Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295970 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2430 : 06 Ağustos 2017, 06:42:46 »
Datomenin performansi sadece kendisiyle alakali değil. Senin guardlarin onu mutlu ediyor mu sorusunu sorman lazim oncelikle. Sorunun cevabi ise hayir. Bunun kaniti ne diye sorarsan şut yuzdesi. Sut yuzdesi en kotu halinde bile cok iyi. Sen o pozisyonlari hazirlarsan gene atacaktir

Datomeye birebir oynamasi icin alan yaratildigini pek hatirliyor musunuz + vesely/Kalinic -udoh  oynadiginda rakipler iceri kapanip datomeye birebir oynamasi icin pek alan kalmiyordu

Datomenin gecen sene savunmasi rezildi bi ara hatta yoktu. Her onu goren potaya gitmeye baslamisti. Ki tamam Datome iyi savunmaci degildir ama oyun zekasiyla savunma zaafini belli bir noktaya kadar minimanize edebiliyordu. Onu hiç yapamadi

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2431 : 06 Ağustos 2017, 09:23:01 »
Mayıs'ta transferler bitecek diyen Aziz Yıldırım'dan mı bahsediyoruz ??? Gözünüzü seveyim biz yapmayalım. Şamar oğlanına çevirdi bizi. Şu sene bitsede Allah'ın izniyle ALİ KOÇ gelsede birazda futboldan zevk alsak yahu...
akli basinda insanin hali baska oluyor :)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #2432 : 06 Ağustos 2017, 09:35:11 »
Datome="tehlike aninda cami kiriniz"

Bu benim degil, 2 senedir yorumcularin yaptigi benzetme ... Bu nedenle cok elestiremiyorum. Her oyuncu o rolu kaldiramaz, ve yuzdelerini koruyamaz.

Ama elestiren arkadaslara katiliyorum, gecen sene beklenenin altinda bir sezon gecirdi. Fakat unutmayin, Datome gibi oyuncular sadece oyuncu degil karakterdir, takima sadece saha da degil disarida da muthis katki saglar. Gercekten sacmalamadan boyle degerleri kaybetmemek lazim.

Egehan-Kalinic-Datome ile bence 3 numara rotasyonumuz en guclu yanimiz. Kalinic in yasi ve yukselis grafigi Datome nin suresini biraz azaltacaktir ki bu da dogaldir. Ama uzun maraton icin harika bir rotasyon.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #2433 : 06 Ağustos 2017, 10:19:42 »
Aziz yıldırım diyosa yalandır doğru değildir demek bence çok mantıklı değil. Futbol şubesinde işler ne kadar çiftlik gibi yürüsede erkek basketbolda da işler o kadar düzgün makina düzeninde işliyo. Transfer olur olmaz zaten yakın zamanda görürüz ama başkanın dediğinden yola çıkarsak demek ki ciddi ciddi bi kısa oyuncu alma niyetimiz var. Ama olur ama olmaz. Sonuçta 4yılda koçu da az çok tanıdık. Almak için adam asla almıyo gerekirse o defoyu eksiği elinde kadroyla bi şekilde tamamlıyo. Benim tahminim aslında hepimizin beklentisi olan wanamaker ama bakarsınız şapkadan süpriz birini çıkarır gherardini bey :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 06 Ağustos 2017, 10:20:13 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2434 : 06 Ağustos 2017, 12:08:18 »
olur böyle. geçen sezon top 16 oynanırken benim de garip bir rüyam vardı. ankara'da khimki ile euroleague finali oynuyorduk ama salon acayip bir şeydi. 5-6 katlı ama her katta 3-4 sıra olan bir yerdi; yani benzeri bile yok. maçın son dakikasına 95-68 yenik girmiştik ve ben intihar etmek için salondan ayrılmıştım. sonra uyandım işte.

