Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295497 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3240 : 17 Mart 2018, 01:34:51 »
Sene başı singleton a teklif yapıldığı konuşuluyordu. Sene sonu inşallah olur. Keza higgins de sene başı real madrid için konuşuluyordu cska da kaldı o da ayrılırsa düşünülebilir belki. Nemanja nba de kalmazsa koç kesin alır tabi ama baya iyi oynuyor son haftaları bırakmazlar gibi onu.

Kısa konusunda wilbekin gelecek gibi duruyor türk olursa. Başka lider kısa alır mı yoksa wilbekini eğitir bilmiyorum . Kısaca uzunlarda jason gider yerine adam bakılır seçenek var gibi, kısa konusunda değişim daha önemli

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3241 : 17 Mart 2018, 12:54:58 »
Wana gider Teo gelir inşallah.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #3242 : 23 Mart 2018, 23:57:52 »
Scottie Wilbekin kardeşim şimdiden Ataşehir'den ev bakmaya başlasın.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3243 : 24 Mart 2018, 00:26:11 »
Başıma bir iş gelmeyecekse Davidovac tam Obradovic'lik oyuncu.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #3244 : 24 Mart 2018, 12:02:55 »
Bayern-Daçka maçına bakıyorum şimdi.
- Wilbekin için bakınca Bosna pasaportu aldığı gözüküyor. Ama henüz oynamamış sanırım. Dün efsane oynadı.
Aklıma Gou'nun bizdeyken oynadığı Bayern maçı geldi.
- Blatt'ın da ne kadar önemli bir koç olduğu gözüktü. Bu sene bir kupa kazanıp seneye Rusya'ya geçer  herhalde.
- Kartal Özmızrak'ta çok başarılıydı. Bize gelsin falan demiyorum. Yetenek, fizik olarak düşük olabilir, ama çok zeki bir oyun kurucu, Blatt'la da seviye atlamış gibi.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #3245 : 24 Mart 2018, 12:07:04 »
konu kilitli buraya yazıyorum bu takım pek insanları tatmin etmesede geçen sene yaptığını yapıyor vitesi 5e alıp bi anda 2ye geri atıyor diğer ve belirleyici nokta ise top 8de kimin geleceği benim tercihim zalgiris veya baskoniayadan yana hem öğretici hemde takımı geliştici seriler olur 3-0 bitmez 3-1 3-2 biter takımın bütün sorunlarını çözeceği bir seri olur panayı hem tecrübesinden hemde başkanının yaptığı açıklamalarla hakemleri etkileyeceğini düşündüğüm için istemiyorum ha gelirse bam bam bam ayrı konu ama zalgiris yada baskonia serilerinin takımı farklı noktalara taşıyacağını düşünüyorum

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #3246 : 24 Mart 2018, 13:36:20 »
Scottie Wilbekin kardeşim şimdiden Ataşehir'den ev bakmaya başlasın.

Lütfen uzak dursun mümkünse, basketbol adına en büyük kabusum. Gerçi Obradovic'in takımında 15 üçlük kullanamazsın ama uzak dursun her türlü. İkinci bir Willie Solomon vakası yaşamak istemiyorum. Lütfen olmasın...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #3247 : 24 Mart 2018, 13:38:14 »
Bayern-Daçka maçına bakıyorum şimdi.
- Wilbekin için bakınca Bosna pasaportu aldığı gözüküyor. Ama henüz oynamamış sanırım. Dün efsane oynadı.
Aklıma Gou'nun bizdeyken oynadığı Bayern maçı geldi.
- Blatt'ın da ne kadar önemli bir koç olduğu gözüktü. Bu sene bir kupa kazanıp seneye Rusya'ya geçer  herhalde.
- Kartal Özmızrak'ta çok başarılıydı. Bize gelsin falan demiyorum. Yetenek, fizik olarak düşük olabilir, ama çok zeki bir oyun kurucu, Blatt'la da seviye atlamış gibi.

