"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
quincy acy'i cok yazdık zamanında ama bennett gelmeden..acy de F.. .3.5 oyuncusu..burada 4 oynar...ama bence biz 4.5 arıyoruz...nba de 4 oynayabilen ama burada 5 de oynayacak adam bence..dun birileri bir yerlerden duyum alıp, bir seyler yazmıs...sacramento'dan biri gelecek diye 10 sayı ortalamalı..sonra da biri yorum ypamıs cousins olmasın diye...neremle gulsem diye kıcımın ustunde duramadım aksam...yahu 10 siddetinde deprem olursa belki amerika'da gelir cousins...sonra da yorum yapmıslar..dogus ile neden anlasma yaptık, bunun gibi trnasferler icin diyen var...yahu degil dogus, 5 dogusla anlassan gelmez o adam...kaldi ki zaten new orlenas a takaslandıgını bilmiyorlar adamın..her neyse zaten kings'in eski kadrosuna bakıp yazmıslar duyumu...eger duyumda azıcık dogruluk payı var ise bir tuelu kings'ten biri gelecekse..4 isim var..will cauley stein ---imkanı yok cıkmaz..cousins sonrası ilk bes oyuncusu..kosta koufos --- zaten pivotu kings'in su an..papagiannis---buyuk umit besliyorlar..bırakmazlar...ama tecrube kazansın diye yollarlar mı 1-2 yıllıgına bilinmez..ama sanmıyorum..labissiere---koufos sezon sonu sakatlanınca ilk 5 oynamay baslayıp sure bulmaya basladı iyi de is cıkardı...potansiyeli gorduler...ama gene d esanmıyorum biz egelecegini...aynı papagiannis gibi genc daha...tecrube kazansın dye ozel anlasma ile gelebilir diyecegim bogdan olayı sonrası ama snamıyorum..sebebi su papagiannis ve labissier2i istemeyecek olmamızın..bu 2 cocuk da geri doenbilir nba'e...hoca 1 yıllık istemez bence..ha olur da 2 yıllık cıkıs verilmeden gelecekse bu 2 oyuncudan bir tanesi belki olabilir..yani seneye yazın ben nba kontratı aryacagım diye bir dert olmaması lazım...bakalım...tabii bu varsayım nba'den sacramentodan 1 oyuncu gelebilir duyumu uzerinden yapılmıs durumda..bu sene zack randolph'da geldi bu 4 oyunucnun ustune o yuzden ufakta olsa bir ihtimal diyorum...ama zaten nba'd etakımlar 5 uzunla baslarlar genelde lige..randolph-labissire-cauley stein-koufos-papagiannis zaten 5 adam var..aklıma baska birsey geliyor...jason thompson vardı onceden..gecen sene cın de idi...kings'te 10 sayı ortalama ile oynardı..tam da 4.5 numara...iyi de oyuncudur..acaba o mu gelecek...malum cin'e gitti gecen yıl..orada 20 - 10 ortalama yaptı...ama bu sene daha cin'de devam edecek haberi gelmedi...nba'e de donmedi...orada 1.5 alıyordu cin'de...yani burada bizde cok rahat veririz o paraları..
o son transfer ibaresini yapılan son transfer olarak anladım ben. bu sezon son transfer değil. yani umarım değildir
kingste 2.11 kim var diye bakmışlar cousins çıkmış bence. jason thompson,labissiere de 2.11
4,5 mi ? ben sırf pivot diye hatırlıyorum , tam 5 numara değil mi bu thompson ?karıştırdım galiba başkası ile o zaman
4.5 dur abi...4 de oynar 5 de...mobildir.Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
herkes draftexpress videosu mu izliyor youtube'dan, izledikden sonra ben de anlatırım.