Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 300720 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2505 : 08 Ağustos 2017, 22:38:35 »
Oradaki süreden kasıt oynama süresi bence Brose'de 29 dk ortalaması Daçka'da 34 dk ortalaması olan bir oyuncu Wanamaker.Seneye bize gelirse bu iki süreye de  yaklaşamayabilir.Çünkü arkasında Guduric gibi potansiyeli yüksek oyuncu ve Melih,Nunnually gibi keskin şütörler var keza 1 numarada bir o kadar dolu.Wanamaker'ın sorunlu bir oyucu olduğunu zaten anladık süre konusunu problem yapmayacağını garanti altına almadan imzalamak sene içerisinde takım içi ruhu zedeleyebilir.Soyunma odasında asık bir suratla karşılaşmak sıkıntı çıkarır.
Hocam, Wanamaker ın sorunlu bir oyuncu olduğunu nereden anladınız ?
Bence bizde de, eğer hiç sakatlık olmazsa o söylediğin sürelere yaklaşır, 25 dk yı geçer süresi rahat. Geçen sene Bogdan bile 1 de süre alıyordu, Wanamaker daha bile fazla alır.

Sent from my iPad using Tapatalk

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #2506 : 08 Ağustos 2017, 22:44:13 »
Hocam, Wanamaker ın sorunlu bir oyuncu olduğunu nereden anladınız ?
Bence bizde de, eğer hiç sakatlık olmazsa o söylediğin sürelere yaklaşır, 25 dk yı geçer süresi rahat. Geçen sene Bogdan bile 1 de süre alıyordu, Wanamaker daha bile fazla alır.

Bu yıl Bogdanovic ile arasında yaşanan olaydan dolayı biraz sorunlu bir insan gibi görüyorum belkide bizim oyuncumuza yaptığı hareketten dolayı biraz duygusal yaklaşıyorum.Umarım dediğin gibi çıkar ve sorunsuz bir şekilde oynar.Geçen yıldan farkımız artık her pozisyonda 3 farklı alternatifimiz var buda doğal olarak süre dağılımını oyuncu bazında azaltıyor.
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2017, 22:44:56 Gönderen: canfb »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2507 : 08 Ağustos 2017, 23:21:20 »
wanamaker bize gelir veya gelmez ama kendisi gittiği her takımda sevilen , ailesine önem veren ve çok düzgün bir karaktermiş, darüşaffaka organizasyonu kendisinin huy suy ve karakterinden son derece memnunmuş. Obradoviç gibi bir adam bir oyuncuyu bu kadar istiyorsa onun sorunlu bir karakter olma ihtimali imkansız.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2508 : 08 Ağustos 2017, 23:21:49 »
Yemin ediyorum, aynı şeyi düşündüm ama yazmak istemedim. Artık böyle olursa tamamen başkan + senin cenabetliğinden derim :)

baba benim ne suçum var ya :(

Çevrimdışı Noble

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2509 : 09 Ağustos 2017, 00:05:52 »
Obranin olduğu yerde ne süre pazarlığı yapıyormuş anlamadım. Saha ici suresi pazarlığı ne zamandan beri yapılıyor o daha da tuhaf geldi. Tahminim üç yıllık teklif etmisizdir o da max 2 yıllık olur demiştir.  Olmazsa kisa da alinmayacak o da belli oldu.

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2510 : 09 Ağustos 2017, 00:52:05 »
gel be bok yalamış suratlı... gel artık!

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2511 : 09 Ağustos 2017, 08:31:05 »
Obranin olduğu yerde ne süre pazarlığı yapıyormuş anlamadım. Saha ici suresi pazarlığı ne zamandan beri yapılıyor o daha da tuhaf geldi. Tahminim üç yıllık teklif etmisizdir o da max 2 yıllık olur demiştir.  Olmazsa kisa da alinmayacak o da belli oldu.

Katılıyorum, bence de kontrat süresidir. Bu kadar rahat ifade edilmesi beni bu kanaate yöneltti.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2512 : 09 Ağustos 2017, 08:34:57 »
baba benim ne suçum var ya :(

sen de bunu dillendiren ilk kisi olarak şom ağızlı kontenjanından girersin listeye... :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2513 : 09 Ağustos 2017, 08:46:37 »
Baba Wanamaker'ı istediğimizi sağır sultan biliyor, Wanamaker da ailesi yüzünden nba zorluyor bunu da herkes biliyor

Biz şu açıdan rahatız ki wanamaker olmasa yerine oyuncu bakmıyoruz
Koç onu çilek gibi düşünüyormuş ki biz de böyle duyduk
Kadrodan memnun olursa çilekli pasta yedirecek millete

Nasip kısmet bundan sonrası

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2514 : 09 Ağustos 2017, 09:30:43 »
Wanna gelince fena bir takım olacağız yalnız. Bence geçen sene şampiyon olduğumuz takım dahil Obradovic yönetimindeki en geniş rotasyon olacak.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2515 : 09 Ağustos 2017, 09:54:05 »
Wanna gelince fena bir takım olacağız yalnız. Bence geçen sene şampiyon olduğumuz takım dahil Obradovic yönetimindeki en geniş rotasyon olacak.
baba umarım olur :)
hocam çeşitliliği seviyor ama wanamaker da gelirse çeşitlilik anlamında zirve olabilecek bir kadro olacak .kısa uzun fark etmeksizin mobil oyunculardan kurulu olacağız.
NBa ALlah belanı versin sal Wanamaker'ı sal :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2516 : 09 Ağustos 2017, 10:01:32 »
hocam çeşitliliği seviyor ama wanamaker da gelirse çeşitlilik anlamında zirve olabilecek bir kadro olacak .kısa uzun fark etmeksizin mobil oyunculardan kurulu olacağız.

)))

Yalnız bu defa oyuncunun yakasına yapışan NBA değil. NBA'in yakasına yapışan Wanamaker... "Başkasına varmam, sana varacak, sana vereceğim" diye diretiyor NBA'in kapısında. :D

Bu arada, önceki sayfalarda bir soru sormuştum ama sanırım mesaj kalabalığında gözünden kaçtı. :)

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2517 : 09 Ağustos 2017, 10:03:43 »

Aynen hocanın eli ilk kez bu kadar geniş olacak. Şapkadan tavşan çıkarmasına gerek kalmayacak belki de şapkanın içi tavşan dolu olacak :)

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #2518 : 09 Ağustos 2017, 10:19:45 »
Baba Wanamaker'ı istediğimizi sağır sultan biliyor, Wanamaker da ailesi yüzünden nba zorluyor bunu da herkes biliyor

Biz şu açıdan rahatız ki wanamaker olmasa yerine oyuncu bakmıyoruz
Koç onu çilek gibi düşünüyormuş ki biz de böyle duyduk
Kadrodan memnun olursa çilekli pasta yedirecek millete

Nasip kısmet bundan sonrası
Wanamaker gelirse Nunnally gider mi kalır mı?

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2519 : 09 Ağustos 2017, 13:14:40 »
Şu saatte Nunnaly'nin gideceğini zannetmiyorum. Antic ve Nunnally ikilisine lig lisansı çıkmaz Wanamaker gelirse. Ben de aynen koç gibi çok geniş rotasyon sevmiyorum. Dolayısıyla Bradley kardeşimizin NBA'den kontrat kapacağına can-ı gönülden inanıyorum.
Kara deryalarda bir FENERsin!