Günlerdir müthiş keyifle okuyorum yazdıklarınızı. Açıkçası böyle kora kor bilgi dolu atismalara girebilecek bi taraftar kitlemizin olmasından gurur duydum. Büyük Patron kızmasın ama Penny Taylor'un da demoralize olmadan herkese kafa tutabilmesini de imrenerek izledim. Nerdeyse Onun yaşındayken, Kevin Rankin kız arkadaşını tanıştırmak istemişti de utancımdan konuşamamıştım
Her neyse ilk elin günahı olmaz diyerek müsaadenizle gözlemci sıfatıyla aranıza girmek istiyorum.
Hepiniz aynı şeyi savunuyorsunuz aslında beyler

)
Genç arkadaşlar, Tecrübeli abileriniz de Wannamaker'ın faydalı olacağından şüphe duymuyorlar. Ama artık gerçekten de Obra Reisin sayesinde Avrupa'da markayız ve adam NBA için nerdeyse bedava kontrata imza atmaya hazır. Onun için kuyrugumuzu biraz da dik tutmamız lazim.
Devrelerim, gençler de haklı. Reis le Gherardini herşeyi kontrol edebilseydi, Bennet i daha sezon bile bitmeden geri göndermek durumunda olmazdık. Eminim ki Geherardini onu bu sene ki bütün transferlerden daha iyi tanıyordu. Sonuçta insanla uğraşıyorsunuz ve aşı ne kadar iyi olursa olsun, her zaman tutacağının bi garantisi yok.
Yekten yanlış üslupla girdiysem affola. Bu kadar nitelikli katılımcıların arasına girerken heyecanimdandir mazur görün.