Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295326 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2115 : 26 Temmuz 2017, 21:02:48 »
vay anasını sayın seyirciler , Obradovic Wanna olacaksa olsun, olmayacaksa kimseyi istemiyorum demiş.

karaktersiz adamları sevmezdi halbuki koç..paragöz, karaktersiz wannamaker'i neden israrla istiyor koç acaba..

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #2116 : 26 Temmuz 2017, 21:07:19 »
Terrence Jones olabilir beklediğimiz uzun
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2117 : 26 Temmuz 2017, 21:16:35 »
Uzun ismi belli olmuş diyorlar. Kulağı delik abi ve kardeşlerimizden dedikodu bekliyoruz. Allahını seven üzerime transfer atsın hava çok sıcak :D

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #2118 : 26 Temmuz 2017, 21:36:56 »
Aslında Wana'dan da vazgeçecen NBA'den de kontrat bulamaz bence bu saaten sonra dimdizlak kalacak ortada. Herkes Fenerbahçe'yi NBA için basamak olarak kullanmaya başladı iyice. Fenerbahçe ile sözleşme imzalarım zaten en kötü kontrat bulamazsam diye sonuna kadar bekletiyorlar. Avrupa'nın düştüğü şu durum felaket ve hiçte düzeleceğe benzemiyor
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #2119 : 26 Temmuz 2017, 21:39:45 »
5 numara için kimi düşünüyor acaba Obra ilk tercih olarak
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2120 : 26 Temmuz 2017, 21:48:05 »
İsmail Şenol'dan inciler:

Fenerbahçe Doğuş'la ilgili son gelişmeleri beIN SPORTS haber bülteninde izlediniz. Kaçıranlar için özet geçmek gerekirse, 3 konu başlığı var
25 Temmuz'a kadar NBA opsiyonu bulunan Jan Vesely, Fenerbahçe Doğuş'ta kaldı. 2017-18 sezonunda da sarı-lacivertli formayı giyecek.
Brad Wanamaker, Denver Nuggets'ın hamle yapmasını bekliyor. Fenerbahçe Doğuş'un teklifi de hâlâ masada.
Fenerbahçe yönetimi, Zeljko Obradoviç'in raporu doğrultusunda, Wanamaker transferi gerçekleşmezse bir kısa daha transfer etmeme kararı aldı.
Uzun konusunda da liste kısaldı. Fenerbahçe NBA’den Amerikalı bir pivotla görüşme halinde. Olmazsa alternatifi de hazır.

Bilmediğimiz ya da tahmin etmediğimiz bir şey söylememiş İsmail :)

Şu Wana olsun yahu. Rahat rahat oynamak varken neden zoru seçiyoruz ben de bunu anlamıyorum arkadaş.

Hadi diyelim kısa almadık. Eldeki mevcut kısalardan biri sakatlanıp 2 ay oynamayınca ne yapacağız? Gördük 2 senedir sakatlıklardan neler çektiğimizi. Ne olursa olsun Wana gelmeli şu takıma.

Ayrıca Guduric konusu;

Ne vereceğini bilmiyoruz. Patlama da yapabilir, yerinde de sayabilir. Guduric'e güvenip transfer yapmamak hata olacak bence. Kesin olan bir şey var ki bir Bogdan etkisi yapmayacak ilk senesinde.

Wana ne olursa olsun gelmeli. Para varken ve bütçe müsaitken transfer yapmamak cidden hata.

Bak CSKA ya. Adamlar Teoyu kaybetti ve aklın yolu bir diyerek Serrod'u hemen aldı.
« Son Düzenleme: 26 Temmuz 2017, 21:49:02 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı Fenerli_1907

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2121 : 26 Temmuz 2017, 22:13:02 »
Wanamakeri bu kadar istiyorken demekki o bölgede eksik var ki koç istiyor. Olmazsa yerine adam alinmamasini anladim almak için almaz koç ama lazim bu takima benim fikrim

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #2122 : 26 Temmuz 2017, 22:21:40 »
Piyasada potaya gidebilen oyuncu zaten yok elde sadece Wanamaker var onuda almak istiyoruz olmazsa rotasyon genişlesin diye 3 şutörun yanına 1 şutör daha eklemenin manası yok.Nba'de bu yıl serbest kalan oyun kurucu sayısı çok az onlarda kapılıyor hemen.Ağustos başlamadan şu transfer işleri bitse keşke.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #2123 : 26 Temmuz 2017, 23:45:39 »
Kardeşim, şu eski ezberlerden kurtulalım artık. Günümüz basketbolunda pozisyon mefhumu rafa kalktı artık.

