Wana'nın gelmesini ben de çok istemiştim. Sonra ''Daçkadaki sözleşmesinde daha çok kazanacak, orada kalmayı tercihledi'' haberleri üzerine ben de kendisine nöron fakiri demiştim. Bu haber doğruysa hâlâ nöron fakiridir benim için. Yok, olay sadece NBA çıkış sorunuysa onda bi sıkıntı yok. Dağ katırlarının bile NBA yaptığı bir dünyada adam elbette çıkış isteyecek.
Dönelim geçen seneki şampiyon kadroya;
En fazla 2 eleştiri getirmiştik başlarda. Takımda safkan 4 numara yoktu ve takımın kısa rotasyonu dardı.
4 numara eksiğini takım içinden harika kapatmıştık. Kısa rotasyon darlığı sakatlıklar yüzünden başımıza çokça bela olmuştu ama play-offlarda neyseki tam kadro olunca ezdik geçtik.
Bu seneki kadro;
Her şeyiyle korkunç bir kadro oldu. Obra evirir çevirir, basketboldaki tüm setleri oynatır. Atletizm var, ribauntçu var, keskin şutör 2 tane var, blokçu var, rakip kısaya baskı yapacak olan var, sete set oynatacak adam var, fastbreak'e koşacak adam var, hayvan gibi rotasyon var, uzunların pasörlüğü var, 4 numaranın iyi şutu var, yumuşak bileklisi var, var da var ve takımın başında Obra var. En önemli eksik Wana ile kapatılmış oldu.
Zorlarsak şu an tek bir soru işareti var, o da Jason Thompson. Rotasyonda yer bulan rol oyuncusu mu yoksa ağırlığını koyacak bir pota altı oyuncusu mu tek soru işareti bu. Thompson da çok iyi çıkarsa bize direkt kupayı versinler, ağır haksız rekabete sebebiyet vereceğiz çünkü