Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 294708 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3690 : 19 Haziran 2018, 17:24:17 »
Delaney nbade nispeten iyi sezon geçirdi,  bulur bir takım ve kalır bence, heveslenmeyelim hemen.

Teo dönüyorsa ve ciddi bir sakatlığı yoksa hemen kapatalım Maccabi falan devreye girmeden. Wana istediği yere gidebilir o vakit. Kimseyi getiremiyorsak ve paramız da sıkıntılıysa Wana'yı mutlaka tutmalıyız. 
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2018, 17:24:49 Gönderen: Erdal Soner »

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3691 : 19 Haziran 2018, 19:11:54 »
Wana yine önce NBA deneyecekmiş, nato kafa nato mermer, bu adamdan bir bok olmaz...

Wilbekin gibi karaktersiz bir oyuncuyu Obranın alacağını hiç düşünemiyorum. Zaten bize karşı olan anlamsız karın ağrısının, Obradan yediği net veto olduğunu tahmin ediyorum.

Bu ikisi yerine Teo veya Delaney her türlü kabulumdur.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #3692 : 19 Haziran 2018, 19:18:00 »
Arkadaslar, yuz defa yazıldı çizildi. Kendi perspektifimizden NBA olayına bakmayalım lütfen. Rasyonalite denilen şey, onu işleten özne ile yakın bir ilişki içindedir. Özellikle ABD'liler için büyük bir rüyadır NBA. İsterse 40 dakika kenarda havlu sallasın, çoğunluğu için Avrupa'dan oynamaktan daha değerlidir bu.  O yüzden Wanamaker'in kararını saygıyla karşılıyorum. Tıpkı Ekpe'nin yaptığı gibi.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #3693 : 19 Haziran 2018, 20:30:06 »

Wana yine önce NBA deneyecekmiş, nato kafa nato mermer, bu adamdan bir bok olmaz...

Wilbekin gibi karaktersiz bir oyuncuyu Obranın alacağını hiç düşünemiyorum. Zaten bize karşı olan anlamsız karın ağrısının, Obradan yediği net veto olduğunu tahmin ediyorum.

Bu ikisi yerine Teo veya Delaney her türlü kabulumdur.

Hocam, Teo ve Delaney tabiki Wilbekinden daha iyidir:)
Wanamaker 'ın nba konusunda Besim ile aynı fikirdeyim, adam sonuçta evine ve hayallerine gitmek istiyor.

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #3694 : 19 Haziran 2018, 22:00:51 »
transfer listemiz kabarık sanırım

nemanja dan beklenen haber umarım pozitif gelir

Bu haberin dogru olma ihtimali varmı acaba ? Yoksa sadece söylentimi ?

Nba de oynayamayacak kadarkötü sezon geçirdiğini düşünmüyorum. İnsanın inanası gelmiyor.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3695 : 19 Haziran 2018, 22:02:49 »
Nemanja nın sözleşmesi bitti bu sene ama teklif alacağı söyleniyor utah tan. Kendisinin kararına göre belli olur.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #3696 : 19 Haziran 2018, 22:55:54 »
Melli, Singleton, Bjelica saçma bir rotasyon olur bence.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #3697 : 19 Haziran 2018, 23:26:14 »
Wana nba ye gitsin gelsin bi de bana gitsin;)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3698 : 20 Haziran 2018, 00:07:01 »
Wilbekin biz istiyorsak başka takıma gidemez çıkışı olmayan sözleşmesi var
Ferit baba Fenerbahçe derse bize gelir.

