Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295250 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3360 : 03 Mayıs 2018, 02:19:35 »
Valla heyecan yaptım ama bu Meriç Müldür de ne kadar güvenilir ki? Ekpe giderken çok canımızı sıkmıştı, acaba taraftarın nabzını mı ölcüyorlar çünkü hiçbir yabancı kaynakta haber yok.

Avrupaya dönecekse hemen ama hemen bitirelim işini. Ekpe'ye çok kızsak da ona hayır diyecek taraftar yok. Parası yeten her Euroleague takımı sulanır Ekpe'ye, başta CSKA.

Ekpe-Vesely-Melli-Ahmet, of of silindir gibi ezeriz. Ayrıca Obra da hemen ister bence, adamdan neler alabileceğini çok iyi biliyor.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3361 : 03 Mayıs 2018, 08:06:07 »
Sparta Prag ı spartada yeneceğiz gibi olmuş:)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Onun için söyledim zaten :D

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #3362 : 03 Mayıs 2018, 11:19:30 »
Obradovic'in Udoh'a kırgın olabileceği gibi şeyler söyleniyor. Yok öyle bir şey. Hep dediğim gibi, eğer Udoh yazılanların yüzde 1'ini bile anlasaydı veya dikkate alsaydı, direkt CSKA'ya gitmeliydi :)

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #3363 : 03 Mayıs 2018, 11:19:54 »
ben giderken sinirlenmedim. hatta keşke bütün oyuncularımız zirveyi görmeye ve oradan nba e gitmeye çalışsa.

Ama geri dönerde fenere dönmezse o zaman gerçekten alınırım. fenerin ona bütçe muhabbeti yapacağını sanmıyorum.

Çünkü parayı düşünse nba e gitmezdi diye düşünüyorum. bizde daha çok alacağı kesin gibiydi.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #3364 : 03 Mayıs 2018, 11:37:33 »
Ben Udoh'a hiç kızmayanlardanım. Beni euroleague şampiyonu yapan adam istediği yere gitsin. Bildiğim kadarıyla bugüne kadar onun pozisyonunda oynayıp da final four mvp si olan adam yok. Adam özgüvenini yeniden kazandı ve meydan okudu. He başarılı olamadı ayrı mesele. Udoh'un Türkiye yıllarında memlekette olan bitenleri de unutmayalım. Takımın Gaziantep deplasmanına bile patlama denk geldi. Belki böylesi daha da hayırlı olabilir; zirve yap, dibi göre tekrar zirve için motive ol...

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3365 : 03 Mayıs 2018, 12:07:37 »
Ekpe geri dönerse bir daha nba denemez. Yaşının da 31 olduğunu düşünürsek 3-4 sene üst seviye katkı verir. Biz de avrupa'nın en korkutucu uzununa yeniden kavuşmuş oluruz. Avrupa basketbolu ciddi anlamda yıldız sıkıntısı çekiyor. Udoh gibi yıldızlara kapımız daima açık olmalı. Modern basketbolda çember koruyucusunun önemi çok büyük. Geri dönerse muazzam bir artı katar. Bu yılın en iyi savunma takımlarından biri olmayı çember koruyucumuz olmadan başardık. Bu konuda alanının en iyisi gelirse savunmada ağlatırız rakipleri. Ayon zaten çoktan içe doğru sı..maya başlamıştır :D

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #3366 : 03 Mayıs 2018, 14:09:03 »
Ben Udoh'a hiç kızmayanlardanım. Beni euroleague şampiyonu yapan adam istediği yere gitsin. Bildiğim kadarıyla bugüne kadar onun pozisyonunda oynayıp da final four mvp si olan adam yok. Adam özgüvenini yeniden kazandı ve meydan okudu. He başarılı olamadı ayrı mesele. Udoh'un Türkiye yıllarında memlekette olan bitenleri de unutmayalım. Takımın Gaziantep deplasmanına bile patlama denk geldi. Belki böylesi daha da hayırlı olabilir; zirve yap, dibi göre tekrar zirve için motive ol...

Bravo.

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #3367 : 03 Mayıs 2018, 14:20:32 »
bu kulübe tarihinin en büyük başarısını yaşatan takımın en önemli dişlilerinden birine istesem bile kızmam kızamam. umarım yollarımız tekrar kesişir.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3368 : 03 Mayıs 2018, 14:27:38 »
Valla ben kızanlardanım. son gün, neredeyse son saatlerde çekip gitmişti. Bana yaşattığı şoku hatırladım da resmen dağılmıştım.

Ama aylardır da diyoruz ki dönecekse hemen alalım. Evden kaçan ergen çocuk gibi benim gözümde. Değerimizi daha çok anlamıştır ve bi daha evden kaçmaya kalkmaz.

Haaa bak, biz ona teklifimizi sunarız ve o gidip CSKA'ya imza atar, işte o zaman Istanbul'a maça gelmesin. Sokarım öyle profesyonelliğe.
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2018, 14:28:57 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #3369 : 03 Mayıs 2018, 14:51:55 »
Çomar herif, o kadar kitap oku, Atatürk'ü tanı, sonra git utahla anlaş. :D Gelmesin böle geri zekalı geri :D

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #3370 : 03 Mayıs 2018, 15:52:17 »
Çomar herif, o kadar kitap oku, Atatürk'ü tanı, sonra git utahla anlaş. :D Gelmesin böle geri zekalı geri :D

Bu yorumdan sonra Birleşik Krallık topraklarını terketmeye karar verdim. Şu anda bavulumu topluyorum.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3371 : 03 Mayıs 2018, 16:33:10 »
Ciddi olmadığını düşünmek istiyorum. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

libertafb

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3372 : 03 Mayıs 2018, 17:26:28 »
Uçak biletini ben alıcam, yeter ki gelsin.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #3373 : 03 Mayıs 2018, 20:49:25 »
Valla ben kızanlardanım. son gün, neredeyse son saatlerde çekip gitmişti. Bana yaşattığı şoku hatırladım da resmen dağılmıştım.

Ama aylardır da diyoruz ki dönecekse hemen alalım. Evden kaçan ergen çocuk gibi benim gözümde. Değerimizi daha çok anlamıştır ve bi daha evden kaçmaya kalkmaz.

Haaa bak, biz ona teklifimizi sunarız ve o gidip CSKA'ya imza atar, işte o zaman Istanbul'a maça gelmesin. Sokarım öyle profesyonelliğe.

Valla Galatasaray forması ile gelmediği sürece hangi forma ile gelirse gelsin gider salonda ayakta alkışlarım. Onun bu takıma verdiklerinin profesyonellik ile tanımlanamayacağını düşünüyorum. Geçen yılki başarının değeri yıllar geçtikçe daha iyi anlaşılacaktır.

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3374 : 03 Mayıs 2018, 21:05:53 »
Canım sıkıldı bugün. Geçen sene OAKA'da ki ikinci play off maçını tekrar izledim. "Sloukas, Bogdan, Kalinic, Datome, Udoh" beşiyle ozun süre oynayıp Pana'yı dağıttık. Fener'in makus talihini yenen bu umulmadık beşi oluşturan Obra'nın dehası önünde tekrar eğildim. Bu beş gene bir araya gelecekse de neden olmasın diyorum. Ama o ilk heyecan tekrar geri gelmez.