Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295406 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2130 : 27 Temmuz 2017, 00:45:58 »
körle yatan şaşı kalkar diyor. alırız nba'e gider diyor. duygusal olarak yorumlamış bence.
İyi de söylemiş , seneye gel kanka sen de kendini göster Falan diyebilir, All Star falan olacak ya Udoh bey orada kendini tekrar ispat edip

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
  • Yer: ISTANBUL
    • 1907HARBY
« Yanıtla #2131 : 27 Temmuz 2017, 00:49:42 »
Uzun olarak kim ile görüşülüyor acaba??? Kimsede ses YÖK neden susuyorsunuz arkadaşlar ???

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2132 : 27 Temmuz 2017, 01:10:46 »
Uzun olarak kim ile görüşülüyor acaba??? Kimsede ses YÖK neden susuyorsunuz arkadaşlar ???

Kuzmic-Real Madrid
Pleiss-Valencia
Biz-NBA'den birisi

Bekleşiyoruz merakla.

Çevrimdışı KhaN

• Üye
« Yanıtla #2133 : 27 Temmuz 2017, 01:16:54 »
sloukas dixon sinan
guduric nunnally melih

wanamaker gelmezse bu rotasyonla gireceğiz sanırım sezona. savunma olarak sıkıntı ve yaratıcılık olarak sıkıntı yaşayacağız gibi duruyor. wanamaker gelir de belli tartışmalara girmeye gerek kalmaz umarım.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2134 : 27 Temmuz 2017, 02:45:01 »
körle yatan şaşı kalkar diyor. alırız nba'e gider diyor. duygusal olarak yorumlamış bence.

Artik bu noktadan sonra Turgay Seren cevap verecek bunlara...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2135 : 27 Temmuz 2017, 09:43:30 »
Kuzmic-Real Madrid
Pleiss-Valencia
Bu isimler bize uymaz mıydı?

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2136 : 27 Temmuz 2017, 09:47:02 »
Abi pozisyona takılmıyorum ki zaten, combo swingman pass first falan pek kullandığım terimler değil.. Zaten 1 numarada kötüyüz 2 de şöyle böyle falan da demiyorum.. Bazı takımlar vardır sahadaki her oyuncu yön verir hücuma bazı takımlar vardır kararı tek oyuncuya bırakır falan bu tamamen sistem olayı, benim oyun kurucu olarak bahsettiğim aslında hücum lideri.. Bu hücum lideri her takımda vardır hemen hemen, duruma kısalar nazarında bakarsak eğer bence Sloukas tamamlayıcı olarak(Jackson,Martinez) çok çok kaliteli ve avantaj bizim için ama dümene geçecek kısa oyuncu olarak ta yetersiz (Bence)
Eyvallah...

Bu arada 2 sene evvel hücum merkezinin Bjelica olduğunu düşünürsek o konuda da fazla karamsar olmaya gerek yok bence...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2137 : 27 Temmuz 2017, 09:50:35 »
Önceki 'mania'mız "pass-first" idi. Neredeyse "pass-first" olmadan üst üste iki EL şampiyonluğumuz olacaktı. Şimdiki 'mania'mız da "potaya giden adam". Merakla bekliyorum Wanamaker gelmezse nasıl olacak, hiç mi potaya gidemeyeceğiz?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2138 : 27 Temmuz 2017, 10:06:38 »
quincy acy'i cok yazdık zamanında ama bennett gelmeden..acy de F.. .3.5 oyuncusu..burada 4 oynar...
ama bence biz 4.5 arıyoruz...
nba de 4 oynayabilen ama burada 5 de oynayacak adam bence..

dun birileri bir yerlerden duyum alıp, bir seyler yazmıs...sacramento'dan biri gelecek diye 10 sayı ortalamalı..sonra da biri yorum ypamıs cousins olmasın diye...
neremle gulsem diye kıcımın ustunde duramadım aksam...

yahu 10 siddetinde deprem olursa belki amerika'da gelir cousins...sonra da yorum yapmıslar..dogus ile neden anlasma yaptık, bunun gibi trnasferler icin diyen var...
yahu degil dogus, 5 dogusla anlassan gelmez o adam...kaldi ki zaten new orlenas a takaslandıgını bilmiyorlar adamın..

her neyse zaten kings'in eski kadrosuna bakıp yazmıslar duyumu...eger duyumda azıcık dogruluk payı var ise bir tuelu kings'ten biri gelecekse..4 isim var..

will cauley stein ---imkanı yok cıkmaz..cousins sonrası ilk bes oyuncusu..
kosta koufos --- zaten pivotu kings'in su an..
papagiannis---buyuk umit besliyorlar..bırakmazlar...ama tecrube kazansın diye yollarlar mı 1-2 yıllıgına bilinmez..ama sanmıyorum..
labissiere---koufos sezon sonu sakatlanınca ilk 5 oynamay baslayıp sure bulmaya basladı iyi de is cıkardı...potansiyeli gorduler...ama gene d esanmıyorum biz egelecegini...aynı papagiannis gibi genc daha...tecrube kazansın dye ozel anlasma ile gelebilir diyecegim bogdan olayı sonrası ama snamıyorum..