Gelelim Sloukas'a. Evet, bizde geçirdiği 2 sene başlarken "elit" bir gard olması bekleniyordu. Bu "elit" gibi etiketlere katılmasam da anlatılmak istenen belli. Ve bence geçen sene öyle oynuyordu başlangıçta. Sonra sakatlık bu çıkışı engelledi. Ancak kendisi belli seviyenin üzerinde hücum, organizasyon ve savunma katkısını her daim verdi ve verecek. Sakatlıksız bir sezon geçirsin de sonra tartışalım niteliklerini.

Bir de şu var: "elit" denilen gardların hemen hepsi aslında skorer kimliği öne çıkan oyuncular. Bizdeki nitelikleri gereği Bogdan da o sınıfa sokulabilir. Sloukas o tarz bir oyuncu değil özü itibariyle. Bu ayrımı da görmeliyiz.

Ve genel olarak yapılacak uzun takviyesiyle geçen seneden daha iyi durumda olacağız kağıt üzerinde. Guduric'in yapacağı çıkış ve Egehan'ın durumu elimizi daha da güçlendirebilir. Enseyi karartacak bir şey yok yani...
Abi pozisyona takılmıyorum ki zaten, combo swingman pass first falan pek kullandığım terimler değil.. Zaten 1 numarada kötüyüz 2 de şöyle böyle falan da demiyorum.. Bazı takımlar vardır sahadaki her oyuncu yön verir hücuma bazı takımlar vardır kararı tek oyuncuya bırakır falan bu tamamen sistem olayı, benim oyun kurucu olarak bahsettiğim aslında hücum lideri.. Bu hücum lideri her takımda vardır hemen hemen, duruma kısalar nazarında bakarsak eğer bence Sloukas tamamlayıcı olarak(Jackson,Martinez) çok çok kaliteli ve avantaj bizim için ama dümene geçecek kısa oyuncu olarak ta yetersiz (Bence)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2124 : 27 Temmuz 2017, 00:03:06 »
Wanamaker in yapabileceğini Avrupa'da yapacak oyuncu yok..ABD den böyle bir isim bulmak ise hep riskli...bildik adam arıyorlar, yoksa gerek yok idare ederiz diyolla herhalde sezon başı için...baktılar olmuyor girerler riske sezon başladığında.
...
Terrence Jones , Bennett tarzı adam...3.5 gibi...4 ama dış sütü olan adam..yani F....bence 5 özelliği yok...
İyi adam ama düşünmüyoruz bence...bence 4-4.5-5 ariyoruz..PF-C....FC

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2017, 00:03:45 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2125 : 27 Temmuz 2017, 00:07:45 »
Ben umutluyum kendi adima .... Gecen sene baslangictaki hirs ve performansla baslar ve 5-6 mac surdururse bence acilacaktir...

Bu konuda cok yazan cizen oldu, ama hep soylenen ayni. Adamin mental bir kirilganligi ve saglik takintisi var. Teknik taktik, yetenek sikintisi degil. Ya da is ahlaki ile ilgili sikintisi yok. Bu nedenle hersey nasil basladigina bagli.
..Ben de Sloukasdan umutluyum geçtğimiz 2 yılı sakatlıklarla uğraşarak geçirdi her röportajında ağrılarından bahsediyordu.
Bu yıl daha fazla sorumluluk alacağını da düşünüyorum.Kendisini ve takımı 1 tık yukarı taşıyacaktır diye tahmin ediyorum.
Tamam bir süperstar değil ama beğenmeyenler neden beğenmiyor onu da anlamıyorum, adam avrupa basketbolu için doğmuş basketbol kitabındaki tüm doğruları uyguluyor tempoyu ve takımı çok iyi yönlendiriyor bana göre, ha belki biraz daha yaratıcı olabilirdi o kadar
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2017, 00:09:24 Gönderen: mrsic12 »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #2126 : 27 Temmuz 2017, 00:14:03 »
Udoh'un arkadaşı almasa Quincy Acy iyi olurdu bize..nba'de 4 oynuyor bizde 5'de de rahat oynar.

müthiş savunmacı ve atletizmi de avrupa için üst düzey.

Çevrimdışı Muratti

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2127 : 27 Temmuz 2017, 00:19:16 »
Quincy Acy nin Brooklyn ile 2 yillik kontrati var bize gelemez...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2128 : 27 Temmuz 2017, 00:22:00 »
Udoh'un arkadaşı almasa Quincy Acy iyi olurdu bize..nba'de 4 oynuyor bizde 5'de de rahat oynar.

müthiş savunmacı ve atletizmi de avrupa için üst düzey.

Udoh'un arkadasi olmasinin ne alakasi var?

Çevrimdışı fundamental

• Üye
« Yanıtla #2129 : 27 Temmuz 2017, 00:42:59 »
Udoh'un arkadasi olmasinin ne alakasi var?

körle yatan şaşı kalkar diyor. alırız nba'e gider diyor. duygusal olarak yorumlamış bence.