Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 300730 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2490 : 08 Ağustos 2017, 17:16:29 »
Yanlış anlaşılmasın, ben olumsuz düşünmüyorum yeni yapı ile ilgili (hatta hiç düşünmüyorum, nasıl olsa teknik kadronun bir planı vardır). Sadece Bogdan ın önemi vs Udoh un önemi karşılaştırmasına boyut kazandırayım dedim.

Sent from my iPad using Tapatalk

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2491 : 08 Ağustos 2017, 18:08:44 »

Yada F4 finalinde Papanikolau ve Sloukas a yaptığı bloklar. O pozisyonlarda sayı yesek kimse birşey demezdi ama blokla sayıyı önleyince oyuna hücumda son saniyede atılan 3 lük den daha fazla katkısı oluyor.

Hiç hatırlamıyorum ama Udoh Sloukas'a blok yaptıysa çok ayıp etmiş. İnsan takım arkadaşına bunu yapar mı  ;D

Çevrimdışı Noble

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2492 : 08 Ağustos 2017, 18:44:08 »
Umutsuzluk yok zaten kadro taş gibi kağıt üstünde gard gelsin ya da gelmesin. Sorun belirli oyuncular dışında elini taşın altına sokan oyuncumuz çok azdı geçen sene. Datome, Sloukas, Nunnaly, Antiç kendilerinden beklenen katkıyı vermeden sezonu tamamladılar. Obradovic in kurduğu kadro da gösteriyor ki bir iki oyuncunun hücum performansına dayalı olmaktan çıkarmak istiyor takımı. Burada da temel olay obra değil oyuncunun kendinde bitiyor. Sloukas, Datome ve Nunnaly performans verecekler biraz. Nunnaly artık drive edip bir zahmet o turnikeyi atacak, Sloukas iki uzunun arasına bilinçsizce dalmayacak, Datome boş kaldı mı üçlüğü yollayacak. Sonra gelsin kupalar....

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2493 : 08 Ağustos 2017, 20:20:24 »
Hiç hatırlamıyorum ama Udoh Sloukas'a blok yaptıysa çok ayıp etmiş. İnsan takım arkadaşına bunu yapar mı  ;D
Puhhahaha
Öylede şerefsiz işte :)

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #2494 : 08 Ağustos 2017, 20:44:09 »
Ekpe de Bogdan da canımız, ama ben onları bu sene arayacağımızı hiç sanmıyorum, bu sene bambaşka bir oyun oynayacağız. ben heyecanla bekliorum Obranın yeni düzenini.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #2495 : 08 Ağustos 2017, 20:56:04 »
Başkan ntvspor da wanamaker ın ışığını yaktı. Başta şekip bey benim bildiğim nba de kontrat bekliyo bulamazsa hoca istiyo dedi, sonra başkan araya girdi wanamaker ile sözleşme detayları konuşuldu biçok konu da anlaşıldı sadece bazı süreler konusunda ortak noktalar bulmamız gerek yakın zamanda belli olur dedi. Adım adım wanamaker çubukluya yaklaşıyo

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #2496 : 08 Ağustos 2017, 21:09:23 »
@fenerama adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/fenerama/status/894982593002823680?s=09

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #2497 : 08 Ağustos 2017, 21:09:42 »
@fenerama adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/fenerama/status/894982593002823680?s=09

Başkanın wanamaker açıklamaları

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2498 : 08 Ağustos 2017, 21:21:04 »
Başkan ntvspor da wanamaker ın ışığını yaktı. Başta şekip bey benim bildiğim nba de kontrat bekliyo bulamazsa hoca istiyo dedi, sonra başkan araya girdi wanamaker ile sözleşme detayları konuşuldu biçok konu da anlaşıldı sadece bazı süreler konusunda ortak noktalar bulmamız gerek yakın zamanda belli olur dedi. Adım adım wanamaker çubukluya yaklaşıyo

Ben süre derken muhtemel NBA çıkışı konuları tartışılıyordur diye düşünüyorum. Şu saatten sonra Wanamaker gelmezse şaşırırım.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #2499 : 08 Ağustos 2017, 21:30:23 »
Gel be Wanamaker.

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2500 : 08 Ağustos 2017, 21:34:16 »
İnsanlar sosyal medyada Wanamaker bitti hayırlı olsun falan diyorlar da bence yayında olursa olur kontrat bulamazsa gelecek dışında bir şey söylenmedi. Hepimizin bildiği durum değil mi?

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #2501 : 08 Ağustos 2017, 22:13:28 »
Ben süre derken muhtemel NBA çıkışı konuları tartışılıyordur diye düşünüyorum. Şu saatten sonra Wanamaker gelmezse şaşırırım.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk
Jason ı bi kenara koyarsak gerek iç gerek dış transferde hep uzun vadeli sözleşmeler yaptık. Benim de şahsi tahminim biz uzun süreli istiyoruzdur wana da nba aşkına kısa dönem istiyodur gibi geldi. Ama başkanın lafa girip şekip mosturoğlunun üzerine yaptığı ilaveler bana da iş artık bitmiş gibi geldi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2502 : 08 Ağustos 2017, 22:18:17 »
şimdi başkan bu iş bitmek üzere pürüzler kaldı dedi ya kesin bu gece denver ile wanamaker kontrat imzalar :(
tecrübeye sabit bu düzen :)

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #2503 : 08 Ağustos 2017, 22:26:42 »
Oradaki süreden kasıt oynama süresi bence Brose'de 29 dk ortalaması Daçka'da 34 dk ortalaması olan bir oyuncu Wanamaker.Seneye bize gelirse bu iki süreye de  yaklaşamayabilir.Çünkü arkasında Guduric gibi potansiyeli yüksek oyuncu ve Melih,Nunnually gibi keskin şütörler var keza 1 numarada bir o kadar dolu.Wanamaker'ın sorunlu bir oyucu olduğunu zaten anladık süre konusunu problem yapmayacağını garanti altına almadan imzalamak sene içerisinde takım içi ruhu zedeleyebilir.Soyunma odasında asık bir suratla karşılaşmak sıkıntı çıkarır.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2504 : 08 Ağustos 2017, 22:35:58 »
şimdi başkan bu iş bitmek üzere pürüzler kaldı dedi ya kesin bu gece denver ile wanamaker kontrat imzalar :(
tecrübeye sabit bu düzen :)
Yemin ediyorum, aynı şeyi düşündüm ama yazmak istemedim. Artık böyle olursa tamamen başkan + senin cenabetliğinden derim :)