sebebi su papagiannis ve labissier2i istemeyecek olmamızın..bu 2 cocuk da geri doenbilir nba'e...hoca 1 yıllık istemez bence..ha olur da 2 yıllık cıkıs verilmeden gelecekse bu 2 oyuncudan bir tanesi belki olabilir..yani seneye yazın ben nba kontratı aryacagım diye bir dert olmaması lazım...bakalım...

tabii bu varsayım nba'den sacramentodan 1 oyuncu gelebilir duyumu uzerinden yapılmıs durumda..

bu sene zack randolph'da geldi bu 4 oyunucnun ustune o yuzden ufakta olsa bir ihtimal diyorum...ama zaten nba'd etakımlar 5 uzunla baslarlar genelde lige..

randolph-labissire-cauley stein-koufos-papagiannis zaten 5 adam var..

aklıma baska birsey geliyor...

jason thompson vardı onceden..gecen sene cın de idi...kings'te 10 sayı ortalama ile oynardı..tam da 4.5 numara...iyi de oyuncudur..

acaba o mu gelecek...

malum cin'e gitti gecen yıl..orada 20 - 10 ortalama yaptı...ama bu sene daha cin'de devam edecek haberi gelmedi...nba'e de donmedi...

orada 1.5 alıyordu cin'de...yani burada bizde cok rahat veririz o paraları..
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2017, 10:10:01 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2139 : 27 Temmuz 2017, 10:32:03 »
hala yazıyorlar bugun imza atabilir cousins diye... :)
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2017, 11:01:57 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #2140 : 27 Temmuz 2017, 12:05:54 »
Şu son muhabbetlerden epey alakasız olacak ama Nunnally mümkünse bu sezon turnike atmaya çalışmasın. Final Four maçlarını izledim tekrardan adamın potaya gidip bitirdiği top sadece 1 tane. O da Udoh'un çaldığı topta boş turnike attı. :( Diğer denemelerini hep kaçırmış.

Çizgi gerisinden kaldırıp atsın. Boyalı alana girince hiç çekilmez oluyor :(
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2141 : 27 Temmuz 2017, 12:33:19 »
Obra ya bayiliyorum .... klonlayip her subeye bir tane getirsek ...

1- Wanamaker konusu; Iyi adam, kimse aksini soyleyemez. Alinirsa rotasyonu genisletir ve iyi olur. Ama alinmazsa piyasada olanlardan birinie bosuna para kaptirmaya gerek yok, elimdekileri gelistiririm diye dusunebilen biri. (Cope giden populist transferlerle gunu kurtarmaya calismiyor)

2- Adam elindeki oyunculari en iyi kullanacagi sekilde kurguluyor setleri, bu sayede hem oyuncu hem takim kazaniyor. Her sene Obra nin takimindan birileri seviye atliyor... Bjelica-Guo-Udoh-Bogdan-Kalinic-... vs vs

3- NBA belasina her sene yeni takim kuruyor. Ama hep daha iyisini ortaya koyabiliyor.

4- Hic su eksik bu eksik diye agladigini duymadim.

5- Transfer ile ilgili kolay kolay isim cikmiyor piyasaya. En son oyuncunun gelisi kesinlesene kadar ... (Udoh, Nunnaly, Guduric, Sinan ....vs)

Al yoneticilik dersi giris kitabi olarak yayinla adami ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı fundamental

• Üye
« Yanıtla #2142 : 27 Temmuz 2017, 17:05:23 »
kingste 2.11 kim var diye bakmışlar cousins çıkmış bence. jason thompson,labissiere de 2.11

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2143 : 27 Temmuz 2017, 17:18:31 »
Kings Cousin ne alaka bu arada...
Neyse Bogdan'ın yerinin dolmadığını düşünüyoruz ama Sinan ve Guduric ile hocanın gözünde o iş tamammış...Hoca özellikle Sinan'a çok güveniyormuş...Bir yerine iki takviye olmuş..Uzun transferi de pazartesiye kadar bitebilir...
Wanamaker konusu muamma hala arkadaşıma yazdım o instagramdan mesajlaşıyo...bakalım ne diyecek ama Obra'nın da çok umrunda değil sanki..şubede biraz sezon ortası da takviye yapılır havası var...
Wanamaker da denverın guard rotasyonunu boşaltmasını bekliyormuş..bilmem olur mu
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2017, 18:50:51 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı Muratti

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2144 : 27 Temmuz 2017, 19:16:39 »
Forumu trollemeyin arkadaslar Cousin falan:))