Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 300547 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2790 : 06 Eylül 2017, 20:02:23 »

10 yabancımız var, 1 tane dixon ve yerlilerden kadroya girebilecek ahmet, melih, sinandan ikisi kadro dışı kalmış olacak. Burada insanları mutlu etmek nasıl olacak acaba. Obradovici büyük görev bekliyor son anda biriyle yolları ayırmazsak

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2791 : 06 Eylül 2017, 20:05:21 »
Kagit ustunde Jason > Udoh tabi kagit ustunde
Ikisi de Ilk 5,6 secimi, Udoh hep sakatken bu adam 10 yil ilk 5 iynamis. Rib, Atletizmi, Sutu daha iyi tabi Udoh gibi kollar yok blok disinda ustun duruyor umarim pratikte de cok daha iyi cikar.
Bu sene rakipler korksun. TEO da yok.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #2792 : 06 Eylül 2017, 21:13:36 »
Ali Sen varken Uche, Hogh, Kostadinov disinda birsey yoktu. 15m butce vardi. Adam 25 sene once voleybol sorumlusu girdi. Bayan basketi amiral Gemisi yapti. GS 35  yilda aldigini 15 yilda aldi. Buna ragmen tek suclu Baskan sporcunun, koclarin, menejerlerin hic sucu yok.

burda üyelerin yüzde 95i azizden nefret ediyor ne gerek var böyle mesajlar yazıp milleti kışkırtmaya.

bırakın da insanlar basketbol konuşsunlar , azizin sonuna az kaldı , arkasından küfürlerle beddualarla gidecek.

Çevrimdışı Bakudipek

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2793 : 06 Eylül 2017, 21:28:24 »
Üstad senin başkandan memnuniyetini belirtmek hakkın olduğu gibi bizim de memnuniyetsizligimizi belirtmek hakkımızdır. Başkanın kulübümüze sınıf atlattığı konusunda seninle hemfikirim.
 Hatta hepimiz pazar formalarıyla mahalle maçı oynarken, Parma maçında tüm maraton tribününe Forma dağıtıp sonra Fenerium'u kurmasındaki vizyonu yıllarca dilim dondugunce hep övgüyle anlattım. Ama o günkü vizyonu bugün bu kulübü yönetmeye yetmiyor. tek adamlık hastalığından bunca yıldır harcadığı adamları, adam kalmayınca, Mahmut Uslu ile Ali Yıldırım a muhtaç kaldığını da sen unutma. Devrim yaptık diye getirdiği adamları (Ceo, altyapı koordinatörü, futbol direktörü vs. Vs. Vs.) 2 senesi bile dolmadan gönderip de arkasından aldatıldık teraneleri de Türk insanı için hele bugünlerde çok tanıdık geliyor. Sen destekliyorsan yolun açık olsun,  ben eleştirme hakkımı kullanıyorum.
Sen MI karar veriyorsun neyi has edip etmedigimize...
Evet Eurocup, El de 2.,3.,4. Var. Zaten sampiyon olmak icin F4 ve final gerekiyor. Hep oradayiz. Bayan baskette cikar 2 , 3 seneyi sezonu 3 Kupa ile kapatiyoruz. Nerde GS? EL gordukleri yok. Ligde zaten yoklar...
Voleybol da 2 saatte 2 tane Avrupa kupasi aldik.bayanlarda hepsini aldik.erkeklerde yillarca Arkas gectik. Cl de zaten yoklar Cev  de de her sene finali kaybediyorlar. Onlarda kapatsin o mantikla, 5 yabanciyla 4 sene nal  topladilar. 3. olduklari yok birak samp.
Victoria pavlovich seyret tin mi? Kesin swyretmemisindir. 2 Ettu 1 Cl aldik. Atletizm takimi Avrupa samp oldu. Hangi GS?
Futbol diyorsun yillardir Avrupa da yoklar, 1 sene Kupa alip 20 sene nal toplamak mi? Ben almayayim.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #2794 : 06 Eylül 2017, 22:06:38 »
Bütün tartışmaların ötesinde brad in takıma katılmasına sevindim. En çokta koçun rotasyon problemi olmayan bir kadrosu olmasına seviniyorum. Obra var, taraftar var, salon var, kadro var, ödeme problemi yok. Bizi kim yenecek merak ediyorum. Vay be bu nasıl bir mutluluktur. Emeği geçenlere teşekkür ederim
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2795 : 06 Eylül 2017, 22:35:10 »
Üstad senin başkandan memnuniyetini belirtmek hakkın olduğu gibi bizim de memnuniyetsizligimizi belirtmek hakkımızdır. Başkanın kulübümüze sınıf atlattığı konusunda seninle hemfikirim.
 Hatta hepimiz pazar formalarıyla mahalle maçı oynarken, Parma maçında tüm maraton tribününe Forma dağıtıp sonra Fenerium'u kurmasındaki vizyonu yıllarca dilim dondugunce hep övgüyle anlattım. Ama o günkü vizyonu bugün bu kulübü yönetmeye yetmiyor. tek adamlık hastalığından bunca yıldır harcadığı adamları, adam kalmayınca, Mahmut Uslu ile Ali Yıldırım a muhtaç kaldığını da sen unutma. Devrim yaptık diye getirdiği adamları (Ceo, altyapı koordinatörü, futbol direktörü vs. Vs. Vs.) 2 senesi bile dolmadan gönderip de arkasından aldatıldık teraneleri de Türk insanı için hele bugünlerde çok tanıdık geliyor. Sen destekliyorsan yolun açık olsun,  ben eleştirme hakkımı kullanıyorum.
Ben destek ya da elestiri yapmiyorum. Ben butun sucun ona yuklenmesine karsiyim. Ozan Digerleri pro degilse yonetimin sucu olsun, 19 14 17 13 den 6 ace yiyip Mac gitsin sadece Abbonun sucu olsun Ben Buna karsiyim.
Yoksa Ben olsam 2011 de tuzuk vs gonderirdim. Elestiriye karsi degilim sucun tek kisiye ya da yonetime yuklenmesine karsiyim.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2796 : 07 Eylül 2017, 00:11:32 »
Transfer konusu çok dışına çıkılmış, Sohbet sohbeti açıyor saygı duyuyorum ama toparlamak lazım
Wanamaker da bir aksilik olmazsa birkaç güne açıklanır :)

