Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 294862 defa)

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3645 : 16 Haziran 2018, 23:22:34 »
Wilbekin-Doğuş
Buğrahan
Birkan
Metecan
Sertaç

Efes, yerli rotasyonu epey sağlamlaştırmış olacak.

ayni rotasyondan hangi oyuncu euroleague de sure alabilir su anda .... Durum acik; tercih yapilacaksa ligi salla gitsin
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #3646 : 17 Haziran 2018, 12:13:26 »
ayni rotasyondan hangi oyuncu euroleague de sure alabilir su anda .... Durum acik; tercih yapilacaksa ligi salla gitsin

Genel anlamda doğru buluyorum yorumunuzu ama ne yalan söyliyim Buğrahan'ı isterdim en azından rotasyonda.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3647 : 17 Haziran 2018, 13:30:09 »
Genel anlamda doğru buluyorum yorumunuzu ama ne yalan söyliyim Buğrahan'ı isterdim en azından rotasyonda.

egehan biraz standart yakalasa ondan iyi oyuncu..ama topla eveleyip geveleme huyundan vazgeçmiyor...aslında 1 sene kiralık gitse bir yere iyi olur belki

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3648 : 17 Haziran 2018, 14:29:11 »

Buğrahan kaşla göz arasında 4 top kaybı yapabilen yetenektedir. Muhtemelen Obraya sinir krizi geçirtirdi. Yok yere hocayı kaybetmenin anlamı yok...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #3649 : 17 Haziran 2018, 15:38:06 »
egehan biraz standart yakalasa ondan iyi oyuncu..ama topla eveleyip geveleme huyundan vazgeçmiyor...aslında 1 sene kiralık gitse bir yere iyi olur belki

Egehan skorerlik anlamında ondan daha iyi evet fakat saha görüşü ve asist yapma anlamında Buğra'nın ondan önde olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #3650 : 17 Haziran 2018, 15:41:50 »
Buğrahan kaşla göz arasında 4 top kaybı yapabilen yetenektedir. Muhtemelen Obraya sinir krizi geçirtirdi. Yok yere hocayı kaybetmenin anlamı yok...

Doğrusunu söylemek gerekirse topu topu 3-4 maçını izleyebildim. Sezon geneli bağlamında haklı olabilirsiniz, bilemiyorum. Zaten Efes'e gitmiş. Fakat yabancı kısıtlaması getirilirse Türkiye liginde çok zorlanırız gibime geliyor mevcut rotasyonla. Buğrahan'ı da Türkiye ligini düşünerek isterim demiştim. Yoksa euroleagude harikalar yaratacak gibi bir beklentim yoktu.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3651 : 17 Haziran 2018, 17:16:28 »
Doğrusunu söylemek gerekirse topu topu 3-4 maçını izleyebildim. Sezon geneli bağlamında haklı olabilirsiniz, bilemiyorum. Zaten Efes'e gitmiş. Fakat yabancı kısıtlaması getirilirse Türkiye liginde çok zorlanırız gibime geliyor mevcut rotasyonla. Buğrahan'ı da Türkiye ligini düşünerek isterim demiştim. Yoksa euroleagude harikalar yaratacak gibi bir beklentim yoktu.

Eskişehir'de iyiydi, cesurdu..Atmaktan korkmuyordu ama Efes'te öyle iki tane atsın girmesin kenara gelir....bizde yabancı kısıtlaması gelse de çok sorun olmaz...Melih Ahmet, Sinan, boby ve Egehan varken sıkıntı yok...Esas Egehan'ın bu sezon patlama yapmasını bekliyorum..Zaten patlamazsa işi zor

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3652 : 17 Haziran 2018, 19:28:30 »
Egehan Bugrahandan kat kat daha potansiyelli.Efes ligde kim biraz parlamissa aliyor. Bizdeki Ahmet Sertactan, Melih ve Egehan da Bugradan daha iyiler.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #3653 : 17 Haziran 2018, 22:08:57 »
Singleton sadece imzaya kaldı haberleri var

Çevrimiçi Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #3654 : 17 Haziran 2018, 22:18:21 »
Sportando singleton ile anlaşıldığını yeni sponsorun belli olmasının beklendiğini yazmış.

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #3655 : 17 Haziran 2018, 22:33:13 »
Tam bir 5 numara almak yerine böyle 3-4-5 numara oynayabilecek bir isim almak tam isabetli bir karar olur.Hem Ahmet'in gelişimine balta vurmamış oluruz hemde pozisyon çeşitliliği ile farklı hucum varyasyonları deneyebiliriz.Sene içinde Obra Melli-Vesely-Ahmet 3'lüsünü aynı anda sahada birkaç kez tutmuştu Melli-Singleton-Vesely 3 lüsü ise hem dış şut bakımından hem pota altı gücü bakımından çok daha farklı işler yapar.

Wana-Kalinic-Melli-Singleton-Vesely 5'i ise sertlik bakımından karşı takımı yok eder.

Çevrimdışı cembut

• Üye
« Yanıtla #3656 : 17 Haziran 2018, 22:35:00 »
Umarım Mellide olumsuz birşey cıkmaz, singleton melli vesely ahmet rotasyonu yaparız.. Kupa canavarı Barışta benchteki yerini alır..

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #3657 : 17 Haziran 2018, 23:09:17 »
Eyüp Yıldız, Singleton ve Shved ile anlaştığımızı yazdı Twitter da 🤪

Yok artık LeBron James diyorum

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #3658 : 17 Haziran 2018, 23:30:07 »
"Wanamaker, Guduric, Thompson, Sloukas ve Dixon gider" diyor ardından, anlayışı kıt biraz sanırım. Guduric,  Sloukas ve Dixon'un  sözleşmeleri devam  ediyor diye biliyorum. Bu arada Shved şampiyonluk için gelebilir ;D...
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2018, 23:32:09 Gönderen: fener_1907 »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3659 : 17 Haziran 2018, 23:37:11 »

Yok artık LeBron James diyorum

''Ben geliyorlar demedim, başkaları öyle yazmış dedim'' diyor.

Yahu ne Shved'i. Aldığı maaş ortada adamın. Her zaman derim ''Avrupa basketbolunda Bogdanovic ve De Colo'dan da yetenekli'' diye ama bizim takım savunmamıza asla ayak uyduramaz Shved.

Biz kadroyu koruyalım, Ekpe mi Singleton mı birisini de alalım yeterli. Shved falan hayal.