Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 300425 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2910 : 15 Eylül 2017, 17:56:04 »
Melli rotasyonun ana oyuncularından biri olacak, üzerine çok fazla set çizilecek, ve biz bu adamın çok ekmeğini yiyeceğiz. yani ondan uzun yıllar faydalanırız gibime geliyor. iki oyuncu için çok sevindim, wanna ve melli, çünkü bunlar maçlar başlar başlamaz katkı vermeye başlayacak, sinan da verim verir, ancak guduriç bu yıl bogdanın ilk yılı gibi olur, ayrıca nunnaly cezalandırıcı olarak oynayıp kendisinden oyun kurması beklenmeyeceği için altın yılını yaşar, jason T'ı merak ediyorum. onun durumu yerimizi belirler, egehan dan da ciddi gelişme bekliyorum,

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2911 : 15 Eylül 2017, 21:28:56 »
Şu yabancı sayısı 6+3 olsa da bütün oyunculara lig lisansı çıkarabilsek keşke.Misal Nunnally gibi BSL'de süper istatistiklerle oynamış, Bogdan'dan sonra en skorer oyuncu konumundaki adama lig lisansı çıkamazsa yazık olacak.Belki de Guduric'e lig lisansı çıkmaz.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #2912 : 15 Eylül 2017, 21:59:24 »
Guduric e 4senelik bi sözleşme ile ciddi bi umut ve yatırım bağlamışken alacağı süreler çok degerli olacaktır gelişimi ve gelecek senelerde daha önemli roller alabilmesi adına. Çünkü bu sene Euroleague de coğunlukla rotasyonda arkalarda kalacaktır diye tahmin ediyorum. O yüzden guduric içeri de nunnally dışarıda olur diye bekliyorum türkiye liginde.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 15 Eylül 2017, 22:01:34 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2913 : 15 Eylül 2017, 22:04:30 »
Guduric e 4senelik bi sözleşme ile ciddi bi umut ve yatırım bağlamışken alacağı süreler çok degerli olacaktır gelişimi ve gelecek senelerde daha önemli roller alabilmesi adına. Bu sene Euroleague de çünkü arkalarda kalacaktır coğunlukla rotasyonda kişisel tahminim. O yüzden guduric içeri de nunnally dışarıda olur diye bekliyorum.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de öyle bekliyorum ama Nunnnally de özellikle BSL performansıyla lig lisansını hak ediyor.Kim dışarda kalırsa üzüleceğim.O yüzden 8 yabancı taraftarıydım.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2914 : 16 Eylül 2017, 01:06:08 »
Hem Wanamaker hem de Jason çok pozitif görüntü sergiliyorlar, ikisi de hem teknik ekip hem de takım arkadaşları tarafından sevilen oyuncular ileride daha da sevileceklerdir. Wanamaker az çok herkes biliyor neler yapacak
Ama Jason beklenti üzeri bir katkı verecektir

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2915 : 16 Eylül 2017, 09:15:20 »
Hem Wanamaker hem de Jason çok pozitif görüntü sergiliyorlar, ikisi de hem teknik ekip hem de takım arkadaşları tarafından sevilen oyuncular ileride daha da sevileceklerdir. Wanamaker az çok herkes biliyor neler yapacak
Ama Jason beklenti üzeri bir katkı verecektir

Bizim takımın rehabilitasyon özelliği var. NBA'de kimsenin yüzüne bakmadığı Udoh buraya geldiğinde ben de dahil olmak üzere çoğumuz burun kıvırdık nerden çıktı bu diye ama dibe vurmak üzere olan Udoh öyle bir noktaya yükseldi ki Euroleague efsanesi olarak NBA'e geri döndü.

Keza Vesely, o da şu an Avrupanın en elit 2-3 pivotundan biri durumuna geldi.

Çin Liginden geldi diye Jason için tereddüt yaşansa da bu adam NBAde ribaunt canavarı olarak anılmış zamanında. Burada rehabilite olacaktır.

Geçen gün bizim kanala konuk oldu Jason. Adam ciddi sosyal sorumluluk projeleri içerisinde. Bu yaz Amerikada çocuklara iş ahlakı, profesyonellik, beden ve ruh sağlığı üzerine eğitimler vermiş. Kırtasiye malzemelerine kadar kendi elleriyle hazırlamış Jason. Yani adam karıyla kızla gece hayatımın keyfine bakayım derdinde değil, ciddi sorumluluk sahibi ve müthiş bir profesyonel. Böyle adamların başarısız olmasına imkan yok.