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #3699 : 20 Haziran 2018, 01:10:33 »
Üst seviye takımlar için artık 2 çeşit transfer dönemi var.  ya acele belli seviye oyuncuları alabilmek ya da riske girip fark yaratıcak oyuncu almak. Bizim için kısa rotasyonu için bekleme lüksü var ama uzun rotasyonu için olduğunu düşünmüyorum. Delaney-teodosic-calathes’in muhtemelen 15 temmuzdan önce ne olacağı belli olmaz. Bunları bekleyebiliriz çünkü elimizin altında wilbekin var. En düşük ihtimal Slo-wil- dixon geçen seneden kötü olucağını düşünmüyorum. Kısa rotasyonu için ayrıca 1-2 cümle söylemek istiyorum . Nunaly-guduric dolu dolu oynayan 2 oyuncumuz f4 te 2 maçta yanılmıyorsam 0 sayı ile oynadılar. Bizim seviye için olmaması gereken bir durum ki zaten şampiyonluğa mal olan sebeplerden biriydi. Nunaly ile vedalaşılması gerekir kanaatimce. Kısa rotasyonumuz için olmasını istediğim Kosta-teodosic-wilbekin en büyük eksiğimiz olan sıkışan oyunda yaratma eksiği olan takıma avrupanın en zeki kısası ve bana göre en iyi skorer olma potansiyeli olan wilbekin ile çözmüş oluruz. He derseniz ki bu 3 lü saçmalama potansiyeli çok yüksek deli dolu adamlar o da artık koçun ellerinden öper. Uzun rotasyonu için beklememiz lazım singleton direk almamız lazım. Ekpe dönmeyecekse zaten nba piyasadan çok büyük fark edicek oyuncu gelme ihtimali yok. Kaldı ki singleton baya kalbur üstü bir oyuncu teodosic-wilbekin-kalinic-melli-singleton şu 5 i hücumda hayal bile edemiyorum teo dışında taş gibi de savunma takımı. Arkadaşlar  teodosic diyip duruyorum çünkü clipers bırakırsa ve dönerse kesinlikle bize gelicektir o kadar eminim. 30 yaşındayım defolarına rağmen 20 li yaşlarım bu adamı dilenmekle geçti artık bu vuslat bitsin. Koç ve camia bu adamı hakediyor. Sakın su kaynatıyor güvenilmez demeyin hocası avrupa’nın en güvenilir adamı. Teodosic yine aynı kafada ise olsun yine gelsin. Sloukas’ı batırmalırını izlemektense onu tercih ederim

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3700 : 20 Haziran 2018, 08:10:39 »
Arkadaslar, yuz defa yazıldı çizildi. Kendi perspektifimizden NBA olayına bakmayalım lütfen. Rasyonalite denilen şey, onu işleten özne ile yakın bir ilişki içindedir. Özellikle ABD'liler için büyük bir rüyadır NBA. İsterse 40 dakika kenarda havlu sallasın, çoğunluğu için Avrupa'dan oynamaktan daha değerlidir bu.  O yüzden Wanamaker'in kararını saygıyla karşılıyorum. Tıpkı Ekpe'nin yaptığı gibi.

Ne yazik ki katiliyorum. Sonucta taraftarlik bir yana insan faktoru bir yana ... Gidenlere uzuluyorum ama kizamam da..
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3701 : 20 Haziran 2018, 08:33:49 »
Teo mevcut Avrupa piyasası için laf edilemeyecek oyuncu tek sorunu kronik her yıl 2/3 ay sakatlık yaşaması

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #3702 : 20 Haziran 2018, 08:52:51 »
Teodosic gelsin, playoff Final four oynasin  yeter, euroleague'de de takıma alışması için antreman yaparız, ligde sinan oynasa bile olur :)
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2018, 08:53:35 Gönderen: Civa »

Çevrimdışı fingolfin

• Üye
  • Yer: Dubai
    • imremert
« Yanıtla #3703 : 20 Haziran 2018, 09:17:07 »
Arkadaşlar  teodosic diyip duruyorum çünkü clipers bırakırsa ve dönerse kesinlikle bize gelicektir o kadar eminim. 30 yaşındayım defolarına rağmen 20 li yaşlarım bu adamı dilenmekle geçti artık bu vuslat bitsin.

Saras ve Teodosic Fenerbahce formasi altinda gormeyi en cok istedigim iki oyuncuydu. Saras son donemlerinde olsa da oldu, Milos bu sezon gelirse kemiksiz 3-4 sene ust seviye oynar. Gel ulan at hirsizi kilikli!

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3704 : 20 Haziran 2018, 09:21:57 »
Saras ve Teodosic Fenerbahce formasi altinda gormeyi en cok istedigim iki oyuncuydu. Saras son donemlerinde olsa da oldu, Milos bu sezon gelirse kemiksiz 3-4 sene ust seviye oynar. Gel ulan at hirsizi kilikli!

Sonra aramaya baslariz Ispanya biletlerini
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....