Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 294574 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3780 : 25 Haziran 2018, 19:36:16 »
Blatt oly ile anlaşıyomuş. Bence wilbekin i de yanına istiycektir. Yerli kuralı da değişmişken bence wilbekini almakta fayda var, bobby de kalan son 1yıllık sözleşmesini  9. yada 10.yabancımız olarak gecirebilir bu sayede
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2018, 19:36:34 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #3781 : 25 Haziran 2018, 22:40:14 »
Wanamaker boston celtics ile sözleşme imzalamış
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3782 : 25 Haziran 2018, 22:43:39 »
Wilbekin + Teodosic gelir inşallah.

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #3783 : 25 Haziran 2018, 22:48:32 »
Wanamaker boston celtics ile sözleşme imzalamış
En azından bizi bütün yaz süründürmedi bu sefer, hayırlısı...

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #3784 : 25 Haziran 2018, 23:33:33 »
Çok sevindim yolu açık olsun.. havlu sallar milano ya döner..

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #3785 : 26 Haziran 2018, 00:26:45 »
Gidecekse gitsin de şu saçma önyargılar sona ersin, ne yapsa nefret ediliyor. Umarım Delaney ihtimali zorlanır, Teodosic'in sakatlığı beni düşündürüyor.

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #3786 : 26 Haziran 2018, 00:34:54 »
Wana gidiyormuş, bence gelmesi hataydı zaten.  Şampiyon takıma gelmek için bin tane naz yaptı. Geçen sene alamadığı kontratı Obra sayesinde aldı. Keşke geçen sene Wilbekin’i alsaydık. Bu IQ yoksunuyla uğraşmazdık. Herhangi bir guard oldaydı da Türkiye’de zaten şampiyon olurduk.
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2018, 09:58:43 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı umitrenan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3787 : 26 Haziran 2018, 00:57:58 »
  Wilbekin bizde fena bocalar. Vesely halihazırda hakemler gözünde antipatik.Bir de Wilbekin eklenirse Teknik Faulden geçilmez bu takım lol.Ben kendisini beğenmiyorum.Pasaport yüzünden çekiciliği var sadece.
  2 yabancı + 1 yerli transferi olsun bitsin de biraz şenlenelim.Teo+Sing+Wilbekin çok lüks ve bu döviz kurlarında pahalı bence.Zaten Wilbekin Efese gider.Yerli Milano sonuçta bunlar.Gergin bey şut atabilen herkesi alıyor.Tek savunmacilari Doğuş ve Dunston aman Allahım.
   Teo gelse de 1 yıl izlesek sakat değilse :'(

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #3788 : 26 Haziran 2018, 02:11:03 »
  Wilbekin bizde fena bocalar. Vesely halihazırda hakemler gözünde antipatik.Bir de Wilbekin eklenirse Teknik Faulden geçilmez bu takım lol.Ben kendisini beğenmiyorum.Pasaport yüzünden çekiciliği var sadece.
  2 yabancı + 1 yerli transferi olsun bitsin de biraz şenlenelim.Teo+Sing+Wilbekin çok lüks ve bu döviz kurlarında pahalı bence.Zaten Wilbekin Efese gider.Yerli Milano sonuçta bunlar.Gergin bey şut atabilen herkesi alıyor.Tek savunmacilari Doğuş ve Dunston aman Allahım.
   Teo gelse de 1 yıl izlesek sakat değilse :'(
Katılıyorum yorumlarına Wilbekin'i bende istemiyorum Türk pasaportu ile biri oynayacaksa bunun Bobby olmasını tercih ederim.Ayrıca F4 sırasındaki attığı tweet ile karakterini biraz gösterdi umarım gelmez.Birde bunun kendini beğenmişliği ile uğraşmak zorunda kalmayalım.Gerginle birbirlerinin egolarını tatmin ederek oynasınlar işte.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #3789 : 26 Haziran 2018, 05:27:23 »
NBA ilk 5'i kurulabilir herhalde, umarım bu durum oyuncuların gözünde olumlu bir etki yaratıyordur.

Wanamaker
Bogdan
Bojan
Bjelica
Udoh

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3790 : 26 Haziran 2018, 08:31:09 »
Beyler gecen sene de ayni sey bu sene de ... giden oyuncuyu itin gotune sokuyoruz... Biraz ayip.

Bu takim icin mucadele etti ve bence iyi de katki verdi . Profesyonel adam, yolu acik olsun ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3791 : 26 Haziran 2018, 08:35:38 »
Wananın gittiğini görmek için benim için transfer yapılmış olması kadar sevindiricidir. Hiçbir zaman gelsin istemedim ve varken de sevemedim. Öyle kontratı oranında bir katkı verdiğini de düşünmüyorum. Gidişi olsun dönüşü olmasın...

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #3792 : 26 Haziran 2018, 08:55:54 »
Teodosic gel vicdansız çağırmazdım acil olmasa :-[

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3793 : 26 Haziran 2018, 10:34:49 »
Teo'nun sakatlığı aşırı abartılıyor. Kronik sakat adam sezonun önemli bir bölümünde oynayamaz. Teo euroligde pek çok oyuncudan daha fazla maça çıkıyor.

Teo 2015-2016 sezonunda euroligde maç kaçırmadı 29 maçın tamamında oynadı . 2016-2017 sezonunda ise 35 maçın 29 tanesinde oynadı. İki sezonda 64 maçında 58 tanesinde oynayan adam nasıl kronik sakat olabiliyor. Nba temposu ona biraz ağır geldi zaman zaman dinlenerek aştığı küçük sorunlar daha fazla onu rahatsız etmiştir ama avrupa basketboluna döndüğünde o sorun da ortadan kalkar. Adamı zaman zaman rahatsız eden küçük minör sakatlıkları var bunu da bazen maç seçerek ve dinlenerek hallediyor. Bizim de zaten geniş bir kadromuz var bazı maçlarda oynamasına gerek kalmadan senede 6-7 maç dinlendiririz. Keşke gelse bizim kadar sistematik bir takımda hiç oynamadı Teo. Tek eksiğimiz süper yıldız guard. Onu da aldık mı avrupanın net en iyi takımı olacağız.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3794 : 26 Haziran 2018, 10:41:20 »
abiler kardeşler affınıza sığınıyorum ama bu kin şımarıklık mevzusunu ben hiç anlamıyorum ya

son 4 sene f4 yapmış tblyi domine etmiş , son 3 sezon f4'de final oynamış geçen sene avrupa şampiyonu olmuş bir takımın taraftarı neden bu işten büyük zevk almaz ben cidden merak ediyorum.

giden oyuncuya siktir çekmeler , yok şöyle yok böyle

vallaha şu güzel takımın en azından zevkine varsak iyi olmaz mı