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2797 : 07 Eylül 2017, 01:23:45 »
Kendi adıma adamla ilgili tek kelime olumsuz bişiy yazmadım yada yazdıysam hatırlamıyorum
Adamın Udoh'un nasıl hakkıysa NBA'yi kovalamak ve sene sonunda da çıkış koydurmak sonuna kadar hakkı
Herifin ne beyinsizliği, ne yavşaklığı ne de piçliği kaldı. Gelsin de desteklemeyen desteklemesin
Ben sonuna kadar desteklerim ve geldiği için de son derece mutlu olurum
« Son Düzenleme: 07 Eylül 2017, 01:31:38 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Bakudipek

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2798 : 07 Eylül 2017, 04:39:53 »
Transfer konusu çok dışına çıkılmış, Sohbet sohbeti açıyor saygı duyuyorum ama toparlamak lazım
Wanamaker da bir aksilik olmazsa birkaç güne açıklanır :)

Bu sene ister istemez Her konu dönüp dolaşıp oraya bağlanacak başkan. Artık herkesin boğazına kadar geldi.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2799 : 07 Eylül 2017, 08:03:42 »
Geniş rotasyonun en büyük faydası normal sezonda sizi üst sıralara taşıması. Sezonu ilk 2 sırada tamamladığınızda F4 hemen hemen garantilenmiş oluyor. 3 sezondur arka arkaya ulaşınca F4 belki biraz basitmiş gibi geliyor ama önemli bir eşiktir F4 oynamak. Oradan sonra reyizin F4 dominasyonuna güveniyoruz. Belgradda kupayı kazanmak için ekstra bir motivasyonu olacağını düşünüyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2800 : 07 Eylül 2017, 08:12:26 »
Kendi adıma adamla ilgili tek kelime olumsuz bişiy yazmadım yada yazdıysam hatırlamıyorum
Adamın Udoh'un nasıl hakkıysa NBA'yi kovalamak ve sene sonunda da çıkış koydurmak sonuna kadar hakkı
Herifin ne beyinsizliği, ne yavşaklığı ne de piçliği kaldı. Gelsin de desteklemeyen desteklemesin
Ben sonuna kadar desteklerim ve geldiği için de son derece mutlu olurum
Abi taraftar refleksi göstermek doğal ama empati de yapmak lazım, mevcut euroleague ortamında wanamaker'a cidden laf etmek biraz bana garip geliyor (Umut'u biliyorum onun tarzı böyle ona herşey serbest :) )
Neyse zor veya kolay oldu ama sonuçta oldu Obradovic mutluysa biz de mutlu olalım
İbrahim Kutluay'a bu transfer için ilave teşekkür etmek gerekiyor. Son işi o yapmış