Wilbekin  ve onun temsil ettiği oyuncu lütfen uzak dursun mümkünse Fenerbahçe'den. Basketbol adına en büyük kabusum, virüs gibidirler. Gerçi Obradovic'in takımında 15 üçlük kullanamazsın ama uzak dursun her türlü. İkinci bir Willie Solomon vakası yaşamak istemiyorum. Lütfen olmasın...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3248 : 25 Mart 2018, 09:13:30 »
Lutfen soyleyecegim Wilbekin i isteyenlerden biriymisim gibi anlasilmasin, cok ta meraklisi degilim. Ama Dixon gelirken de ayni cumleler kuruldugunu hatirlatirim. Bu takimda Guedelock da oynadi ki onun savunmasi sifirin altindaydi ... vs vs

Ama oyun duzen disina ciktiginda ya da sikistiginda bazen boyle bir oyuncunun elini tasin altina koymasi cok ise yariyor.... Ayrica soylenti dogruysa Turk Milli takimi icin devsirme yapilmasi dusunuluyormus ... yani "Tu kaka" "aman gelmesin ne isi var bizde", denecek oyuncu da degil.

Tek bildigim su ki; Hoca getirirse bir bildigi vardir der alkislarim.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #3249 : 25 Mart 2018, 10:33:59 »
Lütfen uzak dursun mümkünse, basketbol adına en büyük kabusum. Gerçi Obradovic'in takımında 15 üçlük kullanamazsın ama uzak dursun her türlü. İkinci bir Willie Solomon vakası yaşamak istemiyorum. Lütfen olmasın...

Wilbekin 2015'te geldiğinde ilk çıktığı maçı seyrettiğimi hatırlıyorum. Biliyorsunuz bir olayın hafızada kalması için sizde duygusal bir etki bırakması lazım. Çılgın bir oyuncu olduğunu düşünmüştüm, dediğiniz gibi Solomon tarzı biraz.
Ama şu an oynadığı basketbol o günkü basketbolundan fersah fersah önde, takım oyunu olarak. Bayern maçında şutları takım sıkıştıkça attı, maçı illa  ben alacağım gibi bir görüntüsü yoktu. Fener'e gelsin diye bir iddaam yok, ama adamın tekrar NBA yapabileceği bariz.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #3250 : 25 Mart 2018, 12:23:40 »
Wilbekin sene başında daçka ile 2yıllık yeni kontrat yapmıştı. Yani önümüzdeki sezon içinde daçka ile kontratı devam ediyo. Bu durumda gecen sene başı wanamaker da oldugu gibi wilbekin da da söz hakkı doğuş grubu ferit başkan ve ibrahim kutluay da olduğu için, olurda Obradovic in bi isteği olursa muhtemelen ilk hamle şansı bizde olacaktır. Yaşı yetenekleri ve potansiyeli çok cezbedici ama kafa biraz kırık bi arkadaş. Israrla bu kadar çok Türk olmak istiyorum milli takımda oynamak istiyorum diyen biri için benim düşüncem demek ki kariyer planını nba e göre değil avrupa ya göre yapıyo diye düşünüyorum. Nba e gitcek biri milli takımın peşine düşmez bence bu kadar. Sonuçta Obradovic in elinde bi canavara dönüşebilir, bi çoğumuz hep ahh keşke bobby 3-5yaş daha genç olsa diyoruz ya bence wilbekin bobby nin 10yaş genci gibi. Tabi sene sonu wana-kostas-bobby rotasyonu bozulcak mı değişcek mi onu da 3ay sonra görürüz :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3251 : 25 Mart 2018, 13:24:30 »
Wilbekin sene başında daçka ile 2yıllık yeni kontrat yapmıştı. Yani önümüzdeki sezon içinde daçka ile kontratı devam ediyo. Bu durumda gecen sene başı wanamaker da oldugu gibi wilbekin da da söz hakkı doğuş grubu ferit başkan ve ibrahim kutluay da olduğu için, olurda Obradovic in bi isteği olursa muhtemelen ilk hamle şansı bizde olacaktır. Yaşı yetenekleri ve potansiyeli çok cezbedici ama kafa biraz kırık bi arkadaş. Israrla bu kadar çok Türk olmak istiyorum milli takımda oynamak istiyorum diyen biri için benim düşüncem demek ki kariyer planını nba e göre değil avrupa ya göre yapıyo diye düşünüyorum. Nba e gitcek biri milli takımın peşine düşmez bence bu kadar. Sonuçta Obradovic in elinde bi canavara dönüşebilir, bi çoğumuz hep ahh keşke bobby 3-5yaş daha genç olsa diyoruz ya bence wilbekin bobby nin 10yaş genci gibi. Tabi sene sonu wana-kostas-bobby rotasyonu bozulcak mı değişcek mi onu da 3ay sonra görürüz :)