Özgür abi, sabah sabah epey güldüm. :)

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #2435 : 06 Ağustos 2017, 12:12:58 »
Gary Neal'in son durumu nedir bilgisi olan var mı
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
« Yanıtla #2436 : 06 Ağustos 2017, 12:27:06 »
Aziz Yıldırım'ın konuşmasını tekrardan dinledim, kesinlikle Wanamaker'den bahsediyor, uzun süreden beri beklenen biri gibi anladım. "O oyuncu" diye bahsetti, yani tek bir isim üzerinde çalışma yapılıyor ve önümüzdeki hafta takıma katılması bekleniyor. Hayırlısı artık açıklansa da rahatlasak.

Peki Wanamaker geldiğinde Nunnally mi Antic ile mi yollar ayrılacak acaba?

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
  • Yer: ISTANBUL
    • 1907HARBY
« Yanıtla #2437 : 06 Ağustos 2017, 12:53:49 »
akli basinda insanin hali baska oluyor :)

Eywallah dostum 😊

Çevrimdışı Noble

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2438 : 06 Ağustos 2017, 13:29:03 »
Bu kadar beklendiğine göre Wanamaker olmama ihtimali de var. Obra Wanamaker'ın gelecek gelmeyecek nazını niyazını çekemem deyip yeni bir oyuncu arayışına girmiş de olabilir. Daha ilginç olanı sanki kısa transferine yeni karar verilmiş gibi görünüyor. Yaz başında öyle bir planlama yokmuş izlenimi ediniyorum ben.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #2439 : 06 Ağustos 2017, 13:31:15 »
Aziz Yıldırım'ın konuşmasını tekrardan dinledim, kesinlikle Wanamaker'den bahsediyor, uzun süreden beri beklenen biri gibi anladım. "O oyuncu" diye bahsetti, yani tek bir isim üzerinde çalışma yapılıyor ve önümüzdeki hafta takıma katılması bekleniyor. Hayırlısı artık açıklansa da rahatlasak.

Peki Wanamaker geldiğinde Nunnally mi Antic ile mi yollar ayrılacak acaba?

Aziz Yildirim malumun ilanini yapiyor... Herkes soyluyor Wanamaker gelirse gelecek yoksa baska transfer yok diye...
Ama bu hafta olur ama bu ay ama gelcek ay ... Wanamaker bir yerle anlasana kadar durum budur...

Aziz yildirim bir arkadasin hatirlattigi gibi o tip cikislari cok yapti, "Mayista transfer biter" "Bir iki haftaya hersey netlesir" tarzi .. Kendince kamuyoyunu sakinlestiriyor, olasi bir "yeter ulan" cikisinin onune geciyor ... Verdigi tarihler %51 dir. Olacak diye illa galeyana gelmek anlamsiz.

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #2440 : 06 Ağustos 2017, 13:34:10 »
Kostas-Bobby
Sinan-wanamaker-james-melih
Kalinic-datome
Melli-antic-barış
Vesely-ahmet-Thompson

Takıma bak takıma yemin ediyorum ateş ediyor. herkesin güç kaybettiği euroleagude bence en az hasarla atlatmış oluyoruz bu dönemi. Ayrıca şurada nba yapacak kısa vadede nerdeyse hiç oyuncu yok. Uzun yıllar gider ve üstüne güçlenerek yol alırız. Geçen seneden daha esnek bir takım olduk. Geçen yıl en iyi yaptığımız işi muazzam seviyede yapıyorduk kulelerle birlikte ama bu yıl çok daha fazla güveneceğimiz 5'ler ve oyunlar olucağını düşünüyorum. Kısa rotasyonu bogdan gitsede sinan-wana ile normal seyrine geldi zamanla belki daha iyi olacak. Pota altı udoh yokluğunda melli- thompsonla seviyesini korudu. Daha iyi olmaya bile aday. Kadro geniş konforlu efesin -3 ile başladığı ligi kasmadan dinlendire dinlendire oyuncuları götürürüz. Artık başlasın özlendiler.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #2441 : 06 Ağustos 2017, 13:36:33 »
Kostas-Bobby
Sinan-wanamaker-james-melih
Kalinic-datome
Melli-antic-barış
Vesely-ahmet-Thompson

