Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295938 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mirinkirin

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2415 : 05 Ağustos 2017, 15:51:43 »
Bu yıl datome ve vesely nın yılı olacak 👍
inşallah yanılıyorumdur ama datome'den bu vakitten sonra cacık olmucak gibi geliyor. geçen yılki omuz sakatlığı, bu sene sağ el, bakalım daha neler çıkacak. en fazla performans alacağımız 8-10 dakikada 8-10 sayı katkı, o da 6/7 maçta bir.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2416 : 05 Ağustos 2017, 16:36:52 »
inşallah yanılıyorumdur ama datome'den bu vakitten sonra cacık olmucak gibi geliyor. geçen yılki omuz sakatlığı, bu sene sağ el, bakalım daha neler çıkacak. en fazla performans alacağımız 8-10 dakikada 8-10 sayı katkı, o da 6/7 maçta bir.
Geçtiğimiz yıl Datome genel olarak iyi oynamadı, ama Euroleague'de 33 maçta yüksek verimle 9.2 sayı ortalaması var. Sayı katkısı üzerinden eleştirmek yanlış olur.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2417 : 05 Ağustos 2017, 17:14:23 »
belirtmeliyim "inşallah yanılıyorumdur" ibarem var. hisli kablel dışında bunu söylememdeki sebep özellikle melli'nin transferi sonrası kaliniç'in direkt 3 e kayması ve datome'nin sürelerinin minimuma inmesi öngörüsüdür. zaten datome hiçbir zaman savunma lideri, gizli oyun kurucu gibi rollerde olmadığı, bir kilit açıcı olduğundan onu sayı ile değerlendiriyorum; o konuda haklısın. 3 lük yüzdesi bir önceki seneye göre aynı kalsa da 2 sayılık bitirişlerde %12'lik düşüş (%54-%42) bana hayra alamet gelmiyor.

Çevrimdışı Noble

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2418 : 05 Ağustos 2017, 19:58:35 »
 Çerez değil 1.7 milyon Datome'nin yıllık maaşı hadi savunma yok orasına tamam da şutları da girmezse hiç çekilmiyor işte o zaman. Yalan değil geçen sene çok kez gitsin dedim takımdan. Bu sene ilk geldiği sene gibi olmasa da performans artışı şart en azından boş şutları soksun yeter.

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #2419 : 05 Ağustos 2017, 21:20:49 »
sigarayı bırakmak için ilaç kullanıyorum. yan etkilerden biri "kabus görebilirsiniz". eurohoops gezinirken bi bakıyom "hakeem olajuwon baskonia'da". ilk başta yaşlı ki o yaşlı ki o diye tıngırdıyom ama habere tıkladığımda ne göreyim: zıpkın gibi. saçında tek bi tel beyaz yok. bi de böyle fotoğraf çekimi için yağlamışlar felan, olmuş mu sana komple zenci pipisi!.. kalkar kalkmaz yaktım bi sigara, sakinleşmeye çalışıyom.

olur böyle. geçen sezon top 16 oynanırken benim de garip bir rüyam vardı. ankara'da khimki ile euroleague finali oynuyorduk ama salon acayip bir şeydi. 5-6 katlı ama her katta 3-4 sıra olan bir yerdi; yani benzeri bile yok. maçın son dakikasına 95-68 yenik girmiştik ve ben intihar etmek için salondan ayrılmıştım. sonra uyandım işte.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #2420 : 05 Ağustos 2017, 22:31:29 »
Bu yıl datome ile ilgili daha iyimser düşünmemin nedeni aslında bogdanovic in gidişi oldu. Geçtiğimiz yıl bir önceki yıla göre daha az sut kullandı ve daha az sorumluluk aldı aslında bunda kendi performansı ile birlikte birazda bogdan ve kalinic in daha fazla sorumluluk alması da etkili oldu. Bence bu yıl ondan daha fazla sorumluluk almasını bekliycez ve daha fazlasını vereceğine inanıyorum. Belki sevsigim icin onun hakkında çok da objektif olamıyor olabilirim ama bence bu yil datome nin donusu siyor olabiliriz. Ayrıca 2yildir en iyi  3luk sut yüzdesine sahip oyuncumuz oldu 46.2% ve 46.6%
« Son Düzenleme: 05 Ağustos 2017, 22:33:00 Gönderen: daredevil »
Saras reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı TotemAğa

• Üye
  • Yer: Türkiye
« Yanıtla #2421 : 06 Ağustos 2017, 00:35:40 »
Aziz Yıldırım:Bir oyun kurucu daha alacağız

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #2422 : 06 Ağustos 2017, 00:49:47 »
Aziz Bey 1 hafta içinde bir oyun kurucu daha alacağız basketbol takımına demiş. Kim gelecek acaba? Ben Wana'dan ümidi kesmiştim.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2423 : 06 Ağustos 2017, 00:53:09 »
Vallahi rahatladım bu açıklamadan sonra. Bence Wanamaker kontrat bulamadı ve pes etti, geliyor. Hayırlı olsun inşallah.

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #2424 : 06 Ağustos 2017, 00:54:31 »
Aziz'e güven olmaz ama inanmak istiyorum
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı TotemAğa

• Üye
« Yanıtla #2425 : 06 Ağustos 2017, 01:00:54 »
Sloukas-Dixon-Sinan
Wanamaker-Guduric-Melih
Datome-Kalinic-Egehan
Melli-Antic-Barış
Vesely-JT-Ahmet

Muazzam kadro...

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2426 : 06 Ağustos 2017, 01:29:39 »
O halde Wanamaker in da house diyebilir miyiz?

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
  • Yer: ISTANBUL
    • 1907HARBY
« Yanıtla #2427 : 06 Ağustos 2017, 02:13:42 »
Mayıs'ta transferler bitecek diyen Aziz Yıldırım'dan mı bahsediyoruz ??? Gözünüzü seveyim biz yapmayalım. Şamar oğlanına çevirdi bizi. Şu sene bitsede Allah'ın izniyle ALİ KOÇ gelsede birazda futboldan zevk alsak yahu...

Çevrimdışı fundamental

• Üye
« Yanıtla #2428 : 06 Ağustos 2017, 02:29:20 »
bence başka biri.

Çevrimdışı TotemAğa

• Üye
« Yanıtla #2429 : 06 Ağustos 2017, 02:43:59 »
Aziz'den medet umduğumuzdan değil de sonuçta kulüp başkanı ondan büyük duyumcu :D