Jason'ı dinlerken aklıma Dirk Kuyt geldi. O da eşiyle birlikte sosyal sorumluluk projeleri içerisindeydi. Adam bizden sonra Feyenoordu 18 yıl aradan sonra şampiyon yapıp 37 yaşında futbolu bıraktı. Çok yetenekli değildi ama gerek saha içi gerekse saha dışında inanılmaz faydalıydı.

İşte Jason da benzeri bir karakter. Nasıl bir takıma geldiğinin farkında, nasıl bir coach ile çalışacağını iyi biliyor. Neticede ribaunt doğuştan gelen bir yetenek, asla körelmez. Alacağı süreye göre Euroleague ribaunt kralı olma ihtimali bile var. Ayrıca mobil bir uzun olması, düzgün bir orta mesafe şutu olması, en az %35 ile 3'lük atabilmesi diğer avantajları. Bu konularda Udoh'un önünde.

Savunmasını da çalışarak geliştirecektir çünkü iş ahlâkı gerçekten çok iyi. Udoh kadar olmasa da gönülden savunma yapacaktır.

Jason'a 2-3 ay adaptasyon süresi tanımamız yeterli. Özellikle yılbaşından sonra ağırlığını koyacaktır. Ben bu adamı çok beğendim, içime çok sindi Jason. Takıma kazandıranlara şimdiden tebrikler.

Tek bir soru işaretimiz kaldı, o da Wana'nın bu müthiş takıma ne kadar sürede entegre olacağı. Topa yön verme ve takımı yönlendirme konusunda Sloukas ile en kısa sürede rolleri paylaşmaları gerekli. Obra o rolleri dağıtır zaten.

Valla geçen sene bile bu kadar heyecanlı değildim. Bir an önce sezon başlasa da Malaga'yı İspanyada ezerek startı versek diye bekliyorum. Her kula nasip olmaz böyle bir takım.
« Son Düzenleme: 16 Eylül 2017, 09:16:43 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #2916 : 16 Eylül 2017, 15:06:21 »
oha lan egehan'a bakin masallah iyice kalinlasmis bu sene ligde 20 dk alsa iyi olur.

http://cdn.fenerbahce.org/pic_lib/bc3i5054_57257_4972625.JPG

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
« Yanıtla #2917 : 16 Eylül 2017, 15:24:08 »
Guduric yerine Egehan süre alsa çok güzel olur aslında. Hocam her şeyin en iyisini bilir tabi kim hak ederse o oynayacaktır.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2918 : 16 Eylül 2017, 19:59:04 »
Normal Sartlar Altında iki tane ust sıradan secilmis ve biri devamlı sakatken digeri devamlı oynamıs olan 2 uzundan kagıt uzerinde Jason Williams'ın Ekpe Udoh'dan cok daha fazla katkı vermesi lazım tabi kagıt uzerinde boyle adam 10 sene ilk 5 oynarken digeri hep sakatmıs.Ayrıca sutu,ribauntu,atletizmi cok daha iyiymis.Udoh'un yaptıgı blok ve atıs bozma olayını ne kadar yapar bilmiyorum ama diger alanlarda cok daha fazla katkı vermesi lazım zaten o savunmanın yarısını yapsa ezer geceriz.
Jason-Vesely-Ahmet-Melli super uzunlarımız var.Egehan da cok ciddi sure alır diye dusunuyorum.Cunku son 2 ay dokturmustu.Ayrıca takımın yıldızının net olarak Wanamaker olacagını dusunuyorum.Dehset takım olduk.

Yalnız Antic'in ucretinin cogunu hala bizim odememiz hosuma gitmedi.Madem oyle %80-90 ını biz oduyorsak (tahmini) o da dursaydı.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2919 : 16 Eylül 2017, 21:25:53 »
Normal Sartlar Altında iki tane ust sıradan secilmis ve biri devamlı sakatken digeri devamlı oynamıs olan 2 uzundan kagıt uzerinde Jason Williams'ın Ekpe Udoh'dan cok daha fazla katkı vermesi lazım tabi kagıt uzerinde boyle adam 10 sene ilk 5 oynarken digeri hep sakatmıs.Ayrıca sutu,ribauntu,atletizmi cok daha iyiymis.Udoh'un yaptıgı blok ve atıs bozma olayını ne kadar yapar bilmiyorum ama diger alanlarda cok daha fazla katkı vermesi lazım zaten o savunmanın yarısını yapsa ezer geceriz.
Jason-Vesely-Ahmet-Melli super uzunlarımız var.Egehan da cok ciddi sure alır diye dusunuyorum.Cunku son 2 ay dokturmustu.Ayrıca takımın yıldızının net olarak Wanamaker olacagını dusunuyorum.Dehset takım olduk.

