak da...hem takım uyumu hem antreman vermesi...
sonucta biz takım icindeki herseyi iyi bilemiyoruz...ama vardır bir bildikleri...
eger basarı geliyorsa biz bazı kararları begenmiyorsak da, saygı duymak lazım...
eger basarısız olmus olsalar neden hala kadroda deme hakkımız daha fazla olurdu...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2099 : 26 Temmuz 2017, 12:14:56 »
Big Three dışında Sloukas'tan iyi Avrupalı oyun kurucu var mı alabileceğimiz?