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #2801 : 07 Eylül 2017, 08:53:47 »
bence çok iyi bir transfer. daçka daha üst sırada bitirip f4 yapsaydı ilk 5 e seçilirdi. mvp i bile zorlardı.

birde bu sene izlediğim kadarıyla 1 transferimizde datome. ilk senesine dönmüş gibi oynuyor turnuvada. melih datome geçen seneki performansının çok üzerinde oynuyorlar.
melli lig sezonundan az aşağıda oda biraz sakatlığa bağlı gibi. kostas fena değil o da siklet atlayacak gibi duruyor bu sene. bi sinan korkuttu. geçen sezonki performansının yarısını oynayamıyor. bende onunla ilgili çok büyük umut vardı ama çok baskı altındaymış gibi oynuyor. takıma girince üzerinde o yük olmazsa toparlar gibi düüşünüyorum.

ligden all star çıkartsalar karşımıza çok sansları yok ya şaka gibi :)

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2802 : 07 Eylül 2017, 09:37:16 »
2 tane çok önemli  adam gitti ancak yerine 5 tane kaliteli oyuncu aldık. Rotasyon darlığından sikayet ederken şimdi genişliği endişelendirmeye başladı :)

Bu sene normal sezonda çok dominant çok saldırgan bir takım bekliyorum. Geçen yıl 8 kişilik ana rotasyon olurken bu sene 12 dışında kaldığına üzüldüğümüz oyuncular olacak. Hiçbir oyuncu sahada uzun süre kalmak zorunda olmayacak , faul probleminden yorgunluktan korkmayacak. Bu nedenle hayvani bir açlıkla oynayacaklarını düşünüyorum. Normal sezon liderliğinin bir numaralı favorisiyiz bana göre. Bu da %90-95 oranında F4'e kalmak demek olacak.

Geçen yıl dar rotasyon normal sezonda bizi çok vurmuştu. Zorlu bir ligimizin de olması nedeniyle maçın her anında reyizin istediklerini yapan bir takım lamıyorduk.Ligi yalnızca2 yenilgiyle kapattık ama oyuncular fazla zorladı kendini , şimdi ise lig için bile geniş rotasyonumuz var ve bazen acımasız farklar ortaya çıkabilir.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2803 : 07 Eylül 2017, 10:31:57 »
uzun 5 imiz;

Wanamaker   1.93
Guduric           1.96
Datome           2.03
J Thompson   2.11 (Melli 2.05)
Vesely           2.13

ortalama 2.03 .... (Melli'li 5 ise 2.02)

Fiziksel anlamda kuvvetli, uzun ve her pozisyonda alternatifli bir kadro oldu.....

1-2# Wanamaker-Guduric-Sinan-Dixon-Sloukas-Melih
3 #Datome-Kalinic-Nunnaly-Egehan
4 #Melli-Antic-Baris
5 #Vesely-J. Thompson-Ahmet.

SIMDI ONLAR DUSUNSUN :D
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2804 : 07 Eylül 2017, 12:19:57 »
Abi taraftar refleksi göstermek doğal ama empati de yapmak lazım, mevcut euroleague ortamında wanamaker'a cidden laf etmek biraz bana garip geliyor (Umut'u biliyorum onun tarzı böyle ona herşey serbest :) )
Neyse zor veya kolay oldu ama sonuçta oldu Obradovic mutluysa biz de mutlu olalım
İbrahim Kutluay'a bu transfer için ilave teşekkür etmek gerekiyor. Son işi o yapmış

Çok ciddi fark yaratacak bir adam bence. Cska dahil tüm takımlardan çok daha rotasyonlu bir takımımız var artık. Hem uzun hem de kısa rotasyonumuz korkutucu bir boyuta ulaştı.

Boby, Sloukas, Kalinic, Guduric, Wanna, Nunnaly, Datome

Şu rotasyon kimde var...

« Son Düzenleme: 07 Eylül 2017, 12:20:24 Gönderen: iloturo »