Yalnız Antic'in ucretinin cogunu hala bizim odememiz hosuma gitmedi.Madem oyle %80-90 ını biz oduyorsak (tahmini) o da dursaydı.
Antic kalsın isterdim ben de ama, addition by subtraction diye bir şey de var. Antic'ten kritik maçlarda alacağımız katkıyı kaybettik ama onun yerine daha çok süre alacak oyuncularımız daha istikrarlı katkı verirse playoffta daha kolay bir eşleşme yakalayabilir ve ev sahibi avantajı alabiliriz.

Bir de şu var, Kızılyıldız'a gidecek ekstra 500k € bize zarar vermez. Ancak onlar için bu paralar çok önemli. İlişkilerin iyi olması da Avrupa'da oyuncu yetiştiren az kulüp varken önemli, özellikle gelecek transferlerde.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2920 : 16 Eylül 2017, 23:48:14 »
Bence çok çok iyi oluyor kizilyildiza bu kiyaklar...mutlaka 1-2 seneye bir tane daha yıldız çıkarır bunlar..
Partizan a da arada kıyan yapmayı unutmamak lazim

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
« Yanıtla #2921 : 17 Eylül 2017, 00:24:09 »
Ekpe ve Bogdanoviç sonrası yapılabilecek en iyi tercihlerle kadromuz şekillendi..Wanamaker'in alınmasını gerçekten çok önemli buluyordum ve bana göre sorunsuz şekilde kadromuza dahil oldu..Benim açıkcası Guduriç den hiç bir beklentim yok..Efsane Coach istediyse bir bildiği vardır deyip bekleyelim..Sinan'ın da şampiyona performansı oldukça kötüydü..Sinan yine de savunmacı yapısıyla ve penetre özellikleri ile takıma katkı verecektir..Melli büyük kazanç..Jason skor olarak faydalı olur  ama tüm gözler Ekpe nin o duvar ören savunmasını arayacaktır..Yine de Jason'ın faydalı olacağını düşünüyorum..Wanamaker uyum sürecini atlatıp takıma iyi adapte olursa benim önümüzdeki sezon MVP adayım Vesely'ye en büyük rakip olacaktır..

Yine de ayaklarımızın yere basması gerekir..Bizi geçen sezon EL şampiyonluğu yapan özelliğimizin çok iyi savunma yapmaktan geçtiğini unutmadan ilk önce F4 kalmayı başarmak gerekir..Bu sezon da Real ve CSKA  en önemli rakipler..F4 için şimdiden tahminim.. 1-Fenerbahçe Doğuş 2-Real Madrid 3-CSKA Moskova 4-Baskonia

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #2922 : 17 Eylül 2017, 14:01:21 »
Ekpe ve bogdanin savunmaya getirdigi direnci acaba bu sezon bulacakmiyiz,sanki gecen seneye gore daha ofansif bir takim olduk.Insallah jason takimin savunma anlayisina alisir kisa surede

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2923 : 17 Eylül 2017, 14:47:53 »
......

Yine de ayaklarımızın yere basması gerekir..Bizi geçen sezon EL şampiyonluğu yapan özelliğimizin çok iyi savunma yapmaktan geçtiğini unutmadan ilk önce F4 kalmayı başarmak gerekir..Bu sezon da Real ve CSKA  en önemli rakipler..F4 için şimdiden tahminim.. 1-Fenerbahçe Doğuş 2-Real Madrid 3-CSKA Moskova 4-Baskonia

Pana-Oly-Khimki-Brose ve Barca da ilginc seyler yapabilir bu sene.... Kizil yidiz in da kendi sahasinda final 4 oynamak icin elinden geleni yapacagini unutmamak lazim ...

3 takim; Fener-CSKA-Real onde ama .... belli olmaz... Takim uyumunu oturtan one cikar. Ve top 8 eslesmeleri cok belirleyici. Gecen senenin can yakani bizdik hatirlatirim :)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
« Yanıtla #2924 : 17 Eylül 2017, 23:02:57 »
Obra umarım gudurici adam edebilir, adamın eline top yakışmıyor, ayrıca geri pas olacak pozisyona öyle dalmasını görünce mental olarak da sorgulamadım değil.