Bobby nin yeri ayri .... onun kadar sayi atabilir ama Bobby nin yuregi ve yaptiklarini kiyaslayamayiz.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3252 : 25 Mart 2018, 16:17:50 »
Bobby nin yeri ayri .... onun kadar sayi atabilir ama Bobby nin yuregi ve yaptiklarini kiyaslayamayiz.

Bu bir karakter meselesi. Bobby Karşıyadayken de yetenekliydi ama bu derece koca yürek değildi, Obra ile coştu. Wilbekin'in koca yüreğe dönüşüp dönüşmeyeceği Obra'nın eline gelirse belli olur.

Devşirme oyuncu statümüz dolu ayrıca, Wilbekin'in Türk statüsünde gelmesi için Bobby'yi mi şutlayacağız yani? Olmaz o iş öyle. Biz seneye yine alalım ve gerekirse 10 yabancıyla oynayalım önümüzdeki seneyi. Neticede Bobby önümüzdeki sene 36 yaşında olacak, kendisine güzel bir veda yaparız ve yerine Türk statüsündeki Wilbekin ile devam ederiz. Geçen yaz kendisinin adı gectiğinde aman demiştim uzak dursun ama çocuk 25 yaşında ve korkunç oynamaya başladı. Bu şartlarda bir kamyon Euroleague takımından iyi teklif alacak. Eğer Türkiyeden ayrılırsa istediğimiz şartlarda geri getiremeyebiliriz.

Sinan Güler sonrası bu Buğrahan Tuncer denenebilir ayrıca, çocukta iyi bir saha görüşü var. Şu an bize karşı 7 asiste ulaştı 3.periyotta.

Bir diğer konu Şeyhmus Hazer çok fena geliyor, 19 yaşında müthiş bir potansiyel valla.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #3253 : 25 Mart 2018, 16:37:29 »
Bu bir karakter meselesi. Bobby Karşıyadayken de yetenekliydi ama bu derece koca yürek değildi, Obra ile coştu. Wilbekin'in koca yüreğe dönüşüp dönüşmeyeceği Obra'nın eline gelirse belli olur.

Devşirme oyuncu statümüz dolu ayrıca, Wilbekin'in Türk statüsünde gelmesi için Bobby'yi mi şutlayacağız yani? Olmaz o iş öyle. Biz seneye yine alalım ve gerekirse 10 yabancıyla oynayalım önümüzdeki seneyi. Neticede Bobby önümüzdeki sene 36 yaşında olacak, kendisine güzel bir veda yaparız ve yerine Türk statüsündeki Wilbekin ile devam ederiz. Geçen yaz kendisinin adı gectiğinde aman demiştim uzak dursun ama çocuk 25 yaşında ve korkunç oynamaya başladı. Bu şartlarda bir kamyon Euroleague takımından iyi teklif alacak. Eğer Türkiyeden ayrılırsa istediğimiz şartlarda geri getiremeyebiliriz.

Sinan Güler sonrası bu Buğrahan Tuncer denenebilir ayrıca, çocukta iyi bir saha görüşü var. Şu an bize karşı 7 asiste ulaştı 3.periyotta.

Bir diğer konu Şeyhmus Hazer çok fena geliyor, 19 yaşında müthiş bir potansiyel valla.

cocuk mu ? hocam, adam benden sadece 1 yas kucuk.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3254 : 25 Mart 2018, 16:43:23 »
cocuk mu ? hocam, adam benden sadece 1 yas kucuk.

Lafın gelişi o kardeşim:)