Takıma bak takıma yemin ediyorum ateş ediyor. herkesin güç kaybettiği euroleagude bence en az hasarla atlatmış oluyoruz bu dönemi. Ayrıca şurada nba yapacak kısa vadede nerdeyse hiç oyuncu yok. Uzun yıllar gider ve üstüne güçlenerek yol alırız. Geçen seneden daha esnek bir takım olduk. Geçen yıl en iyi yaptığımız işi muazzam seviyede yapıyorduk kulelerle birlikte ama bu yıl çok daha fazla güveneceğimiz 5'ler ve oyunlar olucağını düşünüyorum. Kısa rotasyonu bogdan gitsede sinan-wana ile normal seyrine geldi zamanla belki daha iyi olacak. Pota altı udoh yokluğunda melli- thompsonla seviyesini korudu. Daha iyi olmaya bile aday. Kadro geniş konforlu efesin -3 ile başladığı ligi kasmadan dinlendire dinlendire oyuncuları götürürüz. Artık başlasın özlendiler.

Guduric i atladin, ayrica Wannamaker gelirse tahminen Nunnaly gider.
Su an durum;

Bobby-Sloukas-Sinan
Guduric-Nunnaly(wanamaker)-Melih
Datome-Kalinic-Egehan
Melli-Antic-Baris
Vesely-Thompson-Ahmet

Ve katiliyorum; Her iki kadro da (wanamakerli, yada nunnaly li) cok iyi. Bende Wanamaker li kadroyu isterim ama olmazsa da karalar baglamam.
« Son Düzenleme: 06 Ağustos 2017, 13:39:10 Gönderen: ETIRYAK »

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
« Yanıtla #2442 : 06 Ağustos 2017, 14:37:27 »
Guduric i atladin, ayrica Wannamaker gelirse tahminen Nunnaly gider.
Su an durum;

Bobby-Sloukas-Sinan
Guduric-Nunnaly(wanamaker)-Melih
Datome-Kalinic-Egehan
Melli-Antic-Baris
Vesely-Thompson-Ahmet

Ve katiliyorum; Her iki kadro da (wanamakerli, yada nunnaly li) cok iyi. Bende Wanamaker li kadroyu isterim ama olmazsa da karalar baglamam.

Hocam bence Antic staff tarafında geçmeli, şu şekilde kadro daha iyi gözükmez mi:

Dixon-Sloukas-Sinan
Wanamaker-Guduric-Melih
Datome-Nunnally-Egehan
Melli-Kalinic-Barış
Vesely-Thompson-Ahmet

9 yabancı + 6 yerli. Nunnally sadece EL'de oynar.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #2443 : 06 Ağustos 2017, 14:50:49 »
Bu kadar beklendiğine göre Wanamaker olmama ihtimali de var. Obra Wanamaker'ın gelecek gelmeyecek nazını niyazını çekemem deyip yeni bir oyuncu arayışına girmiş de olabilir. Daha ilginç olanı sanki kısa transferine yeni karar verilmiş gibi görünüyor. Yaz başında öyle bir planlama yokmuş izlenimi ediniyorum ben.

Bu naz niyaz konusunu herkes söylüyor ama ben hiç böyle bir haber okumadım. Bu "Wanamaker ın naz yaptığı sizin (tek bir kişinin şahsına yazmıyorum, genele soruyorum, böyle düşünen çok kişi var burada) çıkarımınız mı yoksa bir yerlerde mi okudunuz ?

Sent from my iPad using Tapatalk

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2444 : 06 Ağustos 2017, 14:56:07 »
Udoh aldığı ilk boktan teklifte NBA'e giderken tek laf etmeyenler, Wanna NBA kovalarken demediğini bırakmıyor. Eğer gelirse iyiki de beklemiş Obradovic derim. Çok ciddi anlamda şu anki kadroya güç katacak bir isim
Ayrıca ben Nunanly'i de göndermem. Gerekirse sadece Avrupa kadrosunda kalsın. 35 maç yapılıyor az değil.